Şimdi Ara

GETZ CRDİ PLATFORMU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ne şimdi bu
  • koskocaman bir HİÇÇÇÇ
  • YAA! ARKADAŞLAR KUSURA BAKAMYIN.TAM TOPİĞİ OLUŞTURDUM BİR İKİ ŞEY YAZACAKTIM..ELEKTRİK KESİLDİ. VE MALUM HAKLI OLARAK TEPKİ VERMİŞSİNİZ..
    ŞİMDİ HYUNDAİ KLUBÜ DOLMUŞ...Bİ ŞEY ANLAŞILMIYOR..DEDİM Bİ GÜNCELLEME YAPAYIM..BİR DE GETZ KLÜBÜNÜ DİZELLER REVACTA OLDUĞU İÇİN AYIRAYIM DEDİM..

BUNDAN SONRA AKLIMA GELEN HER SORU İÇİN TOPİC AÇMAM EN AZINDAN BURAYA YAZARIM....DİYE DÜŞÜNDÜM...

GETZ CRDİ 2005 ABS EPS ÇHY KLM BEYAZ
  • ARKADAŞLAR BU EPS İLE NORMAL HİDROLİK DİREKSİYON ARASINDA NE TÜR FARKLAR VAR....HANGİSİ DAHA İYİ ACABA....

quote:

[simage][/simage][code][/code]
  • eps neydi yaw unuttum, arabayı her çalıştırdığımda eps diye bir sarı ışık yanıyor çalıştıktan sonra sönüyooooooooo.
  • Benişm bildiğim kadarıyla esp ile hidrolik direksiyon arasında bir alaka yok. ESp firen sistemiyle ilgili. virajlarda arabanın savrulmasını engellemek için frenlemeyi dengeleyen bir sistem diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dci-hdi-tdi-ctdi-bu dizel motorlar
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hbilgi02

ARKADAŞLAR BU EPS İLE NORMAL HİDROLİK DİREKSİYON ARASINDA NE TÜR FARKLAR VAR....HANGİSİ DAHA İYİ ACABA....

quote:

[simage][/simage][code][/code]

Kardeş ben araştırdım.Eps(electro power steering galiba açılımı) elektirik destekli hidrolik direksiyon demek.Tabiki elektrik desteklisi daha iyi.Yüksek hızlarda hidroliklerden daha çok sertleşir,dolayısıyla daha güvenli sürüş sağlar.Araca daha iyi hakim olmayı sağlıyor,araçlarda faydalı bir ayrıntı.esp'nin ne direksiyon sistemiyle ne de fren sistemi ile alakası vardır. virajlara daha stabil girilmesini(savrulmadan)sağlayan bir sistemdir.Senin bahsettiğin elektronik fren dağılımı (ebd)'dir.Açılımı electronic brake dispersion'dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sound of Freedom -- 29 Temmuz 2007; 0:49:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hbilgi02

YAA! ARKADAŞLAR KUSURA BAKAMYIN.TAM TOPİĞİ OLUŞTURDUM BİR İKİ ŞEY YAZACAKTIM..ELEKTRİK KESİLDİ. VE MALUM HAKLI OLARAK TEPKİ VERMİŞSİNİZ..
    ŞİMDİ HYUNDAİ KLUBÜ DOLMUŞ...Bİ ŞEY ANLAŞILMIYOR..DEDİM Bİ GÜNCELLEME YAPAYIM..BİR DE GETZ KLÜBÜNÜ DİZELLER REVACTA OLDUĞU İÇİN AYIRAYIM DEDİM..

BUNDAN SONRA AKLIMA GELEN HER SORU İÇİN TOPİC AÇMAM EN AZINDAN BURAYA YAZARIM....DİYE DÜŞÜNDÜM...

GETZ CRDİ 2005 ABS EPS ÇHY KLM BEYAZ

getz için topic var zaten yenisine ne gerek var
  • getz topiğinden devam.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.