Şimdi Ara

Front squat yapamiyorum yahu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan nsuns 5/3/1 uyguluyorum. 4 gunluk. Son gunde front squat yapmam gerek fakat nasil yapacagimi daha cozemedim.

Simdi bari onume aliyorum. Sonra omuzlarima koymaya kalkiyorum elimle tutmadan. Yahu bir turlu olmuyor. Bogazima değiyor bar. Hadi değdi tamam. Ama bu seferde boğazımın vucudumun alt kismi tarafina dogru bitim yerindeki kemiklerime baski yapiyor cok canimi yakiyor. Hadi bi sekilde onuda ayarladim. Bu sefer hem bar omzumda olmuyor ayrica bari tutuncada sol elime dayanilmaz bir agri girip girip gidiyor.

Adam akilli alternatifide yok bu meretin. Ne yapmaliyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Youtube: Barbell front squat
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozensoul

Youtube: Barbell front squat
    haydaa bunu neden akıl edemedim ya.

şaka bi yana ellerimi avcum yukarı doğru tutuş pozisyonu alınca ağrı tutuyor nedense. birde scott abimiz barı omzuna koyuyorya hani orda omzumuzu ileri itmelimiyiz?

• tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    Hocam harekete yeni basladiysanız kemiklerinizde hissettiginiz agrilar ve acilar normaldir. Daha hafif agirliklarla yapmaya baslayarak alisma süreci gecirebilirsiniz. Belirli bir adaptasyon süresi vardır her hareketin, omuzun serbest olması bana daha normal geliyor ama siz omzu kaldirarak ve serbest birakarak deneyin hangisi daha az acı verirse onunla alistirin bir süre sonra alisacaktir agirliklara vucut
  • frozensoul kullanıcısına yanıt
    tamamdır çok teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Önce Row mu Barfiks mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.