Şimdi Ara

Galaxy S4 Kullanıcılarından Yardım Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Hafta öncesine kadar iPhone 5 kullanıcısıydım telefonumu sattım hazırda param var galaxy s4 almak istiyorum ancak araştırdığım kadarıyla çok sorun yaşayanlar var s4 kullanıcılarına bir kaç sorum olacak

Sorularım konusunda konu açmadan öncede çok araştırdım ama net cevaplar elde edemediğim için konu açmak istedim...

1-Telefonun çok ısındığından şikayet ediliyor.bazı teknoloji mağazalarında incelediğim s4 lerde ısınma vardı ama tabikide orada full parlaklıkta herkes oyun oynuyor telefon 1 dk bile boş durmuyor bu yüzden o ısı bana gerçekçi gelmedi günlük kullanımda herhangi bir ısınma sorunu var mı bazılarıda güncelleme ile giderildiğini söylemişler daha önce ısınma sorunu yaşayıpta güncelleme ile düzelenler varmı?

2-Aramaların kesildiği söyleniyor örneğin konuşurken arama sonlandırıldı diye kendiliğinden kapanıyormuş özellikle bu konuda çok fazla kişi şikayetçi ben telefonla çok uzun konuşmalar yapan birisiyim bu yüzden bu sorun çok önemli benim için 10-20 dk hatta bazen bir kaç dk da aramaları kesilen kullanıcılar varmış ve serviste telefon değişimi olanlar bile aynı sorunu tekrar yaşadıklarını söylüyorlar.Son günlerde yeni bir şey öğrendim ama ne kadar doğru bilmiyorum bu kapanma sorunu hattın 3g ye açık olmamasından kaynaklanıyormuş hattını 3g ye açtıranlar sorunun düzeldiğini söylüyorlar bu kesin çözüm mü yada hattı 3gye açık olduğu halde bu sorunu yaşayanlar var mı ?

3-Donma sorunu olduğunu duydum ancak mağazalarda incelediğim ürünlerde ben hiç rastlamadım ama yinede bu konudan şikayetçi olan kullanıcılar olması düşündürücü ?

4-Kasa açıklığı olduğu söyleniyor.samsung da polikarbon malzeme kullanıyor diye biliyorum ama diğer firmalar aynı malzemeyi kullanırken sadece samsungun malzeme konusunda eleştirilmesi bana biraz çamur atma gibi geldi sonuçta nokia.htc(one dan önce) vb firmalarda polikarbon malzeme kullanıyor bildiğim kadarıyla ama nedense onlara kimse laf etmiyor. arka kapağın eğilip büküldüğünden şikayet ediliyor ama takılıp çıkarılabilen bir şeyin esnek üretilmesi çok doğal değilmi bilinçli olarak öyle üretildiğini düşünüyorum neyse fazla uzatmayım kasa olarak açıklık,renk atması vs bu konuda gerçektende sorunlumu s4?

S4 kullanıcıları bu sorularım konusunda bana yardımcı olursa çok sevinirim...

• S4 kullaniyorum yazilan sorunlardan sadece isinma var oda asiri derece degil ve sadece oyunlarda gerisi zaten arizaya girer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s4 verilen para çöptür ben sana 5 liraya pazardan plastik alırım merak etme
  • anubis2005 kullanıcısına yanıt
    oda o kadar güçlü olan işlemciden sanırım.Bu arama kesilmesi konusunda uzun süren telefon görüşmeleri yaptınız mı çünkü bazıları çok kısa süren görüşmeler yaptığından farketmiyorlarmış birde hattınız 3g ye açıkmı son olarak kullandığınız sim kart 64 kb mi 128 kb mi bu sorun çok önemli benim için dediğim gibi çok uzun süre konuşuyorum telefonda zırt pırt kesilmesi büyük sorun olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudretxxx

s4 verilen para çöptür ben sana 5 liraya pazardan plastik alırım merak etme

Bu belirttiğim sorunlardan dolayı mı diyorsunuz yoksa siz daha büyük sorunlar mı yaşadınız s4 ile ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hltsngll

quote:

