Şimdi Ara

Ford Focus IV SW Active X (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
9
Favori
25.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2023 sw active 1.0 hybrid otomatiğe sahibim. Aracım da extra copilot 360 , camtavan ve kış paketi mevcut. Sürüşünden ve kullanışlılığından çok memnunum. Bagaj bölmeleri cok işe yariyor. Kamp sandalyeleri, kamp masasi, yangin tupu..vb ortalikta yayilan herseyi aliyor. Sürüş desen zaten focuslarda pürüzsüz , direksiyon hissiyatı mükemmel. Gunde 1000km yol yap yormaz. Yaşadım. Yakıt tüketimi ortalama 6,5 - 7,5lt arası geziyor. Dizelde 5,5 -6,0lt arası ortalama oluyordu. Focus dizel ecoblue'dan geçen biri olarak performans birbirine yakın diyebilirim. Bilmeseniz 1.0 motor olduğuna inanmazsınız. Yokuşlar falan çok başarılı. Dizel aracımı hiç aratmiyor. Motor sesini sadece dip gaz yaparsanız duyuyorsunuz. Onun harici ses sıfır. Yalıtım çok iyi. Sedanlara göre malzeme ve iscilik active sw'lerde daha iyi oldugunu gördüm. Mesela bagajda kullanilan halıflex, kapı kapanma tokluğu.. gibi. Suvlar kadar olmas da yerden yuksek. Daha önce sahip olduğum insignia grandsport, civic fc5, focus 3,5 ve focus 4 ile altını vurmamak için uğraştığım garaj girişiminden güle oynaya girip çıkıyorum artık.
    Donanım aracin kaderini çok değiştiriyor.
    Cam tavan makyajlı haliyle araca premium hava kattığı kesin. Kocaman bir açılabilir cam tavan içeriyi çok ferah kılıyor.
    Keşke şu da olsaydı dediğim şey, elektrikli arka bagaj kapağı.
    Benim araçta analog panel var ben seviyorum. Normal büyüklükte multimedya ekranı var.
    Düşünen varsa fazla düşünmesin dolusunu alsın kullansın. Bagaj bu arada Kugadan büyük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hakkinenk H kullanıcısına yanıt

Hocam bu dünyanın en iyi arabasıymış meğerse. Bir tek analog gösterge kısmı kötüymüş, onu da siz seviyormuşsunuz. Hep olumlu maşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Hocam bu dünyanın en iyi arabasıymış meğerse. Bir tek analog gösterge kısmı kötüymüş, onu da siz seviyormuşsunuz. Hep olumlu maşallah.

Seni kırmayalım kötü diyelim ozaman. Almak isteyecegin bilgiyi alırsın. Karsilqstirma yok burada. Olumsuzlukla karşılaşırsam yazarım zaten.

Ciddiye almasan daha iyiydi bence.

Ford'un tek kötü yanı Türkiye'de yönetilememesi, şımarık bir zengin çocuğunun elinde oyuncak olmasın gibi. Ambulans Transit'den orgazm olan, F-Max ile masturbasyon yapan bir marka Türkiye'de.

Bayileri patladı, bir bayisi sahte çekten kapatıldı, diğeri başka sahtekarlıklar yapıyor vs... vs...

Doğuş gibi veya Borusan gibi distribütör altında olsaydı Ford, bugün çok farklı yerlerde olurdu.

• selam; bende çok beğeniyorum bu araçları; acaba 1.5 Dizel sorunsuz mu?

yoksa kronikli mi?

ben genelde şehir içinda ve kısa mesafede kullanmayı düşünüyorum.

acaba dpf vs..sorun yaşar mıyım ?

bence fiyat/performans olarak çok iyi bir araç.

• ghostiki kullanıcısına yanıt

Dizelini almayın dpf devamlı doluyor , adblue'lu dizellerin hiçbiri alınmaz bana göre dizel işi bitti , 1.0 benzinliler performans olarak çok iyi dizeli aramazsınız , Bende sw'si var çok memnunum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 27 Aralık 2024; 17:0:2 >
  • helsloot kullanıcısına yanıt

Su anda Türkiye de sadece 1 tane ilan var  

Dizel baya bulunuyor ama sıkıntı yaşamakta istemem. Zırt pırt dpf vs..vs.

https://www.sahibinden.com/ford-focus-1.0-ecoboost-hybrid/otomatik?sorting=date_desc&a8=19

Kısa mesafe kullanacaksanız kesinlikle dizel Focus almayın.

