Şimdi Ara

Gilaburu suyu 5 lt, 10 lt piyasanın yarı fiyatına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
18
Favori
7.125
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben 7 yıldır falan forumun bilhassa sıcak fırsatlar bölümünün daimi üyesiyim muhtemelen çoğunuzla tanışıklığım vardır. Biz memleketimiz de yani Kayseri'de Gilaburu yetiştiriyoruz. Kendi bahçelerimiz var ve her sene toptancıya satıyoruz. Bu sene hasatın bir kısmını internetten satmaya karar verdim toptancı elimiz mahkum diye her sene aldığı fiyatı düşürüyor bizden ürünü alıp kat kat fazlasına satıyor. Bu sebeple artık kendim ürünü internette satmayı düşünüyorum.

5 Litrelik olanları 15 tl 'ye 10 litre olanları da 30 tl ye satıyorum. İnternetten fiyatlara bakarsanız zaten ne kadar ucuza verdiğimi anlarsınız. Forum kurallarını çok iyi bildiğim için ürünlerle birlikte fatura keseceğim. Kasabada kahvehane ve internet kafe işlettiğimiz için fatura sıkıntısı olmayacak. Meyvenin hasat zamanı 1 1,5 hafta sonra şu anda kırmızı ancak tam yetişmezse tadı iyi olmayabilir riske girmemek için 1 hafta sonra falan hasata başlamayı düşünüyorum.

Bunların haricinde kargo parası hakkında tam bir fikrim yok siparişleri ptt kargoyla vereceğim çünkü burada sadece ptt var Eğer daha ucuz bir kargo firması olursa ilçeden gönderim yapmaya çalışırım bizim üniversite için ptt yüzde 50 indirim yapıyor yani sizin için de ptt daha iyi olur. Ödemeyi paypal hesap numarası olmazsa posta çeki hesabı ya da kapıda ödeme olarak yapabilirsiniz.

Meyve'nin özelliklerine gelince bu meyve şeker katıldığında bildiğimiz meyve sularından farksız. Onun dışında en önemli özelliği BÖBREK TAŞINI düşürmesi. Genelde ürünü satın alanlar böbrek taşı düşürün kişiler. Benim allaha şükür öyle bir sıkıntım yok ama olanlar çok iyi geldiğini söylüyor. Bunun haricinde daha bir çok faydası var hepsi linkte yazıyor biraz araştırmanızda yetecektir. Aşağıdaki linkden meyveyi inceleyebilirsiniz:

http://www.saglikaktuel.com/bitki-ansiklopedisi-gilaburu-nedir-faydalari-nelerdir-1716.htm

Burada satıcı ağzı yapmak istemiyorum 7 yıldır sıcak fırsatlardayım başka bir nick alıp oradan konu açmak istemedim. 2 gün içinde ptt'ye gidip kargo maliyetini öğreneceğim zaten kargo parasına gerek kalmadan internette biraz araştırmayla sıcak bir fırsat olduğunu öğrenebilirsiniz. Ayrıca kayseriye gelebilecek olursa buradan direk satış yapabilirim. Eğer suistimal edilmezse parası olmayan böbrek hastası abilerim kardeşlerim varsa bana özel mesaj atsınlar onlara ücretsiz gönderim yaparım. Bunun haricinde tavsiyeleriniz sorularınız olursa buralardayım hepsini cevaplarım şimdiden iyi alışverişler bol fırsatlı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunkBunny -- 28 Ağustos 2014; 2:42:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: E.Sanchez

Merhaba arkadaşlar. Ben 7 yıldır falan forumun bilhassa sıcak fırsatlar bölümünün daimi üyesiyim muhtemelen çoğunuzla tanışıklığım vardır. Biz memleketimiz de yani Kayseri'de Gilaburu yetiştiriyoruz. Kendi bahçelerimiz var ve her sene toptancıya satıyoruz. Bu sene hasatın bir kısmını internetten satmaya karar verdim toptancı elimiz mahkum diye her sene aldığı fiyatı düşürüyor bizden ürünü alıp kat kat fazlasına satıyor. Bu sebeple artık kendim ürünü internette satmayı düşünüyorum.