Bu belirttiğim sorunlardan dolayı mı diyorsunuz yoksa siz daha büyük sorunlar mı yaşadınız s4 ile ?

dostum ben s4 sahibi deilim şunu söyliyeyim telefon piyasasını ve telefon incelemelerini çok sık takip ederim samsung da kalite düşüktür ve cihazın içinde samsung'un yerleştirdiği sahtekar bir yazılım var ne yazılımı dersen bu yazılım telefonun benchmark testlerinde hak ettiğinden daha fazla puan almasını sağlıyor bunu yapan bir firma ileride neler yapar..?
  • quote:

quote:

quote:

dostum ben s4 sahibi deilim şunu söyliyeyim telefon piyasasını ve telefon incelemelerini çok sık takip ederim samsung da kalite düşüktür ve cihazın içinde samsung'un yerleştirdiği sahtekar bir yazılım var ne yazılımı dersen bu yazılım telefonun benchmark testlerinde hak ettiğinden daha fazla puan almasını sağlıyor bunu yapan bir firma ileride neler yapar..?

ama custom rom yükleyenlerde de benchmark testleri çok yüksek donanımına bakılırsa aldığı sonuçlarda bir anormallik yok bence.zaten ben benchmark testlerine çok güvenmiyorum kullanıcı yorumları daha önemli iphone dan s4 e geçip çok memnun olanlar var bende s4 almayı düşünüyorum ama işte dediğim gibi araştırmalarımda gördüğüm sorunlar kafamı karıştırdı yorumunuz için teşekkürler yinede sizinki de farklı bir bakış açısı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

alın bunu burdan ya. çekici nerde???

• Galaxy S3 var bende ve aldığım güne lanet olsun. S4 araştırıyorum ama geçen metrobüste adam s4 ile menüde dolaşırken takılmalar gördüm.Şimdilik uzak duracağım samsung'tan.HTC bakıyorum.
  • Ayrıca kimse marka fanatikliği yapıp gelip burda kabız eden telefonları övmesin.Kardeşim samsung yada iphone her ne marka ise,1 tane telefon satınca senin cebine paramı giriyor.Yada bu nasıl bir fantezidir çıkarın olmadığı ve insanları kandırıp zarar ettirmek.Sırf şurada gördüğüm birkaç yorum yüzünden iphone4 sattım ve galaxy s3 aldım.Beni resmen telefondan soğuttu bu cihaz.Şimdi bende adam akılı araştırıp alacağım.

Lütfen,burada sizden tavsiye istendiğinde onun 3*5 işlemcisi,ram'i şuyunu buyunu konuşana kadar telefonun artılarından bahsettiğiniz gibi eksilerindende bahsedin

Eğer her kim marka fanatikliği yapıp telefonundaki sorunu buraya yazmıyorsa,bu konuda dürüst olmuyorsa ve insanın aklını karıştırıcı yorumda bulunuyorsa ben o kişiye hakkımı helal etmem Allaha havale ederim.Benim cebimden ne çıktıysada Allah ondan mislisini alsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majjeste

Ayrıca kimse marka fanatikliği yapıp gelip burda kabız eden telefonları övmesin.Kardeşim samsung yada iphone her ne marka ise,1 tane telefon satınca senin cebine paramı giriyor.Yada bu nasıl bir fantezidir çıkarın olmadığı ve insanları kandırıp zarar ettirmek.Sırf şurada gördüğüm birkaç yorum yüzünden iphone4 sattım ve galaxy s3 aldım.Beni resmen telefondan soğuttu bu cihaz.Şimdi bende adam akılı araştırıp alacağım.

Lütfen,burada sizden tavsiye istendiğinde onun 3*5 işlemcisi,ram'i şuyunu buyunu konuşana kadar telefonun artılarından bahsettiğiniz gibi eksilerindende bahsedin

Eğer her kim marka fanatikliği yapıp telefonundaki sorunu buraya yazmıyorsa,bu konuda dürüst olmuyorsa ve insanın aklını karıştırıcı yorumda bulunuyorsa ben o kişiye hakkımı helal etmem Allaha havale ederim.Benim cebimden ne çıktıysada Allah ondan mislisini alsın.

