Arkadaşlar bu iki dizel araç arasında kararsız kaldım.Sizce hangisi daha iyidir.FOCUS DİZEL ,MEGANE DİZEL? Ayrıca tavsiyeleriniz varsa mutlu olurum.
Başka araç tavsiye edebilirsiniz.
bence focus
SAOL
yolcu kabininde sessizlik arayan biriysen tavsiyem megane olur. focusda kullanilan dizel motor peugeot ve citroenin de kullandigi motordur ve renault dizel motorlarina gore gurultulu calisir.
peugeot 407 hdi i olan arkadasimin aracina bakarak benim meganeim benzinli kadar sessiz calisiyor...
dizel için açık ara Focus 109 hp...
teşekkür ederim
3 senedir Focus TDCi kullanıcısıyım.. 1 senedir de aralıklarla megane DCi kullanıyorum... SAna tavsiyem hiç düşünme git Focus al.. 260 nm torkuyla sollamalarda ve ara hızlanmalarda acayip keyif veriyor...
çok teşekkürler planım focus.MESAJLARA AÇIĞIM
quote:
Orjinalden alıntı: ayi terbiyecisi
yolcu kabininde sessizlik arayan biriysen tavsiyem megane olur. focusda kullanilan dizel motor peugeot ve citroenin de kullandigi motordur ve renault dizel motorlarina gore gurultulu calisir.
peugeot 407 hdi i olan arkadasimin aracina bakarak benim meganeim benzinli kadar sessiz calisiyor...
hocam kabin içi gürültüsünden kastınız plastik aksam veya benzeri yerlerden gelen tıkırtılar mı acaba? Çünkü benim de seçeneklerim arasında focus tdci var ancak araba içi tıkırtılara inanılmaz hassiyetim var.
megane nasıldır bilmem ama focus yol sesini içine alır, ama meganı ezer sanırım, çok güçlü bi araç kalkışlarda gaza biraz fazla dokunsak araba zapt olmuyo neredeyse
kendi deyişiyle 13 yaşında bir çocuk neyin arasında kararsız kalabilirki....
tamam paylaşalım,yardım cı olalım ama kime ... bu topicleri açan kişi bi tanıtsın kendini...
boşu boşuna bu topicleri ciddiye alanlar keklenmesin...
yöneticilerinde maşallahı var.... iyice forum başıboş kalmış
araba manyağı adlı nick ten alıntı ben bu 10 mayıs ' da 13 yaşıma bastım 10.05.1995 arabalara merakım 1999 dan başlar ve o zaman dan beri hep araba dergisi aldım inceledim 28 tane 1.18 model arabam var bunun için bu kadar çok konu açtım
quote:
Orjinalden alıntı: ERDM
kendi deyişiyle 13 yaşında bir çocuk neyin arasında kararsız kalabilirki....
tamam paylaşalım,yardım cı olalım ama kime ... bu topicleri açan kişi bi tanıtsın kendini...
boşu boşuna bu topicleri ciddiye alanlar keklenmesin...
yöneticilerinde maşallahı var.... iyice forum başıboş kalmış
araba manyağı adlı nick ten alıntı ben bu 10 mayıs ' da 13 yaşıma bastım 10.05.1995 arabalara merakım 1999 dan başlar ve o zaman dan beri hep araba dergisi aldım inceledim 28 tane 1.18 model arabam var bunun için bu kadar çok konu açtım
komediya
13 yaşındaki çoçuk kararsız kalamazmı yani cnm....
focus tdci
Bu tip konular iyice kabak tadı vermeye başladı artık. Kardeşim 13 yaşındasın ne için kararsız kalıyorsun? Kararını verdiğinde ne olacak yarın bankadan krediyi çekip alacakmısın bu arabalardan birini?
Sırf post arttırmak için tartışma yaratacak konular açıyorsunuz. İyice çocuk parkına çevirdiniz burayı.
"0"mı çekmeyi düşünüyorsun yoksa 2.el mi?Sedan mı HB mi alacağın aracın özelliklerini söylersen daha da çok faydalı olabileceğiz.
kesinlikle focus tdci
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme