Şimdi Ara

Forumun ölü olmasının sebebini açıklıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ünililerin aktifligi gayet yerinde forumda yks tayfası kalmamış

Yks zamanı forumlu olan adam rakiplerine göre 15 adım hep önde olurdu.

Haftada bir yksciler arasında tartışma konuları çıkması lazım, hoca linçleri falan olması lazım.

Şu an 1-2 kişi var deneme sonuçlarını atıyor herkes de iyi anlasiyor bu forum kültürüne aykırı, forum kültürü kaostan beslenen topluma uyum sağlamayan, anarşist, fosforculari zorbalayan, kibirli 110+ 70+ öğrencilerden oluşturdu nerde bu adamlar herkes twitter gruplarında aynı tip çocuklar oldu gitti yazık bu gençliğe

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Haklısın 2018 de yks muhabbetinden girdim foruma o zamandan beni konu dışı takılıyorum

• Blmm ben buradayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklı konu up

• 2021-2022 dönemi terör estirirdim forumda vay be.

• benim bırakma sebebim ünili toxic tayfa. sınava hazırlanan da azaldığından boşuna denemeleri falan girmiyorum

• 2025 yks tayfası tiktok’ta zamanını harcamakla meşguldür belki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ünili tayfa da olmasa, tamamen ölecek forum ayda bir başlık açılır artık.

• şubat-mart gibi deneme günlüğü yazmaya başlıcam belki o zaman canlanır

• Nerede o eski 2012 konu dışıları bea

• Forum ancak yönetimi kadar iyidir. Forumu bitirdiler.

2015 yılında yoğun bakıma kaldırıldı, 2017 yılında entübe edildi forum. Şu anda alışkanlıktan giriyorum artık.

2. el bitik. Tamamen esnaf hakim. Son kullanıcı olarak bizler hiçbir şeyiz. Sıcak fırsatlar bitik. Zira artık her şeye bot basmışlar, her şey sıcak fırsat diye paylaşılıyor. 10 lira indirimi sıcak fırsat diye paylaşan sıcak fırsatlar forumu mu olur? En son kim bilir ne zaman gerçek bir sıcak fırsata denk geldim o kadar spamın arasından hatırlamıyorum bile.

Haberler forumu gereksiz siyasi. Bir yana aktroller diğer yana oktroller toplanmış tepişiyorlar.

Tavsiye forumu bitik.

Yeni bir şeyler öğrenmek için forumda ancak eski konular var. Yeni hiçbir şey üretilmiyor.

Daha bir iki sene önce aleni, belgeli, görsellerle ispatlı sahte SSD konusu açtım, millet görsün mağdur olmasın diye adminler sanki kendileri sahte SSD işindeymiş gibi ışık hızında kapattılar konuyu.

Nerede o eski "ben Mesut Çevik, ben Erdi Özüağ" diye başlayan "donanım" incelemeleri?

Ne öğreniyoruz, ne eğleniyoruz, ne bilgi paylaşıyoruz.

Forum ölü çünkü niceliği niteliğe tercih etti site sahipleri.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Valla imza kaşe eskiden en saçma forumlarda bile ne eğlenceli muhabbetler dönerdi survivor forumu bile 7/24 makara aşırı aktifti ah o eskiler

• bu konu beni derinden etkiledi

• Yks tayfasinin olmamasının nedeni bence YouTube gibi platformlarda artık konuşulması günlük vb yapılması artık millet oradan sohbet edip orada tartışıp orada çalışmalarını fln anlatıyorlar

• Bu olay çok cringe geliyor ama bu furyayi da ölüm makinesi denen velet başlattı. Hayatlarını yksye adayan esseklere döndü hepsi forumda gelip günlük max yarım saat takılınırdı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.