Garanti bankası kartımızla alış veriş yaptığımızda bonus birikiyor. Peki alışverişi yaptığımız pos makinesi önemli mi? Örneğin Yapıkredi pos makinesiyle yaptığımızda yine puan birikir mi? Başka bankanın makinesini kullanınca fişte bonus miktarı yazmıyor.
İnternetten görebilirsin kazandığın bonusları.. Sanmıyorum pos makinesi ile alakalı olsun.. YapıKredi senn ne kdr bonusun olduğunu göremiyor olabilir. Garanti pos makinelerini kullandğnda bonusun bu yüzden yazıyordur.
hocam bende birşey sorucam atmden kartsız işlem yapmak için 18 yasından büyük olmak gerekiyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: firstich
hocam bende birşey sorucam atmden kartsız işlem yapmak için 18 yasından büyük olmak gerekiyor mu?
Ben 18 yaşından küçükken yapıyordum ama kredi başvurusu da yapamazsınız. :) Yaptığınız işleme bağlı.
TC no isteyen işlem yaparsanız oradan doğum tarihinizi öğrenip kabul etmeyebilir. Belki edebilir. Benim yaptığım işlemlerde sorun olmamıştı.
Garantinin anlaşmalı olduğu markalardan yaptığınız alışverişlerde birikiyo bonus pos makinasından görebilirsin ne kadar bonusun olduğunu onlar söyler yada netten bakarsın