Şimdi Ara

Ford Kuga 2015 önerir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
2
Favori
9.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba malum bu aralar araç alma konusunda çok gelgitler arasındayım. Şimdi de 1.5 ecoboost Ford Kuga TİTANİUM full paket buldum kmsi 98 binde . Sahibi 10.000 TL değerinde prins vsi d LPG taktırmış ekranlı fln ekstralı. birtane de 65 binde var ama o Siyah renk lpgsiz aynı model. Siz olsanız hangisinin tercih edersiniz ? Ve bu araç alınır mı ? Yakıt çok önemli değil olmuşken LPG olabilir diye düşündüm.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ford Kuga 1.5 EcoBoost: Kapsamlı Bir İnceleme

Ford Kuga, Türkiye'de oldukça popüler bir SUV modelidir. Özellikle 1.5 EcoBoost motor seçeneği, yüksek performansı ve yakıt verimliliğiyle öne çıkmaktadır. Bu yazıda, Ford Kuga 1.5 EcoBoost'un özelliklerini, kullanıcı yorumlarını ve LPG uyumunu kapsamlı bir şekilde inceleyeceğiz.

Performans ve Yakıt Verimliliği

Ford Kuga 1.5 EcoBoost, 150 beygir güç ve 240 Nm tork üreten 1,5 litrelik bir turbo benzinli motora sahiptir. Bu motor, 0-100 km/s hızlanmasını yaklaşık 10 saniyede tamamlamaktadır. Şehir içi yakıt tüketimi 8,5 litre/100 km iken, şehir dışı tüketimi 6,5 litre/100 km'dir.

Kullanıcı Yorumları

Ford Kuga 1.5 EcoBoost kullanıcıları genellikle motor performansından, yakıt verimliliğinden ve konforlu sürüşünden memnun kalmaktadır. Ancak bazı kullanıcılar sert süspansiyon sisteminden ve arka koltukların darlığından şikayet etmektedir.

LPG Uyumlu Mu?

Ford Kuga 1.5 EcoBoost, fabrikasyon olarak LPG ile uyumlu değildir. Ancak piyasada, araca sonradan LPG taktıran birçok kullanıcı bulunmaktadır. LPG taktırdıktan sonra yakıt maliyetlerinde önemli bir düşüş yaşanabileceğini unutmamak gerekir.

Sonuç

Ford Kuga 1.5 EcoBoost, yüksek performans, yakıt verimliliği ve konforlu sürüşüyle öne çıkan bir SUV'dur. Kullanıcı yorumları genellikle olumludur. Ancak sert süspansiyon sistemi ve arka koltukların darlığı gibi bazı dezavantajları da bulunmaktadır. LPG uyumu ise sonradan taktırılarak sağlanabilmektedir.

Önemli Anahtar Kelimeler:

• Ford Kuga 1.5 EcoBoost alınır mı
    • Ford Kuga 1.5 EcoBoost LPG yorum
    • Ford Kuga 1.5 EcoBoost yorum
    • Ford Kuga 1.6 EcoBoost LPG kullanıcı yorumları
    • Ford Kuga 1.5 EcoBoost LPG uyumu
    • Ford Kuga LPG uyumu
    • Ford Kuga alınır mı
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Buna benzer konu açmak için gelmiştim. 1.5 Ecoboost + Sıvı sistem LPG hakkında bende yorum bekliyorum. Özellikle Sıvı sistem lpg nedir ne değildir başımı ağrıtırmı hiç fikrim yok.

• O işlerle sanırım bu arkadaş ilgiliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

O işlerle sanırım bu arkadaş ilgiliydi

Eyvallah hocam çağıralım tekrar o vakit :) @YozgatLee0666

• dizeli yok mu?

• LPG takılmamış olanı alırım tabi
  • 1.5 182 hp ecoboostlarda da silindir arızası problemleri çıkabiliyor, sandık motora kadar giden araçlar var, dikkat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 - BMW 118i aldım sizce?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dizeli varsa dizeline bakmaya bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: allforone

1.5 182 hp ecoboostlarda da silindir arızası problemleri çıkabiliyor, sandık motora kadar giden araçlar var, dikkat.

Link haber Forum yazısı vs var mı? Neye dayanarak yazdınız kullandınız mı hiç 180 HP ecoboost yada 180hp araba

• 4 sene.

www.sikayetvar.com
    Ford Kuga Motor Hatası, Arızası!
    https://www.sikayetvar.com/ford/ford-kuga-motor-hatasi-arizasi

• allforone kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: allforone

1.5 182 hp ecoboostlarda da silindir arızası problemleri çıkabiliyor, sandık motora kadar giden araçlar var, dikkat.

Merhaba. Sanırım bu 1.6 ecoboostlar da oluyor. Genel bir araştırma yaptım da bu sebeple 1.6 motorun 1.5 e güncellenmiş olduğunu söylediler.

• Güzel araba, motor da gayet güzel, yakıtı dert etmeyecekseniz keyifle binilir ama 10 lt altında düşmez bence. LPG'li sakın ha, o motora LPG gitmiyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşbaz

Merhaba. Sanırım bu 1.6 ecoboostlar da oluyor. Genel bir araştırma yaptım da bu sebeple 1.6 motorun 1.5 e güncellenmiş olduğunu söylediler.

Alıntıları Göster

Hayır gayet 1.5 lerde de var, ve az sayıda da değil. Koyduğum ilk linki ve altındaki yorumu okuyun, devamındaki linklere de bakın okuyun, hepsi 1.5 motorla ilgili. 1.6 sorunluydu, ama 1.5 te sütten çıkmış ak kaşık değil.

Bu durum çok bilinmiyor malesef, alma niyetiniz varsa bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allforone -- 19 Eylül 2021; 17:45:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

Güzel araba, motor da gayet güzel, yakıtı dert etmeyecekseniz keyifle binilir ama 10 lt altında düşmez bence. LPG'li sakın ha, o motora LPG gitmiyor maalesef.

Prins vsi2 di takılı olduğunu söyledi lpg olarak

• Düşbaz kullanıcısına yanıt
    Elbette daha uyumlu kitler vardır ancak LPG olduğu zaman kapalı otooarka giremiyorsunuz, ayrı bir ekran veya göstergeden yakıtı kontrol ediyorsunuz, motor daha sıcak çalışıyor, bagajda bir tüp taşıyorsunuz, abuk subuk arızalar veriyor verdirtiyor, motor soğukken, yüksek devirde benzin de kullanır yani işkence resmen. LPG araba da kullanmış birisi olarak söylüyorum, üstelik atmosferik idi kullandığım araç.

Şayet halihazırda benzinli bir araca biniyorsanız ve memnun iseniz alın benzinli keyifle binin derim. Ama daha önce benzinli (LPG'li olmaz) geçmişiniz yoksa "yav ne olacak, o kadar adam biniyor benzinli arabaya, biz de bineriz" mantığıyla hareket edecekseniz kesinlikle dizel alın derim zira benzinli arabaya binince o varaayım çürüyor kesinlikle. Adamın psikolojisini dahi bozar yani o yakıt ibaresinin hareketini görmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 19 Eylül 2021; 18:2:10 >
  • quote:

Elbette daha uyumlu kitler vardır ancak LPG olduğu zaman kapalı otooarka giremiyorsunuz, ayrı bir ekran veya göstergeden yakıtı kontrol ediyorsunuz, motor daha sıcak çalışıyor, bagajda bir tüp taşıyorsunuz, abuk subuk arızalar veriyor verdirtiyor, motor soğukken, yüksek devirde benzin de kullanır yani işkence resmen. LPG araba da kullanmış birisi olarak söylüyorum, üstelik atmosferik idi kullandığım araç.

Şayet halihazırda benzinli bir araca biniyorsanız ve memnun iseniz alın benzinli keyifle binin derim. Ama daha önce benzinli (LPG'li olmaz) geçmişiniz yoksa "yav ne olacak, o kadar adam biniyor benzinli arabaya, biz de bineriz" mantığıyla hareket edecekseniz kesinlikle dizel alın derim zira benzinli arabaya binince o varaayım çürüyor kesinlikle. Adamın psikolojisini dahi bozar yani o yakıt ibaresinin hareketini görmek.

Katılıyorum size. Beğendiğim aracın üzerindeki LPG kitini 13.000 TL ye taktırdığınız ve her türlü bakım vesaire faturasını sunabileceğini söyledi .Bende arabalarım konusunda çok titizim bakımlarını hep zamanından önce yaptırırım. Umarım başımıza bir iş almayız...

• Düşbaz kullanıcısına yanıt

Hocam araç sahibi titiz olabilir, kit de çok iyi olabilir ancak ne de olsa LPG yani, ben çekinirdim açıkçası. Valla şimdi usta ağzıyla kocuşmak ne kadar doğru bilmiyorum ama bildiğim alaylı bir Ford üstası Kuga 1.5 EB'ler için LPG hakkında zehir zemberek konuşmuştu, benden demesi.

• quote:

Hocam araç sahibi titiz olabilir, kit de çok iyi olabilir ancak ne de olsa LPG yani, ben çekinirdim açıkçası. Valla şimdi usta ağzıyla kocuşmak ne kadar doğru bilmiyorum ama bildiğim alaylı bir Ford üstası Kuga 1.5 EB'ler için LPG hakkında zehir zemberek konuşmuştu, benden demesi.

Hayırlısıyla bakalım yarın neler olacak umarım bunlar başıma gelmez tek dileğim o bir heves uğruna :)

• 0 km aldığım 6 binde sıvı sistem lpg taktırdığım 1,5 motor kugaya 85 bin civarı motor yaptırmak zorunda kaldım. bilginize...sebebin lpg olduğu söylendi.

onun dışında 4x4 çok iyi, malzeme kalitesi ve sürüş dinamikleri sınıfının biraz üzerinde diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaz-siyah -- 19 Eylül 2021; 23:20:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.