Şimdi Ara

FSİ MAĞDURLARI VE SERVİSTE UĞRANAN HAKSIZLIKLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BEN ANKARADA OTURUYORUM YAKLAŞIK 2 SENE ÖNCE ÇİFTFARLI MERCEDESİMİ SATIP HEP GÖZÜMÜN KALDIĞI GOLF FSİ COMFORTLİNE ARACIMI SATIN ALDIM ALMAZ OLAYDIM. SÜREKLİ ARIZALAN ARACIMI SERVİSTEN ÇIKARAMADIM BİR TÜRLÜ SONUNDA GARANTİSİ BİTTİ VE GEÇEN AY ŞANZUMAN DAN SES GELDİ SERVİSE GİTTİĞİMDE (ERE OTOMOTİV) BANA İYİ NİYET GARANTİSİ OLDUĞUNU NE GÜZEL SEVİNDİM AMA MALESEF BU PARÇANIN YÜZDE 70 ŞİYMİŞ İŞÇİLİK HARİÇ NEYSE ARACIN 3 GÜNLÜK TAMİRİ SONUCU FATURA 40 YTL PARÇA, 400 YTL İŞÇİLİK, OH OH NE GÜZEL YA 20 YTL Sİ GARANTİYMİŞ SAĞOLSUNLAR NE BÜYÜK BİR DÜŞÜNCE.

ARKADAŞLAR SONRADA ÖĞRENDİMKİ BİRAZ BU SEKTÖRÜN İÇİNDEYİM ÇEŞİTLİ İNSANLARIN ARAÇLARI BAZEN 2001 MODEL BİLE OLABİLİYOR TAMİR EDİLİYORMUŞ AMA GENE ÖĞRENDİMKİ FABRİKA HATASINA SOKULUYORMUŞ VE BU KİŞİLER DEVLETTE MEVKİ MAKAM SAHİBİ HAKİMLER BÜROKRATLARMIŞ TABİ BİZ SIRADAN İNSANLAR PARA BİZDE VAR DA ADAMLAR DAHA KALIN NE DİYELİM.

BU ARADA DAHA ÖNCEKİ ARIZALARI ŞUNLAR
    20000KM DE PİSTONLARDAN BİRİ DEĞİŞTİ
    30000 KM DE KİMA BOZULDU
    40000 KM DE ŞANZUMANI BOZULDU
    ŞİMDEİDE HIZ SABİTLEYİCİ BOZULDU
    İSMAİL YK NIN ŞARKISINI SÖYLÜYORUM A..B..VERSİN...
    BAŞKA NE YAPALIM ARKADAŞLAR SİZLERDE BAŞINIZDAN GEÇENLERİ YAZIN HAKKIMIZI ARAYALIM VW DEN ZENGİN DEĞİLİZ
    VW VARSA BİZİM SAYEMİZDE BUNU UNUTMAYALIM

• bendede golf fsı var 10-20 bin km arasında araç ama ben hiç problem yaşamadım birde 400 ytl işcilikmi olur yanlışın var,
  • Şanzıman inmiş galiba. Ağır işçilik, istemişlerdir...
  • 400 ytl işçilik ile adamlar sanayide cargo kamyonun motorunu indirip bindiriyor be.. şanzıman sökülse ne olur ki. topu topu iki saatlik iş... acayip kazıkmış...ben de opel servislerine kazık derdim..ama anlaşılan bunların hepsi aynı....
  • arkadaşlar yetkili servise gitmek yerine güvendiğiniz bir özel servise gidin.
  • geçmiş olsun 400 ytl işçilik çok yüksek.
  • gecmis olsun arkadasim
    servis degistirmeyi hic dusunmedin mi?
    bir de 400 ytl iscilik mi olur yav ben bakimdan cikinca bakiyorum faturaya 15-20 lira iscilik oldgunu goruyorum.
    bence itiraz et hakkini ara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende ere otomotivde yaptırıyorum yetkili servis diye alıştık bir kere
    kurtaramıyoruz. iyi geçiriyolar ere de ufak tefek şeylere bir sürü işçilk ücteri alıyolar
    bana cok koyuyo. fazla bir sorun yaşamasamda 4 senedir ufak problemlerden iyi geçirdiler
    yok kumandanın beyni yok hararet göstergesi yok kapılar derken allahtan motorla ilgili
    bir problemim çıkmadı çıksa ne olurdu kim bilir...
    garanti bitince sormuştum araba arızalandıgında serviste indirim yapıyomusnz diye
    onlarda bana sürekli servisimizi kullandıysanız %50 iyi niyet indirimi yapıyoruz demişlerdi
    ama işte güvenipte başka yere gidemiyorum.

arkadaşım sana geçmiş olsun baya büyük problemler yaşamıssın keşke mahkemeye
    verseysin bu yolla arabasını yenileyen cok tanıyorum...

