Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6660. sayfa)

5 sn
137.537
Cevap
361
Favori
2.551.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 66586659666066616662
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Diagne falan diyor altta hahahah ciddi ciddi izliyorum ben de. İlk geldiği zamanın videosu bu.

• Torrik in lig ve uel de cezası olduğu hafta lemina indirdik 🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• 🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jelert' e biraz fizik yüklemesi yapılıp takıma monte edilmeli, kötü topçu değil bugün güzel oynadı sürekli oynarsa form tutar

• manay, popescu pozisyonları falan insan düşününce ciddi ciddi fena doğranıyoruz ama malum febeşlilerin algılarına maruz kalıyoruz, ağlatıcaz başka yolu yok

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

Kesinlikle, Bugün Ahmed'den direkt katkı aldık mesela hepimiz gördük.

Ki bu adam rotasyon oyuncusu zaten ilk 11 için alınmamıştı

Lemina ile Morata direkt 11'e yazacağın, biri forvet biri orta sahayı toparlayacak net iki isim.

Bir stoper bir sağ bek ile ilk 11'in neredeyse yarısını çok net, kendi takımlarında ilk 11 oynayan, oynamak istediğimiz oyuna uygun isimlerle değiştirmiş oluyoruz.

Doğruya doğru yanlışa yanlış demek lazım, örneğin bugün puan kaybı gelseydi transferlerin geç gelmesinden ötürü diye eleştirebilirdik ama çok şükür önemli virajı atlattık, Okan hocaya yine on numara kadro veriliyor artık gerisi ona kalmış.

• Batsuayinin gitmesi Allahin bir lutfu.
    Bide bonservis almisiz.
    Yonetime sene sonuna kadar sesimi cikarmicam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • longestday kullanıcısına yanıt

Elzem olarak sol stoper ve barış ya da yunusun kanadına artık kaliteli bir ayak lazım. (osimhen morata mertens icardi vb kalitesinde) sağbek jelert ya da salai olmadı barış olmadı Kaan idare eder. Sağbek idare ederiz ama sanchez kalitesinde sol stoper lazım abdulkerim çok ağır bugün Antep bile sol tarafımızı perişan etti dönüp bakınca abdulkerim hangi solbek yanına gelse beğenmedik sebebi birazda abdulkerim çok kaçak mücadele ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi help21 -- 4 Şubat 2025; 0:15:17 >
  • Yav bu adam umarım leminayi stoper oynatip yunusu kanat bek yapıp sara-torreira-Mertens falan devam etmez umarım , valla emin olamıyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bu takıma stoper sağ bek ve kreatif bi hücum oyuncusu lazım

• help21 kullanıcısına yanıt
    Abdülkerim yerine süperligten 1 milyon Euro bonservisle alınacak herhangi bir stoper bile pozitif etki yapar. Sol ayağını falan geçtim bugün Antep’te oynayan Arda Kızıldağ al abdulkerimin yerine koy, ilk oynadığı maç abdulkerimin ne kadar kötü stoper olduğunu farkederiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bi kanat alaydik iyi olacakti.
    Zaten ne zaman tam kadro oynadik ki bugun tam kadro oynayalim.
    Ligde sampiyon olalim. Uefada sonuncu olsakda umrumda degil bu saatten sonra

• MonkeyDLuffy_ kullanıcısına yanıt
    Bizim yerimize almasına gerek yok açık açık tüm dünya görüyor neler yaptığını tff'nin

• Kaan yerine Jelert'e düzenli şans verse çoktan kazanırdık bu çocuğu. Ciddi çevik ve yetenekli bir oyuncu aslında. Adaptasyon sorununu aşmasında hocanın hiç kayısı olmadı neredeyse.

• longestday kullanıcısına yanıt

Sakatlık sonrası asla eski haline dönmedi iki sene oynadı eyvallah yeter artık ufaktan yerine adam net almalı

• Antep maçında rezillik arkadaşlar Trio da 3 kırmızı kart net var deniliyor herkes transfer diyor ama. Gerçekten rezillik.

• Adamların forumda bi tane soru sordum hiçbiri cevap veremedi hala düşünüyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lemina bu takima oyle lazimdi ki.. topu dikine surup cikacak topcu yok. Buna Sara'da dahil. Cok iyi topçu aldik hem de kelepir

At Adana macina gozlerimizin pasi silinsin

• Leminayi uefaya yazdirmayacakmisiz neden aliyoruz o zaman ben anlamadim 3 isim hakkin var morutan lemina + stoper yazdirman lazim sacmaliyor yine teknik heyet

• 
Sayfa: önceki 66586659666066616662
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.