Şimdi Ara

format atamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benim anakartın markası foxconn format atarken sadece xp cd si yeterli olmuyo anakart cd sinden de diskete bi dosya atılıyo onu disket sürücüsüne taktıktan sonra format atılabiliyo bunu da bilgisayarcı atarken gördüm fakat hangi dosyaları attığını göremedim bu dosyaların ne oldugunu söylerseniz sevinirirm

• xp cdsi işe atılabilir. sen bir dene görürsün orada sana sürücüyü biçimlendirmek için f ye basın diyor sen f ye basarsan format atarsın..
  • galiba diskin sata ve formatlamadan önce sata diskini tanıtıyo. satalarda(bir kısımında) bu böyle...
  • ya bi dosya istiyo benim anladıgım kadarıyla o dosyada anakart cd sinin içinde ama ne olduğunu bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpion_ysc

galiba diskin sata ve formatlamadan önce sata diskini tanıtıyo. satalarda(bir kısımında) bu böyle...

peki bu sata ne oluyo?
  • dostum anakartın içine gir sata driver diye bi klasör var mı?bak..
    ara tara oraları sata driver disket oluşturma diye bişey bulacaksın..simgesi disket şeklindedir zaten..
    disketi oluşturduktan sonra xp kuruluma başladığında f6 ya basıyorsun unutma..
    kurulum seni yönlendirir sonra..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ossman

quote:

Orjinalden alıntı: scorpion_ysc

galiba diskin sata ve formatlamadan önce sata diskini tanıtıyo. satalarda(bir kısımında) bu böyle...

peki bu sata ne oluyo?

kullandığın HDD nin anakarta bağlantı türü (serial ata)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Disk Format Atılmıyor
    15 yıl önce açıldı
    n-gage format atamıyorum
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sata driver i o yaw onu yüklüyo.Anakartın içinde var disketten atıyolar.Ama her anakart ta öyle değil.
  • anakartın sürücüsünün içinde sata driver veya raid driver diye dosya vardır.onu diskete kopyalıycan.yoksa şayet anakartın sitesinden raid driver diye indiricen.kuruluma başlarken f6 ya basınca o kendisi yüklüyo.yüklenen dosyalar anakartının bağlı bulunduğu donanımları tanımasını sağlıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.