Şimdi Ara

Gigabyte GSmart Simba SX1 Black

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bimekstehttp://www.bimeks.com.tr/urun/137502/gigabyte-gsmart-simba-sx1-black.aspx#photos birkaç gündür takip ettiğim bu telefonu kullanan varmı? Özellikleri gayet güzel gibi geldi bana ve eğer olumlu yorumlar gelirse almayı düşünüyorum.Kullanan yada inceleme şansı bulan arkadaşlardan yorumlarını rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chupper67 -- 24 Aralık 2013; 22:03:19 >

• Ben inceleme şansı buldum.Telefon tasarım olarak oldukça iyi.Malzeme kalitesi de fena sayılmaz.Boyutlarına göre ağırlığı da normal bence.Kamerası 13 mp'nin hakkını veriyor.Benim adıma tek olumsuzluğu işlemcisi.O da telefonun kalbi demek zaten.Bu seviyedeki bir telefona gm discovery'deki gibi dört çekirdekli bir işlemci yakışırdı.Ha çift çekirdek çok mu vasat kalır,kesinlikle yolda bırakmaz.Performans gerektiren oyunlarda kasabilir o kadar.Kullandığım telefon Huawei ascend p1 1,5 çift çekirdek işlemcili ve 1gb ram'li. Simba sx1'de 1,4 çift çekirdek ve 1gb ram var. Bana işlemci ve ram olarak daha iyisini sunamadığı için eledim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirsencer

Ben inceleme şansı buldum.Telefon tasarım olarak oldukça iyi.Malzeme kalitesi de fena sayılmaz.Boyutlarına göre ağırlığı da normal bence.Kamerası 13 mp'nin hakkını veriyor.Benim adıma tek olumsuzluğu işlemcisi.O da telefonun kalbi demek zaten.Bu seviyedeki bir telefona gm discovery'deki gibi dört çekirdekli bir işlemci yakışırdı.Ha çift çekirdek çok mu vasat kalır,kesinlikle yolda bırakmaz.Performans gerektiren oyunlarda kasabilir o kadar.Kullandığım telefon Huawei ascend p1 1,5 çift çekirdek işlemcili ve 1gb ram'li. Simba sx1'de 1,4 çift çekirdek ve 1gb ram var. Bana işlemci ve ram olarak daha iyisini sunamadığı için eledim ben.

Oyun oynamayı severim ama o kadarda önemli değil.Benim için çift hatlı olması ve aynı anda ikisininde aktif olması hoşuma gitti.Dicovery de hatların ikiside aynı anda aktif değilmiş.

• çift hatta deneyen var mı??? birinden konuşurken (yönlendirme ve diğer saçmalıklarla uğraşmadan) diğer hattan çağrı alabiliyor ve hatta iddia ettikleri gibi ayrı hatlardan gelen çağrılar arası geçiş veya konferansa alabiliyor mu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetin006

çift hatta deneyen var mı??? birinden konuşurken (yönlendirme ve diğer saçmalıklarla uğraşmadan) diğer hattan çağrı alabiliyor ve hatta iddia ettikleri gibi ayrı hatlardan gelen çağrılar arası geçiş veya konferansa alabiliyor mu??

Bimeksteki özelliklerinde aynı anda aktif diyor ve 3 lü konferans görüşmesi yapılabiliyormuş.Yani Hattın birinden aliyi diğer hattan ahmeti arayıp aynı anda konuşulabiliyormuş.Biraz karışık oldu ama idare ediver:)
  • Simba telefonu arkadasim yeni aldi. Öncelikle telefonda konusurken diğer hattan herhangi bir yönlendirme yapmadan cagri gelebiliyor. Antutu test sonucunda 13700 civarinda puan aldi bu GMD bin aldiği puan ile ayni.Ama pil performansı iyi değil ve yazilimda türkçe tercüme eksiklikleri mevcut.
  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/gigabyte-gsmart-simba-sx1-5-quot-and4-2-13mp-3g-99661480

kullanmış arkadaşlar yorumlarını detaylı paylaşırsa çok memnun oluruz almak için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım adamlar MTK 4 çekirdeklere mesaj vermişler :D

• Bu ürünü bulabileceğimiz bir yer bilen var mı?
  • Batarya tırt one yaw

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar araştırmadığım yer kalmadı. Bu ürünü alabileceğimiz bir yer varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.