Haklısın bende yorumlara bakarak gittim iphone 4 ümü satıp iphone 5 almıştım yaşamadığım sorun kalmadı apple dan tamamen soğudum o yüzden bende çok iyi araştırarak telefon almak istiyorum bu yüzden böyle bir konu açtım zaten kullanıcılar gerçekten benim belirttiklerimi yaşıyorlarsa veya daha başka sorunlar yaşıyorlarsa belirtmeleri gerek

• Ben sana şimdilik yardımcı olayım.

iPhone 5 eşimde var şu an sorun yok fakat çoğu kimsede wifi ile ilgili problem var.

S4'ün donduğuna dair konular var.

HTC ise tozmu ne kaçırıyormuş.

Kısacası şu an bende senin gibiyim.Bu sefer paramı çöpe atmayacağım ve bekleyeceğim.Şu 6 eylül fuarı bitsin bakıcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majjeste

Ben sana şimdilik yardımcı olayım.

iPhone 5 eşimde var şu an sorun yok fakat çoğu kimsede wifi ile ilgili problem var.

S4'ün donduğuna dair konular var.

HTC ise tozmu ne kaçırıyormuş.

Kısacası şu an bende senin gibiyim.Bu sefer paramı çöpe atmayacağım ve bekleyeceğim.Şu 6 eylül fuarı bitsin bakıcaz.

benim iphone 5 in ekranı kendiliğinden gitti wifi sorunu bendede vardı home tuşu arızalandı yani kısacası telefonda yaşamadığım şey kalmadı telefonu satana kadar canım çıktı.
    htc one da kasa açıklığı ve ölü piksel varmış dediğin gibi donma sorununa geliştirici seçeneklerindeki animasyonları kapatınca çözüm oluyormuş galiba asıl sorun konuşmaların kesilmesi telefonu telefon yapan şey konuşma zaten 10 liralık telefonlarla bile sorunsuzca konuşuluyorken bu kadar pahalı bir cihazla konuşamamak komik olur asıl cevap aradığım konu da o aslında diğerleri hemen hemen her telefonda var iphone 5 i kutudan çıkarır çıkarmaz kap ve ekran koruyucuyla kullandım ama yinede metal yerlerinde soyulmalar olmuştu ısınma oyun felan oynayınca çoğu telefonda oluyor iphone da da oluyordu ama bu konuşmaların kesilmesi çok ciddi bir problem eğer gerçekten çözümü yoksa para verilmez s4 e

• quote:

quote:

quote:

Zenginin parası fakirin çenesi misali..

Yav o telefon plastikse alma arkadaşım..Herkes sizin gibi telefonu 3310 gibi kullanmıyor..Adam yedek batarya taşıyor,hafıza kartı takıyor bilmem ne..Iphone yle taşı yedek batarya,tak hafıza kartı hadi göreyim..Tutturmuşsunuz bir plastik kasa diye..Çok kafaya takıyorsan git kılıf al adamlar 4. kattan atıyor telefonu kılıfla birşey olmuyor..

Herneyse ben de s4 sahibi değilim s3 sahibiyim..Senin gibi kötüleyecek değilim..1900 Liralık aletin kötü olacak hali yok..Telefonu orjinal kullanmam ben hiçbir zaman..Ama eğer orjinal kullanayım rom yüklemeyim rootlamayım diyorsanız samsungun gereksiz programlarını uygulama yöneticisi ile devre dışı bırakırsınız yine akıcı bir telefonunuz olur..

Ayrıca S4 ün ben ileriki güncellemeler ile daha iyi bir telefon olacağı düşüncesindeyim..Android 4.3 gelecek büyük ihtimalle yakında daha sonra 5 gelecek..5 in çok az ram kullanacağı söyleniyor..

Özetle elinde olmayan telefonu funboyluk yaparak orda burda videolardan izleyerek kötüleme..Abimde var S4 ve çok memnun olduğunu söylüyor..Neo spigen kılıf da almış tipi desen canavar,koruma desen düştüğünde ekran yere bile gelmiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

quote:

quote:

quote:

Zenginin parası fakirin çenesi misali..