• bamorex kullanıcısına yanıt

Üstad active x lerde şerit takip ve kör nokta uyarı bulunuyor mu ? Katalogta okuyamadım

var alınabiliyor zira aşağıdaki ilanda özelliklere yazmış ;

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2023-focus-1.0-hybrid-active-pluscam-tavan-plusco-pilot-plushatasiz-boyasiz-1216214044/detay

• helsloot kullanıcısına yanıt

Ben otokoç tan bir kaç araç buldum, kredi olanağı var yaklaşık 200 bin yada 250 bin.

Ondan cazip geliyor açıkçası.

Ama fordun da maşallah donanım olayı baya karışık, paket çok, opsiyon çok.

Muhtemelen otokoç ta opsiyon paketleri yoktur.

En sade haliyle active X lerde sadece çarpışma önleme sistemi var sanırım.

Ford Focus IV SW Active X

Dostun tüm donanımlarda standart değil. Belli paketlerle alınıyor.

Yukarıdan bakabilirsin.

Q3 Paketi ile alınanlar ( Ford Co-Pilot 360 )

- Dur& Kalk Özellikli Geliştirilmiş Adaptif Hız Kontrol Sistemi 

- Kör Nokta Uyarı Sistemi, Çapraz Trafik Uyarı Sistemi ile

- Şerit Takip ve Şeritte Kalma Yardımcısı sistemi ile

- Şerit Hizalama Sistemi (EcoBlue ve EcoBoost Hibrit motor seçenekleri ile)

- Trafik Levhası Tanıma Sistemi

Q5 Paketi ile alınanlar ( Park Paketi )

- Aktif Park Asistanı (8 İleri otomatik şanzıman ile)

- Gelişmiş Otomatik Park Sistemi (6 İleri manuel ve 7 ileri otomatik şanzımanlar ile)

- 180 derece ( 360 değil ) Geniş Geri Görüş Kamerası ( Q3 + Q5 Paketleri ile )

Bu yukarıda ki opsiyon donanımlı otomobil bulmak zor.

İstesenizde bayiler ellerinde ki modelleri satmak için yok çekliyor yada gelmez diyor.Ama ısrar ederseniz getirtiriz ama 1 kaç ayı bulur diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 29 Aralık 2024; 23:57:58 >

• bamorex kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler. BEN 2. el oalrak OTOKOç ta bakıyorum; orada ekstra donanımlı-opsiyonlu paket yok. ama en baz haliyle bile cezbediyor. Biraz da SW merakım var; bu kasanın SW tasarımı gerçekten çok güzel-karizmatik. yerden de bir tık olduğu için SUV havası var araçta.

• 1.0 sıfır fiyatları hakkında bayilerden son günlerde fiyat alan var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kısa mesafe senede 10bin km zor yapan biriyim 1.0 otomatik 2. El 2023 model tavsiye edermisiniz ne almalıyım? Dikkat edeceğim şeyler varmı

• glumerna G kullanıcısına yanıt

Ben tavsiye ederim. Aracı genelde eşim kullanıyor. Depoyu şimdi doldurdum. Sehirici sehirdisi karışık 6.4lt ekranda gösteriyor ama pompa hesabına göre 6.6lt çıktı. Çok güzel değerler. Dizelinden 1.0'a geçen biri olarak 1.5 dizel kullanıp size yeterli geldiyse 1.0da yeterli gelecektir. Ses yok, titresim yok. Bulabilirseniz full donanimlisini alın, araçta yok yok. Ben çok memnunum.

Hocam bu hybrit olayı ve zamanı gelince mild hybrit pil değişimi falan varmış onun yerine hybrit olmayanlara mı geçsem diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

Pil degisim olayını bilmiyorum. Yalnız 40nm tork ve 16 beygir extra güç sağlıyor ihtiyaç anında. Yakittada az bir fark var sanırım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.