Şimdi Ara

gece kaşıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yataga uzanmis 1-2 saat telefona takilirsin tık yok, birakip uyuyum dersin her tarafin kaşınir bi 10-15 dk kaşıntı seansi başlar ondan sonra. Ne uyuz bi durumdur bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.temiz olmayan yerlerden uzun süre kalmaktan(havasızlıktan)2.sigaradan 3.deri kurumasından da olabilir nemlendirici gıdaları tuketmek gerekir (zeytin yagı balık yağı gibi ).4 alerji varsa demir ,metal takı vb gibi seylere dokunmaktan kaçınmak 5.cok fazla banyo yapmaktanda olabiliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bircancan -- 21 Ocak 2017; 5:2:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • annene söylede temiz çarşaj battaniye felan versin :)
  • Temizlikle falan ilgisi yok 1 yıl önce bende de başladı ki her sabah duşumu alırım çarşafım yatağım temizdi ama ne bi anda kaşınmaya başlıyordum hatta duştan çıktıktan sonra da oluyordu. 3-4 ay çektim böyle sonra zyrtec diye bi antihistaminik yani alerji ilacı buldum yemin ediyorum 4 ay sonra ilk defa adam gibi bir uyku çektim sonrasında sorunumun alerji oldugunu anlayınca doktora gittim adenerjik urtiker mi ne dedi öyle bir şey sıcak soğuk adrenalin stres vs. her şeyden etkileniyormus. Hala her gün zyrtec kullanıyorum denemekten zarar gelmez 10 lira fiyatı var zyrtec tablet diceksin başta uyku yapar ama sonrasında geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gece baş ağrısıyla uyanmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.