Bildirim
-Getir- ilk siparişe 30tl indirim (İzmir)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
teşekkürler yararlandım. -
Teşekkürler, geçen seferki indirim çıkmamıştı ama bu çıktı. -
Adresiniz neresi? Bornova ve Menderes için ürün çıkmıyor. Yeni üyelik oluşturdum, promosyon da yok. -
sipariş vermiyor yarım saattir uyarı veriyor kuryeller siparişteymiş tekrar deneyin -
şimdi de 30 tl indirimi kaldırdılar... -
"Yakınınızdaki kuryeler siparişteler. Birazdan tekrar deneyebilir misin ? "
1 haftadır bu hatayı alıyorum. kupon kullanarak bornovanın göbeğine sipariş getirmiyor. Belki 40 kere denemişimdir hiç mi müsait kurye denk gelmez ?
Bence bu iş yalan dolan. Keriz avlıyorlar!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leronamso -- 23 Kasım 2019; 14:52:53 > -
Haber veren arkadaşa teşekkürler. 20 TL indirim çıktı. Güzel bir kampanya. -
İstanbula ilk geldiğinde de aynı kampanyadan yararlanmıştık :) hayırlı olsun İzmire de -
Telefona uygulamayı indirdim ama bu promosyon görünmüyor.Ben mi bulamadım acaba. -
Hocam biraz ugrasman lazım 4-5 dakika sürekli basınca sonunda siparişi verebiliyor,cevremde 10 kişiden fazla kişiye sipariş verdirdim hep böyle oldu,yer Bornovaquote:
Orijinalden alıntı: leronamso
"Yakınınızdaki kuryeler siparişteler. Birazdan tekrar deneyebilir misin ? "
1 haftadır bu hatayı alıyorum. kupon kullanarak bornovanın göbeğine sipariş getirmiyor. Belki 40 kere denemişimdir hiç mi müsait kurye denk gelmez ?
Bence bu iş yalan dolan. Keriz avlıyorlar! -
ankaraya da gelmiş.
ama fiyatlar neden çok aşırı pahalı -
ist'a gidince kullanmıştım. izmirdeyim izmire gelmiş. aynı hesapla olmaz herhalde. anne babanın hesaptan denerim o zaman -
Ciglide yok herhalde -
Bende 20 tl görünüyor. -
Aynı sorun bendede var Gaziemirde oturuyorum bende -
Ankara için kullandık çok iyi oldu
Konu sahibine ve ankaraya geldiğini belirten arkadaşlara teşekkürler -
Kampanya kodumu ekliyosunuz hocam?quote:
Orijinalden alıntı: jessepinkman6
Ankara için kullandık çok iyi oldu
Konu sahibine ve ankaraya geldiğini belirten arkadaşlara teşekkürler -
Ankara için teşekkürler :) 30 TL çıkmadı ama 20 TL çek vardı onu kullandım.Yemeksepeti banabi gibi sistemleri var görünüş aynı -
Promosyonlardan direkt karşımıza çıkıyor hocam
Benzer içerikler
- madame coco battaniye 1 alana 1 bedava
- bim çiğköfte fiyatı 1 kg
- afyon eko sucuk yorumları
- bim parfüm erkek
- bim soğuk baklava
- kasım indirimleri ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X