Şimdi Ara

Giderilemeyen Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir haftadır uydunet kullanıyorum sadece ufacık bir sorunu var gündüzleri internet kesiliyor.Saat 6 da geldi şimdi de .Bugün 3 defa servis çağırdım 3 defa sinyali düzelttiler ama sinyal 55 e çıkıyor sonra da kopuyor.Şimdi tam sınırda fakat gündüz televizyon kumlu idi dün akşam olduğu gibi flaş patlamaya başladı.Televizyon görüntü berbat fakat internet idare eder gibi görünüyor.Ama servisi anlamadığı gündüz internet yokken bu saatten itibaren sabaha kadar sorunsuz bir şekilde bağlanabiliyorum.Anlamadım gitti

• Hocam uzun süredir uydunet kullanıyorum. 14 senedir de kablo tv kullanıyorum. İlk defa böyle bir arıza ile karşılaştım. Sanırım bölgenizde çalışmasını gündüz etkileyen bir elektronik cihaz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm-iks

Hocam uzun süredir uydunet kullanıyorum. 14 senedir de kablo tv kullanıyorum. İlk defa böyle bir arıza ile karşılaştım. Sanırım bölgenizde çalışmasını gündüz etkileyen bir elektronik cihaz var.

öyle bir durum olduğundan ben de şüpheleniyorum.İnternetin olmayan sürenin mesai saatleri olması bir server veya başka bir cihazın yaptığını düşünüyorum.Fakat servis 1 haftadır bunu bulamadı.Adamlar geliyor sinyali 35-40 arasına çekiyor 10-15 dk sonra kopuyor.Anlamadım gitti artık genel merkezle boğuşacaz
  • Türksata durumu açıklayan, günün belli saatlerindeki sinyal durumunu ss alarak mail atarsanız. Çözüme ulaşacağını umuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.