Bu sene ise tyt 102 ayt 76 yaptım sıralamam ne olur bilmiyorum her kafadan bir ses çıkıyor ama ben basardim.Mezuna kalmaktan korkmayın çok rahat bir şekilde çalışarak gerçekten istediğinizi yaparsınız arkadaşlar koranaya kadar da zaten hem gezip hem çalışıyordum sevgilim de vardı gerçekten rahat olun ama önerim ilk yılında 30-40 arası yapanlar gözü kapalı mezuna kalsınlar gerçekten zor değil hiçbir şeyden korkmayın ben daha iyi de yapabilirdim kismet buymuş
Hocam haklısınız ama ben rahat 110 tyt 75 ayt yaparım diyordum. Kendimi biliyorum. En kolay soruları kaçırdım 100 tyt 65 ayt olacak gibi. Burada risk var kısmet işi biraz da. Bana sorarsanız risk almadan başarı olmaz. Ama mezuna kalan kişi batırma ihtimalini de düşünmeli ve ona göre plan yapmalı.
Tebrikler ilk 10k kesin gelir zaten
Valla ne gelirse gelsin takmıyorum artık yapacak bir şey yok buradaki adamlara bakıyorum da kafayı yemişler oğlum çıkın dışarı dolaşın yok 10k atar yok 8k atar hiç mi işiniz gücünüz yok tüm hayatınız sınav olmuş
hvl00
kullanıcısına yanıt
Valla kardeşim bizim mezun sınıfında bildiğim kadarıyla herkes daha iyi yaptı mezunda boş zaman çok oluyor herşeye zaman yetiyor düzenli çalışın bol deneme çözün riski azaltın gerçekten eğer tıp istiyorsanız 20-40k yaptıysanız düşünmeden kalın çünkü potansiyel var ve bir yıl tüm hayatınızı dusununce hiçbir şey sadece vazgeçmeyin rahat rahat çalışın istersen yazın başla ya da Eylül gibi ayarlarsan sıkılma hiç olmaz rahat olsun gönlün başarılar
ne 10 yav 5 gelmesi bile zor.4 civarı gelir sana
dr.jackshepardD
kullanıcısına yanıt
İtü makine idi hedefim. Ve yapabilirdim yani kıyıdan döndüm. Zaten mezun olduğum için kalamam tahminimce.
sanırım bu yıl 30k gelecek 2019 a gore 23 k yada 19 k tam emın deıgılım bende mezuna kalacagım tyt de gg oldum 70 net ne aw ayt netım tyt den fazla :ds.Q:we: Ah türkçe ahh kaç dene deneme cozdum anlatamam
hvl00
kullanıcısına yanıt
Ben de 3.yilimda yaptım bunu iyi düşün taşın bence istediğin bolum çok iyi İstanbul'da yaşadığım için biliyorum gerçekten 1 yıl daha feda edilebilecek bir yıl ama onca yıl kazanacaksın onu düşün
derdesr333D
kullanıcısına yanıt
Kardeşim hayırlısı beni de Türkçe yaktı demek ki daha fazla cozeceksin işin kurali bu tyt de konu eksiğin yoksa yıl boyu deneme çöz ayt den soru bankası bunu yaparsan düzgün bir şekilde 4-5 bin hayal değil
LowranceL
kullanıcısına yanıt
Hayırlısı kardeşim zaten ilk tercihim deniz harp okulu olacak ondan elenirsem mühendislik yazmayı düşünüyorum İTÜ de
dr.jackshepardD
kullanıcısına yanıt
Hacı abim tyt matematıgı de fulleyebılırdım ama turkce cok zaman yedı fenden 18 sosyalden 12.75 yaptım tamamen benım salaklıgım sınav gunu sabahı bıle turkce denemesı cozdum cok abanmıstım bılmyorum bu bır ay boyunca okuma ıle ılgılı egzersız yapacagım aılem bana guvenıyor gıbı sankı ama bılmıyorum aılemın guvenını nasıl kazanırım bır taktıgın var mı
Sayısal 60k'dan kaldım. Bu sene 2019 sıralamalarına göre 3900-4000 gösteriyor. 100 TYT 74.25 AYT. Mezuna kalmaktan korkmayın. Çalışırsanız illa ki emeğinizin karşılığını alıyorsunuz.
hocam turkçe kac net yaptınız neler yaptınız bır anlatırmısınız
derdesr333D
kullanıcısına yanıt
Gözleri önünde çok çalışarak
dr.jackshepardD
kullanıcısına yanıt
Hocam, ilk girdiğimde 135k gibi bir sıralama yaptım. İlk mezun yılımda geçen seneye göre 28k gelen bir çalışma sergiledim, ikinci kez mezuna kalacak gücüm de yok, ailem de istemiyor gibi. Annem bugün ya da yarın kitaplarımın hepsini atacak. İnanın hayattan hiçbirşey istemeyen biriyim şu an, titriyorum sadece. Çünkü netlerim sene içinde 90 100 tyt 70 ayt civarındaydı. Sınav anında potansiyeli açığa çıkaramadım. Aytde her dersten 100den fazla deneme çözdüm. Ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Her insanın psikolojisi farklıdır çevresi farklıdır her insanın dayanabilme kapasitesi vardır geçen sene benimde sevgilim vardı benim için pek iç açıcı olmadı sevgili olmak istediğiniz kişiyi güzelce süzgeçten geçirin karşınızda ilgi manyağı bir insan varsa ergence davranıp sınavın değil kendisinin önemli olduğunu düşünen bir insan varsa kesinlikle duvar örün çok pişman olursunuz gelecek ile ilgili hedefleriniz ,hayalleriniz bu hayatta sizi siz yapan şeyler başka bir şeyin veya bir insanın bunun önüne geçmesine izin vermeyin hedefinize sapmadan gidin .Onun dışında insanların hayatlarına bakıp bak bu çok güzel geçirmiş bende yapabilirim diyip bir anlık hevesle mezuna kalmayın kendi hayatınızın dinamiklerine bakıp ona göre bir psikolojiyle yola girin .Geçen sene veya senelerde yaptığınız hataları iyi ölçüp biçip bunları gerekirse not edin duvara asın unutmayın .Ben geçen sene kendi potansiyelimi göstermediğini düşündüm ve mezuna kaldım arkama dönüp baktım ve sevgili yapmayacağım,pes etmeyeceğim ,konuları sağlam bitirip denemelere erken başlayacağım ,çok fazla arkadaş yapmayacağım beni motive eden insanlarla takılacağım olumsuz insanlardan uzak duracağım gibi kararlar aldım bunların arkasında her zaman olmasada durmak için elimden geleni yaptım .Ekstra olarak evde çalışmamanızı öneriyorum insanlarla iletişim içinde olup sağlam insanlarla toplu şekilde denemelere girmek bir hedef doğrultusunda çalışmak bilgi alış verişinde bulunmak sizi geliştirir .Allah'ın izniyle bir aksilik çıkmazsa güzel bir sıralama bekliyorum sonuçlarını gördükten sonra benim gibi bu yolda yürüyecek olan insanlara daha detaylı anlatıp , yardımcı olmaya çalışacağım .
JamesWallisHunt
kullanıcısına yanıt
Bunu düşünmen icin en az 2 ayın var şuan böyle karışık hissetmem normal ağustosta her şey oturur yerine