Şimdi Ara

Fuji S5600 için makro adaptör...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Fuji S5600 kullanıyorum, 10 cm makro mesafesi yetmiyor. 55 mm filtre takılabiliyor. Buna uygun makro adaptörü bulabilir miyim? ya da makinam buna uygun mu? Fujinon zoom 38-380mm equiv. dahili lensi var. Bir de en uygun fiyata çizgisel polarize filtre istanbulun neresinden bulabilirim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

• merhaba arkadaşım bende bir aralar s5600 almayı düşünüyordum o yüzden biraz araştırmıştım
    ekstıra bir adaptör gerektirmedem sadece 55 mm. +2 Close up Lens, 55 mm +4 Close up Lens ile tahminen 2 cm kadar iniyordu
    Close up Lens leri bulmak zordur biraz ben sadece gittigidiyorda bulabilmiştim uygun fiyata hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlar direk ucuna araka arkaya ekleyip güzel macro çekimler elde etti
  • sirkeci hayyam pasajı ve çevesine bakarsan rahatlıkla 55mm close-up lens seti bulabilirsin. Şahsen ben metrofotoğraf ve aydınlar fotoğrafa bakmıştım. ikisinde de vardı. Bence metro fotoğrafa git ve makineyi götür. orada sana bilgi ve lens konusunda yardımcı olacaklardır.
  • Ben bir s5600 kullanıcısı olarak şunu yazabilirim. Evet ekstra adaptör kullanmadan lensin ucuna ilave edeceğin 55mm lik her macro lens ile çalışır fakat yukarıda arkadaşın söylediği gibi 2 cm'ye kadar inme değilde +4 close up ile 35 cmde çok büyük macrolar +2 close up ilede yaklaşık 50-60 cmden macro çekebilirsin.http://galeri.netfotograf.com/photo.asp?foto=1A5A52F51A582A4B.JPG
    Ucu ucuna ekleyerek çekebileceğin macro büyük olabilir fakat netlik ve derinlik sorunu yaşarsın. Yukarıda linkini verdiğin macro +4 close up ile çekildi.
    Ayrıca bu lensler ist sirkeci de her yerde var. 3'lü olarak ucuzu 50 ytl Pahalı olanlarıda 120 ytl ye kadar gidiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.