< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Evet arkadaşlar aracı dün itibari ile teslim aldım.
Opel astra j kasa 2015 1.6 115 bg benzin-lpg sedan aracımdan sonra iç hacmi bayağı daha geniş ve ferah, göğüs kısmı, kolları ve dokunduğum heryer daha yumuşak geldi. 3 kişiyiz o yüzden arka 2 koltuğu yatırdım, logaritmik hesaplamalar yapmadan kafam rahat bir şekilde bağajımı yerleştirdim. Hatta çocuk için hazırladığımız küçük valiz dik olarak yerleşince olay tamam dedim kendime:) tol tutuşu, 130a kadar astradan iyi(belki saçmalama diyeceksiniz ama keskin olmayan virajları daha rahat aldım) 130dan sonra ise temkinli olmak lazım özellikle keskin virajlarda. Bir de hızınızın kaç olduğunu ibreye bakmadan anlamak mümkün değil. Düz yoldaki verdiği otobüs hissiyatı çok keyifli, yaylana yaylana yorulmadan yolculuk yaptık. İçi daha ferah diye midir niyedir ama bizim çocuk yolculuğun sonuna doğru hep mızmızlanırdı, bu defa mızmızlanmadı. Yolcu koltuğunu öne yatırdık, keyifle yolu izledi ondan da olabilir :) Benim araçta susturucu tıkalı olduğu için yakıtım fazla olmasına ve ilk otomatik deneyimime rağmen kmde 50 kuruş yaktı. Verdiği konfor güvenliği ve keyfi hesaba katınca az bile yakıyor tabi bu göreceli bir kavram. Bu deneyimim 900 kmlik bir yolda gerçekleşti, 90 bin liraya böyle bir araca binmek, ancak fiat algısı sayesinde insanların almama ve ikinci elinin olmamasından. Teşekkürler türkiye:))) |
Biraz ağır 2 ton, gerçekten heybetli bende niyetlendim ama muhtemelen şehir içi dizel olmasına rağmen 10 litre altı pek mümkün değil..
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 27 Temmuz 2019; 7:52:38 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 25 Temmuz 2019; 13:40:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|