• bir vw servis olayı daha
    geçmiş olsun arkadaş
  • Bu konuda diyebileceğim tek şey umarım yakında tasarı kanunlaşır da yetkili servis dayatmalarından kurtuluruz. Özel servisler çok daha uygun işçilik ve parça ücreti fatura ediyorlar. Bu konuda Bocsh servisler çok iyi. Zaten rutin değişen çoğu parça Bosch marka.
  • arkadaşlar vw servis konusunda çok ama çok kazıktır işçilik desen ole... kalitelidir...cebinizde arabayı aldıktan sonra da bir miktar para bulundurmakta fayda var derim...
  • senınle hemen hemen aynı arızaları yasadım ve vw e tovbe ettım.

satıp honda ya gectım..
  • benimde polonun kliması aldığım ilk günden beri sorunluydu, bi sıcak bi soğuk üflüyordu. garanti süresinde fazla ilgilenmediler, nedense garanti bittikten sonra gittiğimde aracı bilgisayara sokup climatik ünitesi bozuk dediler, ve toplam 250 ytl tuttu, yarısını zorla iyi niyet indirimden vw ödedi.
    yalnız benim durumumda klima sonradan bozulmadı aracı aldığım ilk günden beri sorunluydu ama servisdekileri inandıramadım.dediğim gibi garantisi biter bitmez hemen sorunun kaynağını buldular ne hikmetse.

bende ismail y.k'dan allah b. versin şarkısını doğuş otoya gönderiyorum :)
  • o nasıl bir işçilik bedelidir yahu , x parçaya 10x işçilik tebrik etmek lazım o servisi.
  • FSI madurlarına TSI madurları ne zaman eklenecek bakalım

kafasını duvara vuranlar

servis elemanlarını sopa ile kovalayanlar

donanımhaber forumunda sorunlarına derman arayanlar

ağlamaktan göz pınarı kuruyanlar

vs vs

• beyler şaka bir yana, arkadaş polosunu general servise verdi, 2 parça boyandı aldıkları ücret 350 ytl
  • ya soylukan yeter artık yeter bu kadar anti vw cilik malik-guzel@hot... ekle sen vw nin kaitesini gösteriyim sana
    quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

FSI madurlarına TSI madurları ne zaman eklenecek bakalım

kafasını duvara vuranlar

servis elemanlarını sopa ile kovalayanlar

donanımhaber forumunda sorunlarına derman arayanlar

ağlamaktan göz pınarı kuruyanlar

vs vs

• Daha çok istanbuldaki servislerden şikayetçi oluyorlar diye biliyordum.Yavaş yavaş diğer illerdekilerin de kokusu gelmeye başlıyor.
    Servis değiştirmek de çözüm değil ama böyle devam edilecek.
  • sen ne güzel biliyosun öyle pejot servislerinden tecrüben var heralde. pejot servisleri aynen geçirmeye devam ediyolar ssende alışıyosun sonra buraya yazıyosun herhal
    quote:

Orjinalden alıntı: best3333

Daha çok istanbuldaki servislerden şikayetçi oluyorlar diye biliyordum.Yavaş yavaş diğer illerdekilerin de kokusu gelmeye başlıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deli_mi_ne

sen ne güzel biliyosun öyle pejot servislerinden tecrüben var heralde. pejot servisleri aynen geçirmeye devam ediyolar ssende alışıyosun sonra buraya yazıyosun herhal
    quote:

Orjinalden alıntı: best3333

Daha çok istanbuldaki servislerden şikayetçi oluyorlar diye biliyordum.Yavaş yavaş diğer illerdekilerin de kokusu gelmeye başlıyor.

Türkiye de vw kadar insanına geçiren bir firma yokk..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.