arkadaşlar hangi işlemciyi almalıyım şuanlık oc yapmıcam ama ileride yapabilirim. stok modda hangisinde iyi performans alırım oyun film render gibi.
Oyun için 2500k daha iyi bir tercih olacaktır ama işin içine profesyonel uygulamalar girince ibre 8150 tarafına döner.
Bence hangisi daha ucuzsa onu tercih edin.
quote:
Orijinalden alıntı: Foxbat
Oyun için 2500k daha iyi bir tercih olacaktır ama işin içine profesyonel uygulamalar girince ibre 8150 tarafına döner.
Bence hangisi daha ucuzsa onu tercih edin.
2500K işini görecektir
quote:
Orijinalden alıntı: -Pisagor-
2500K işini görecektir
Alıntıları Göster
2500k yere göğe sığdıramıyorsunuz ben profesyonel bakın istiyorum. sizden 2500k yı duymak değil. neden 2500k oldğnu bılmek ıstıorm.
quote:
Orijinalden alıntı: LeadtekUser
2500k yere göğe sığdıramıyorsunuz ben profesyonel bakın istiyorum. sizden 2500k yı duymak değil. neden 2500k oldğnu bılmek ıstıorm.
Alıntıları Göster
2500k almak için bir sürü sebep var, bunu geçen seneden beri sayıyoruz.
-AMD işlemcilerin tümünden oyun performansı en iyisi. -F/P oranı yüksek. -Yüksek overclock imkanı. -X58 seri işlemcilerin hepsinden daha iyi performans( fiyatına göre) -Günlük uygulamalar da çok yeterli.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DC5C7D984
2500k almak için bir sürü sebep var, bunu geçen seneden beri sayıyoruz.
-AMD işlemcilerin tümünden oyun performansı en iyisi. -F/P oranı yüksek. -Yüksek overclock imkanı. -X58 seri işlemcilerin hepsinden daha iyi performans( fiyatına göre) -Günlük uygulamalar da çok yeterli.
Alıntıları Göster
Merhaba,
İkisi arasından seçim yapılacaksa ve işin için de Render alma varsa mutlaka İntel İ5 2500K olmalıdır diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ProbLem!
Merhaba,
İkisi arasından seçim yapılacaksa ve işin için de Render alma varsa mutlaka İntel İ5 2500K olmalıdır diye düşünüyorum.
Profesyonel bakın diyosun da; pro amaçlı kullanılan makinada all in 1 mantığı pek işlemez... Oyun, film, render..??? Hangisi, oyun mu, film mi, render mi. Yok nesgayfe 3ü 1 arada olsun derseniz pro olmaz!
quote:
arkadaşlar hangi işlemciyi almalıyım şuanlık oc yapmıcam ama ileride yapabilirim. stok modda hangisinde iyi performans alırım oyun film render gibi.
Bunu istiyor isen daha önce açılmış yüzbilmemkaç konuyu araştırır cevabını alırsın hocam. Ha illa ki net bir tercih istiyorsan zaten gereken cevap verilmiş.
Peki oc yapilsa hangisi iyi olur ki
quote:
Peki oc yapilsa hangisi iyi olur ki
AMD'nin oc'li hali için net konuşamayacağım ama 2500K'ların OC potansiyelleri ortada, OC yapmak çocuk oyuncağı haline geldi SB serisi ile.
quote:
Orijinalden alıntı: cianni
AMD'nin oc'li hali için net konuşamayacağım ama 2500K'ların OC potansiyelleri ortada, OC yapmak çocuk oyuncağı haline geldi SB serisi ile.