Şimdi Ara

Gece Gelen TAK TAK Sesleri ama bu ötekilerden daha acayip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu biraz size garip gelebilir ama 120 saniyede bir 6 kere tak tak tak tak tak tak diye sesler duyuyorum gece vakti sadece yattıgım oturma odasından geliyor bu ses gece 4,5 civarı ve sadece bu odada duyuluyor önce dışarıdan garip bir cıglık sesi gibi bir ses geliyor sonra TAK TAK TAK TAK TAK TAK gene aynı saydım bu sesler hep 120 saniyede bir geliyor sizce nedir çözemedim kafayı yiyecegim gerçekten şaka yapmıyorum makara degil bu

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gece Gelen Tak Tak Sesleri: Nedenleri ve Çözümleri

Gece evinizden gelen tak tak sesleri, rahatsız edici ve endişe verici olabilir. Bu sesler çeşitli kaynaklardan gelebilir ve genellikle basit bir nedeni vardır. İşte evinizde gece tak tak sesleri duymanızın olası nedenleri ve bunları çözme yöntemleri:

• Duvardan Gelen Tak Sesleri: Su tesisatındaki hava cepleri, borularda su akışında değişikliklere neden olabilir ve bu da duvardan gelen tak tak seslerine yol açabilir. Bu sorunu çözmek için su saatindeki hava tahliye valfini açabilir veya bir tesisatçı çağırabilirsiniz.

• Su Saatinden Tak Tak Ses Gelmesi: Arızalı bir su saati de gece tak tak seslerine neden olabilir. Su saatini kontrol edin ve gerekirse değiştirin.

• Gece Evden Gelen Garip Sesler: Evdeki eski veya gevşek eşyalar, sıcaklık değişiklikleri nedeniyle genleşip büzülerek tak tak sesleri çıkarabilir. Bu sesleri önlemek için eşyaları sabitleyin veya gevşek parçaları sıkın.

• Duvara Vurma Sesi: Komşularınızın duvarına vurması veya evinizin yakınında inşaat çalışmaları yapılması da tak tak seslerine neden olabilir. Bu durumda, komşularınızla iletişime geçebilir veya inşaat firmasını arayabilirsiniz.

• Tak Tak Sesi: Bu sesler, fare veya böcek gibi küçük hayvanların varlığını gösterebilir. Evinizi haşereler açısından kontrol edin ve gerekirse bir ilaçlama şirketi çağırın.

Gece gelen tak tak sesleri konusunda endişeleriniz varsa, öncelikle bu seslerin kaynaklarını belirlemeniz gerekir. Yukarıda belirtilen çözümleri uygulayarak çoğu durumda bu sorunu kendiniz giderebilirsiniz. Ancak, sorunun kaynağını tespit edemiyorsanız veya sesler devam ediyorsa, bir profesyonelden yardım almanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • borularını kontrol ettir metafizik açıklamasından önce
  • Sana öyle geliyordur, dua oku ve yat
  • Merak edilecek birşey değil. Tahta kuruları , haşereler falan onlardan dolayı kaynaklanıyor. Şuan da benim oturduğum yerim minöflemidir nedir bilmiyorum tahta gibi birşey, yada gardolabın altından yada kitaplığımın altından tak tuk tıkırt tak tak sesler geliyor. Bilindik şeyler bunlar korkulacak birşey yok.
  • Şuanda bir tahta kurusu 2 metre yanımda ki yatak dolabını gıcırt gıcırt diye kemiriyor. Her aksam 7 den sabah 7'ye kadar böyle bu Öyle bişiydir.
  • Benim salonda ki tablolardan biri koltuğun üzerindeydi geçenlerde. Hayır evde kimse yok. Düşse, koltukla duvar arasında baya mesafe var yere düşer... Hırsız da girmedi :) Neyse dedim. Oluyor öyle arada takmayın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yahu millet 120 saniye bir mi yapar Allah aşkına yarın 7,30 işe gidecem beni yatagımdan etti saydım üşenmedim saydım 120 saniyede bir 6 kere TAK TAK ses geliyor delirecem yahu
  • Şimdi bilim kurgu yapıyorum peder akşam yemeginde yeşil mercimek yedi ondan mı yok abi alakası yok fıttırıcam anladık bu gece uyku yok
  • Şimdi bende saymaya başlarsam ... klavyede yazı yazmaya başladığım zaman 6 kere tak tak yapıyor sonra susuyor. Bilinç altına yerleşmiş o yüzden sana bir tuaf geliyor..
  • üst komşu iş üstündedir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

üst komşu iş üstündedir...

120 saniyede bir 6 kere vuranda hiç görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

üst komşu iş üstündedir...

sanırsam tıkırtı alttan geliyodu yani alt komşuda çalışma var
  • aynı olay bana tv pc den gelıyor tak tak diye sesler özellıkle tv ve monitörden anlamadım gıttı sebebini artık fazla kurcalamıyorum alıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.