arkadaslar benim anakartın markası foxconn format atarken sadece xp cd si yeterli olmuyo anakart cd sinden de diskete bi dosya atılıyo onu disket sürücüsüne taktıktan sonra format atılabiliyo bunu da bilgisayarcı atarken gördüm fakat hangi dosyaları attığını göremedim bu dosyaların ne oldugunu söylerseniz sevinirirm
xp cdsi işe atılabilir. sen bir dene görürsün orada sana sürücüyü biçimlendirmek için f ye basın diyor sen f ye basarsan format atarsın..
galiba diskin sata ve formatlamadan önce sata diskini tanıtıyo. satalarda(bir kısımında) bu böyle...
ya bi dosya istiyo benim anladıgım kadarıyla o dosyada anakart cd sinin içinde ama ne olduğunu bilmiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: scorpion_ysc
galiba diskin sata ve formatlamadan önce sata diskini tanıtıyo. satalarda(bir kısımında) bu böyle...
peki bu sata ne oluyo?
dostum anakartın içine gir sata driver diye bi klasör var mı?bak.. ara tara oraları sata driver disket oluşturma diye bişey bulacaksın..simgesi disket şeklindedir zaten.. disketi oluşturduktan sonra xp kuruluma başladığında f6 ya basıyorsun unutma.. kurulum seni yönlendirir sonra..
quote:
Orjinalden alıntı: ossman
quote:
Orjinalden alıntı: scorpion_ysc
peki bu sata ne oluyo?
kullandığın HDD nin anakarta bağlantı türü (serial ata)
sata driver i o yaw onu yüklüyo.Anakartın içinde var disketten atıyolar.Ama her anakart ta öyle değil.
anakartın sürücüsünün içinde sata driver veya raid driver diye dosya vardır.onu diskete kopyalıycan.yoksa şayet anakartın sitesinden raid driver diye indiricen.kuruluma başlarken f6 ya basınca o kendisi yüklüyo.yüklenen dosyalar anakartının bağlı bulunduğu donanımları tanımasını sağlıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme