Şimdi Ara

Format Atılan Bilgisayardan Veri Kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
27.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir arkadaşımın bilgisayarında C ve D diski bulunuyordu. Doğal olarak format atmadan önce yedekleri D diskine aldım. Toshibanın kurtarma diski ile format attım fakat açıldığında 2 disk tamemen silinmiş ve sadece C diski olarak açılmıştı yani hiçbir yedeğimiz kalmamıştı. Silinmiş olan D diski içerisindeki resimleri kurtarmak istiyorum. Ne yapmam gerektiği konusunda yardımlarınızı rica ederim.

Teşekkürler.

• D bölümünde hiç işlem yapma.
    Mümkünse hhd başka bilgisayara 2. hdd olarak takın.

Aşağıdaki program işine yarayabilir. Free
    http://www.powerdatarecovery.com/power-data-recovery.html
  • r-studio , recuva , recovermy files gibi programları deneyin.. arkadaşın dediği gibi başka bir bilgisayarda bu işi halledin.
  • d sürücüne hiçbi işlem yapma r-studio bul indir. sonra yükle d yi tarat silinen herşeyi eski hali neyse o şekilde bulur. hepsine seçip recover dersin kurtarır yüzde yüz
  • Recovery Myu Files programını denemenizi öneririm hade kolay gelsin.
  • megacom M kullanıcısına yanıt
    Lütfen Yardım edin bilgisayarım çökmüştü ve bende format attım C ve D tamamen silinmiş içinde kardeşimin küçüklük fotoğrafları vardı yardım edin lütfen :(
  • AMA arkadaşlar Sadece C olarak ayarlanan ve D olmadığı koşullarda bu işlem geçerli olurmu yani C 205 mb ama D ayrılmamış bi şekilde askıda duruyosa o alanı nasıl seçebiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    18 yıl önce açıldı
    Bozuk HDD'den Veri Kurtarma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.