Bildirim
Fotmatlanan PC Den Dosya Kurtarma Yardım????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Recovery my files,easy recovery pro
bu programlarla yapabilirsin.Forumda arama yaparsan bunlarla ilgili anlatımlar bulursun. -
Bu tür programlara güvenip güvenmeyeceğime henüz karar veremedim, kurtardıgı dosyaları kendi adına kaydedip ele geçirebilir -
quote:
Orjinalden alıntı: kamil8135
Bu tür programlara güvenip güvenmeyeceğime henüz karar veremedim, kurtardıgı dosyaları kendi adına kaydedip ele geçirebilir
Hiç kullanmadın galiba daha önce..
Öyle korkulacak bişey değil...
İstersen internet kapalı iken kurtar.Sonra alacagını al.Sonra programı iptal et...Korkma yani... -
-
quote:
Orjinalden alıntı: xmostwantedx
Windows Çöktükten Sonra Format Atmak Zorunda Kaldım Ve İçinde Resimlerm Vardı Ve Bunlarda Silindi. Acaba Bunları Geri Get,recek Bir Program Var Mı? Varsa Önerirmisiniz....
File recovery programlarını kullanman gerekiyor. Ama formattan sonra formatladığın bölüme veri yazdığın veya yazıyor olman resimlerini düzgün bir şekilde kurtarma olasılığını düşürüyor.
Sistemini başka bir disk,Cdrom,usb gibi aygıtlardan başlatıp dosyalarını kurtarma yolunu izleyebilirsin. Senin için bu dosyalar fazla önemli deyilse dirext programı başka bir bölüme kurup kurtarma yolunu izleyebilirsin.
Program konusuna gelirsek R-Studio gayet başarılı bir yazılım. Tavsiye ederim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue_life -- 31 Mayıs 2008; 17:17:10 > -
Recovery my files
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X