merabalar ben bu aralar bi laptop almayı düşünüyorum araştırmalarım sonucu istanbulbilişim adlı firmadan fz 21m/tr modelini almaya karar verdim ama forumlarda okuduklarım beni bu modelden soğuttu. 1)fz21 kullanıpta sorun yaşamayan varmı veya soruna çözüm bulundumu 2)laptop istanbul bilişimden alınırmı sony eurasia garantisi varmıdır çünkü burada diğer satıcılara göre oldukça ucuz
quote:
Orjinalden alıntı: mustafabahtiyar
merabalar ben bu aralar bi laptop almayı düşünüyorum araştırmalarım sonucu istanbulbilişim adlı firmadan fz 21m/tr modelini almaya karar verdim ama forumlarda okuduklarım beni bu modelden soğuttu. 1)fz21 kullanıpta sorun yaşamayan varmı veya soruna çözüm bulundumu 2)laptop istanbul bilişimden alınırmı sony eurasia garantisi varmıdır çünkü burada diğer satıcılara göre oldukça ucuz
almak istediğiniz ürün için avrupa sony anakart problemini fz2*** serilerinde kabul ettiğini açıklamıştı yanlış hatırlamıyorsam. detaylı açıklamayı sony türkiye sitesinde olması gerekiyor. istanbul bilişim ise aynı sektörde birkaç farklı kurumsal şirketten bir tanesi, sony eurasia ile arasında ürün gamı farkları var. Ürün alım aşamasında firmalardan bilgi almak daha sağlıklı olacaktır.
Saygılarımla,
quote:
Orjinalden alıntı: mustafabahtiyar
yalnız 21 değil 31 serilerindede bu problem kayda değer miktarda mevcut.para önemli değil illaki sony vaio diyosan AR serisinden al.FZ ye yaklaşma derim.
sony eurasia garantili ürünleri tavsiye ederim.
arkadaşlar bu problem forumda aldı basını gıdıyor. fz21 ve fz31 serılerınde sorunlar yasanıyor. dıger fz serılerınde bır sorun yok. burdan tum fz serılerıne yaklasmayın dersek sony vaio markasına haksızlık yapmıs oluruz. ıkı serı harıc dıger hıc bır modelde sorun yasayan olmadıgını bu forumdanda takıp edıyoruz zaten!...
fiyatlara bakalım diyorum arkadaşlar araştırma yapmadan düz mantık hareket etmeyelim. !!!
quote:
Orjinalden alıntı: ardaa_aa
arkadaşlar bu problem forumda aldı basını gıdıyor. fz21 ve fz31 serılerınde sorunlar yasanıyor. dıger fz serılerınde bır sorun yok. burdan tum fz serılerıne yaklasmayın dersek sony vaio markasına haksızlık yapmıs oluruz. ıkı serı harıc dıger hıc bır modelde sorun yasayan olmadıgını bu forumdanda takıp edıyoruz zaten!...
Bu birazda bu modelleri kullanan kişlerin azlığı ile de izah edilebilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme