Şimdi Ara

Gebze ve Darıca civarında Street workout ile ilgilenen arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gebze ve Darıca'da oturan, street workout ve calisthenic'e ilgisi olan arkadaşlara duyurulur. Gebze Eskihisar ve Darıca sahilinde birer adet street workout istasyonu var. Haftanın üç günü bu istasyonlarda spor yapıyorum. Bilin bakalım ne eksik? Her gidişimde benden başka kimseyi burada spor yaparken göremiyorum (Tek başıma spor yaparken gelen geçenin bana bakması da ayrı rahatsız edici).Bir memleket spordan bu kadar eksik olur mu? Tek eksiğim birbirimizi motive edebileceğimiz, birbirimize birkaç hareket öğretebileceğimiz bir arkadaş. Hatta biraç kişi çıkarsa kulüpte kurabiliriz.

Gebze ve Darıca civarında Street workout ile ilgilenen arkadaşlar

• Selam, böyle bir parkın varlığından haberim bile yoktu. Park Darıca sahilin ne tarafında kalıyor merak etmekteyim. Yeni park/eski park? tam olarak neresi? Aydınlatmanız dileğiyle.

• Merhaba, Gebze'de Merkezde yaşıyorum. Hep Eskihisara indiğim için hiç görmemişim. Keşke çoğunluk sağlayabilsek ve salona gitmediğim off günlerimde burada zaman geçirsek. Konu açılalı çok olmuş, bi ara uğrayıp bakacağım duruyor mu diye....

• Kanka konum neresi bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooo aslında bende başlamak istiyorum ama yapılcak alan yoktu. Barfink te iyim sinavdada iyim ama calisthenics için yeterli mi bilmiyorum hafta sonu yapılıyorsa bi ihtimal gelirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.