Yav o telefon plastikse alma arkadaşım..Herkes sizin gibi telefonu 3310 gibi kullanmıyor..Adam yedek batarya taşıyor,hafıza kartı takıyor bilmem ne..Iphone yle taşı yedek batarya,tak hafıza kartı hadi göreyim..Tutturmuşsunuz bir plastik kasa diye..Çok kafaya takıyorsan git kılıf al adamlar 4. kattan atıyor telefonu kılıfla birşey olmuyor..

Herneyse ben de s4 sahibi değilim s3 sahibiyim..Senin gibi kötüleyecek değilim..1900 Liralık aletin kötü olacak hali yok..Telefonu orjinal kullanmam ben hiçbir zaman..Ama eğer orjinal kullanayım rom yüklemeyim rootlamayım diyorsanız samsungun gereksiz programlarını uygulama yöneticisi ile devre dışı bırakırsınız yine akıcı bir telefonunuz olur..

Ayrıca S4 ün ben ileriki güncellemeler ile daha iyi bir telefon olacağı düşüncesindeyim..Android 4.3 gelecek büyük ihtimalle yakında daha sonra 5 gelecek..5 in çok az ram kullanacağı söyleniyor..

Özetle elinde olmayan telefonu funboyluk yaparak orda burda videolardan izleyerek kötüleme..Abimde var S4 ve çok memnun olduğunu söylüyor..Neo spigen kılıf da almış tipi desen canavar,koruma desen düştüğünde ekran yere bile gelmiyor..

Abinizde şu arama kesilmesi ile ilgili problem varmı eğer problem yaşamıyorsa hattı 3g ye açıkmı ve kullandığı sim kart 64 kb mi 128 kb mi son olarak abiniz telefonu nereden aldı

• yazdığın problemler yok telefon yoğun kullanımda ısınıyor tabi ama anormal bi durum yok. kasa açıklığı olan kullanıcılar var garantiye yollarsan değiştirirler diye düşünüyorum telefonu aldığında kontrol et
  • quote:

Orijinalden alıntı: fp

yazdığın problemler yok telefon yoğun kullanımda ısınıyor tabi ama anormal bi durum yok. kasa açıklığı olan kullanıcılar var garantiye yollarsan değiştirirler diye düşünüyorum telefonu aldığında kontrol et

3g açık mı kullanıyorsunuz aramlarınız da yada uzun süre konuşuyormusunuz diye sormam daha mantıklı çünkü farkında olmayan kullanıcılar varmış konuşmanın kesilmesi sorunundan dolayı çok kararsızım bir de eğer konuşmalarda sıkıntı yoksa telefonu nereden aldınız?
  • quote:

quote:

yazdığın problemler yok telefon yoğun kullanımda ısınıyor tabi ama anormal bi durum yok. kasa açıklığı olan kullanıcılar var garantiye yollarsan değiştirirler diye düşünüyorum telefonu aldığında kontrol et

3g açık mı kullanıyorsunuz aramlarınız da yada uzun süre konuşuyormusunuz diye sormam daha mantıklı çünkü farkında olmayan kullanıcılar varmış konuşmanın kesilmesi sorunundan dolayı çok kararsızım bir de eğer konuşmalarda sıkıntı yoksa telefonu nereden aldınız?

3g yada wifi sürekli açık 5-10dk konuştum en fazla kesilme olmadı şuana kadar telefonu vatan bilgisayardan aldım mağazaya giderek

• quote:

quote:

quote:

3g yada wifi sürekli açık 5-10dk konuştum en fazla kesilme olmadı şuana kadar telefonu vatan bilgisayardan aldım mağazaya giderek

galiba hat 3g ye açıksa kesilme sorunu yaşanmıyor gerçekten de çok teşekkür ederim yorumlarınız için

• Htc one savunmuyorum ancak dediğiniz gibi problemler yok . Yok toz girmesi yok kazma olunca gelistiriciden efek kapama . Ya lütfen arkadaşların dediği gibi kullanmayanlar taş atiyo . 2 aydır kullandigim telefonun bi kere bile kasmadigini ben bilirim .s . Toz girmesi diye bise olamaz oda yalan .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.