Şimdi Ara

Garanti Bankası %2 taksitli nakit avans tanımlamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
2
Favori
1.876
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kolay gelsin konuyu işinize yarar diye düşünüp açtım size özel olabilir değerlendirmekte fayda var

Garanti Bankası %2 taksitli nakit avans tanımlamış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bana da gelmiş ama eskisi devam ediyor diye 3 5 bin TL anca kullandırtıyor :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da 2,99 gelmiş.

• Bu tarz kampanyalar geliyorsa her kullanıcıya gelmeli ve kesinlikle aynı faiz oranıyla gelmeli, bankalara böyle kullanıcı seçme lüksü verilmesi bile nasıl bir kabile devletinde yaşandığını kanıtlıyor.

• banada 2.99 gelmiş değer mi dersiniz

• 4.09 gelmiş xd

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kampanya gelen arkadaşlar hali hazırda nakit avans hesabı açtı mı yoksa ilk defa açanlara özel mi geliyor bu kampanya? Ona göre hesap açıp nadasa bırakacağım. Garanti Bankası %2 taksitli nakit avans tanımlamış 

• Bana 1,99 dan üst limit 25 bin yazıyor.

• amexlere mi geliyor bu kampanya sadece. bonus amexim vardı iptal etmiştim kullanmıyorum diye. miles and smiles amexim var ama onada kampanya gelmiyor.

• Eski avans taksidini yatırınca veya erken kapatınca limit açılıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana 2 defa 3000 limitle kullandırdı.1 ay geçince 25000 kullandırdı.25000 3 ayda 1017 tl geri ödemesi var fark.vakıftan bakıyorum.3 ayda 2500 tl fark koyuyor.

yatırım için değebilir.yada taksitli telefon alımı gibi düşünün

• metanol M kullanıcısına yanıt

Firmalar müşterilerinin alışkanlıklarına göre kişiye özel kampanya yapabilirler. Buradaki amaç normalde kullanılmayan bir hizmetin öne çıkartılması.

Dünyanın her yerinde mevcut. Muhteşem bir yerde yaşamadığımızı herkes biliyor. Fakat söylediğinizle gram alakası yok.

• Maaş müşterisiyim ama hep yüksekten çakıyorlar herşeyi bu bankayı gram sevmıyorum

• MeMETH_ kullanıcısına yanıt

Açılıyor ama %5 den veriyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.