Şimdi Ara

Geçmişe Dönüş - FX35

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2012-2014 yılları arasında 2005 fx35 sahibiydim ve yaklaşık 80bin km kullandım , sonra aldığım araçlarda infiniti fx35'in tadını veremedi malesef , 6 ay 2012 Cls 350cdi , 3 ay 2013 520i kullandım ve sevemedim bunları

Şimdi tekrardan 2006 makyajlı kasa fx35 bakıyorum , Eskilerin tadı yeni yok diyenlerdenim.

Sizede böyle duyguları yaşattıran araçlarınız oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanttnc -- 3 Ocak 2017; 7:39:52 >

• Benim de çok sevdiğim fakat temiz bulması çok zor bir araç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • segment farkindandir. hepsi iyi araclar.
  • okanttnc O kullanıcısına yanıt
    7 veya s serisi alınca düşünceniz değişecek. Elma ile armutu ayırt etmek gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediniz de simdi baktim. Aracin disi cok iyi. Yalniz ici de bir o kadar kötü.

Geçmişe Dönüş - FX35

Farkli olmak iyidir. Merso bmwnin ezber modelleri yerine ben de bu araci seçerdim

• Bende 97-98 tahoe istiyorum
  • 99 model lexus rx 300 ile benzer duyguları yaşamıştım. Ondaki konfor, orjinal ses sistemi çoğu yeni araçta yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peder bey W124 sattıktan sonra adam mecnun gibi dertlenmişti :)

Yine mercedese döndük malesef araba beğendiremedik.

Sizin olayının da belli yani :)
  • okan arkadaşım merhaba.Zaman ne cabuk geciyor.Hatirlarmisin 2013 te konu acmistim Cayenne almayi dusunuyorum onerirmisiniz gibisinden.Sende alacagin yok bizi kandiriyorsun demistin,oradan tanisip araclar hakkinda fikir alisverisi yapmistik.Porsche'yi 1.5 yil kullandim sattim.Ardindan 4.6 is X5 aldim.Onuda 1 sene kullandim sattim.

Suanda daha 2 gun oldu 2006 model FX35 aldım.Seninde simdi bu konuyu actigini gorunce aklıma geldi biran yazmak istedim

• İlk arabam şahindi bayağı temizdi boyasız felan bi kere deneme amaçlı 180 yaptım ama tehlikelinin farkındaydım ve şehirler arası yolda 80 ile müzik açıp giderdim hele birde kışsa sıcacık olurdu içi şimdı cok sukur daha iyi bir arabam var ama o keyifi vermiyor be abi

• quote:

Orijinalden alıntı: oronuror3

okan arkadaşım merhaba.Zaman ne cabuk geciyor.Hatirlarmisin 2013 te konu acmistim Cayenne almayi dusunuyorum onerirmisiniz gibisinden.Sende alacagin yok bizi kandiriyorsun demistin,oradan tanisip araclar hakkinda fikir alisverisi yapmistik.Porsche'yi 1.5 yil kullandim sattim.Ardindan 4.6 is X5 aldim.Onuda 1 sene kullandim sattim.

Suanda daha 2 gun oldu 2006 model FX35 aldım.Seninde simdi bu konuyu actigini gorunce aklıma geldi biran yazmak istedim

Vay Nasılda zamanında çocukça yazmışız , Bende fx35 sattım , 1 ay önce 2003 navigatör aldım , amerikan bir başka ama japonun göözünü seveyim yakıt konusunda , 2009 - 2010 fx37 bulsam takaslı hemen zıplarım

Kazasız belasız kullanman dileğiyle , fazla gazlama arkadan fena salıyor , o aracın sesini bu amerikanda bile bulamıyorum

• aynen arkadaşım motor sesiyle birlikte ses sistemi özellikle çok güzel

• Toyota VX100 Sadece 1 Hafta Kullandım. Yürüyen Ev.

Aslında Yol tutuş vs gibi sürüş zevkleri yok sadece büyük ve hantal. Ama sevdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 20 Şubat 2017; 18:38:32 >
  • vay anasını cls ve 5.20 araçları beğenmeme duygusu

alahım sen bizim aklımıza mukayet ol

• W140 S500. Çok üzüldüğüm araç oldu diyebilirim. Sıfır 7.30 da bu tad yok kesinlikle.

Birde T25 2007 avensis im vardı.Onda ki tadı da başka bir araçta bulamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.