Şimdi Ara

Format sonrası 2.SSD' yi kullanamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba format atarken sahip olduğum 2 ssd yi de işlem sırasında biçimlendirdim. Ardından Windows'u kurduktan sonra 2. ssd windows da gözükmemeye başladı. SSD bios da gözüküyor lakin windows da bir türlü çıkmıyor. Aygıt yöneticisinde depolama kısmına girerek bir hata kodu aldım. Hata kodu 10 u internette aratmama rağmen depolama ile ilgili hata 10 u bir türlü çözemedim. Sürücüyü güncelledim ve devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirmem bile işe yaramadı. En son ssd yi tak çıkar yaptım yine işe yaramadı. Yardımcı olursanız sevinirim

• Sorunla karşılaştığınız tarih saat dakikayı hatırlayın aşağı yukarı.

Olay Görüntüleyici'nin kayıtlarına bakın o zaman için.

Daha ayrıntılı bilgi bulunabilir.

• Bios ta rootu, Windows ta gözükmeyen ssd ile denedim ardından düzelmedi. Düz kullanıma devam ettim birkaç kere aça kapa yaptım bu süreçte ardından disk gözüktü. Tıkladığımda kullanmak için biçimlendir dedi. Bicimlendirdim ve sapasağlam olarak kullanmaktayim. Ayrıca kullandığım fişi de bu süreçte konuyla alakasız olarak bir kere değitrimistim belki onun da bir etkisi olabilir.

Bu arada şunu da belirteyim belki birinin daha başına gelir. İlk başlar da 2. ssd bios ta bile gözükmüyordu bir kere tak çıkar yaptım ondan sonra da gözükmedi neyse kullanıma devam ettim yine birkaç sefer aç kapa yaptım bu süreçte de. Ardından format flaşını takıp bir biosta format deneyecekken 2. ssdyi gözükmeye başladı. Bu durumu yaşayan arkdaşlar biraz sabretsin ve 4-5 gün gündelik kullanıma devam etsin belki biosta ssd gözükebilir. Ona rağmen gözükmüyorsa garantiye gönderin. iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmoWanKenobi -- 16 Ağustos 2024; 0:58:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.