5 Litrelik olanları 15 tl 'ye 10 litre olanları da 30 tl ye satıyorum. İnternetten fiyatlara bakarsanız zaten ne kadar ucuza verdiğimi anlarsınız. Forum kurallarını çok iyi bildiğim için ürünlerle birlikte fatura keseceğim. Kasabada kahvehane ve internet kafe işlettiğimiz için fatura sıkıntısı olmayacak. Meyvenin hasat zamanı 1 1,5 hafta sonra şu anda kırmızı ancak tam yetişmezse tadı iyi olmayabilir riske girmemek için 1 hafta sonra falan hasata başlamayı düşünüyorum.

Bunların haricinde kargo parası hakkında tam bir fikrim yok siparişleri ptt kargoyla vereceğim çünkü burada sadece ptt var Eğer daha ucuz bir kargo firması olursa ilçeden gönderim yapmaya çalışırım bizim üniversite için ptt yüzde 50 indirim yapıyor yani sizin için de ptt daha iyi olur. Ödemeyi paypal hesap numarası olmazsa posta çeki hesabı ya da kapıda ödeme olarak yapabilirsiniz.

Meyve'nin özelliklerine gelince bu meyve şeker katıldığında bildiğimiz meyve sularından farksız. Onun dışında en önemli özelliği BÖBREK TAŞINI düşürmesi. Genelde ürünü satın alanlar böbrek taşı düşürün kişiler. Benim allaha şükür öyle bir sıkıntım yok ama olanlar çok iyi geldiğini söylüyor. Bunun haricinde daha bir çok faydası var hepsi linkte yazıyor biraz araştırmanızda yetecektir. Aşağıdaki linkden meyveyi inceleyebilirsiniz:

http://www.saglikaktuel.com/bitki-ansiklopedisi-gilaburu-nedir-faydalari-nelerdir-1716.htm

Burada satıcı ağzı yapmak istemiyorum 7 yıldır sıcak fırsatlardayım başka bir nick alıp oradan konu açmak istemedim. 2 gün içinde ptt'ye gidip kargo maliyetini öğreneceğim zaten kargo parasına gerek kalmadan internette biraz araştırmayla sıcak bir fırsat olduğunu öğrenebilirsiniz. Ayrıca kayseriye gelebilecek olursa buradan direk satış yapabilirim. Eğer suistimal edilmezse parası olmayan böbrek hastası abilerim kardeşlerim varsa bana özel mesaj atsınlar onlara ücretsiz gönderim yaparım. Bunun haricinde tavsiyeleriniz sorularınız olursa buralardayım hepsini cevaplarım şimdiden iyi alışverişler bol fırsatlı günler

kargo ücreti ne kadar olacak hocam ona göre almayı düşünüyorum

• ntorenci kullanıcısına yanıt
    hocam 2 gündür tarla sulamaya gidiyorum ptt ye gidemedim gideyim hemen öğreneceğim benim üniversitemin yüzde 50 indirim anlaşması var o sebeple uygun olacağını düşünüyorum bir de burası küçük yer postacı akrabamız pazarlık yaparım gibi geliyor En uygun fiyata kargoyu ayarlayıp hemen buraya yazacağım.
  • Annem de 4 tane taş var 1 litresini 15-20 tlden alıyoruz. Çok iyi bir sıcak fırsat olacak bekliyorum.
  • Hocam satışı bekliyorum bende. Basladiginda pm atabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djcetin kullanıcısına yanıt
    Hocam başlığa yazarım başladı diye o sırada herkese tek tek göndermeye başlarım.

Bu arada bahçenin resimlerini videolarını falan isteyen olursa tel numaramı veririm whatsapp dan yollarım foto falan buraya da atabilirim. Dediğim gibi istekleriniz olursa yazmaktan çekinmeyin eğer bahçedeki ürünlerden kalan olursa böbrek hastası olanlar için ücretsiz gönderirim kalanları hepinize sevgilerle.
  • Bence bu gerçek bir üreticiden tüketiciye olacak. Böbrek taşı konusuna bence hiç girmemek daha iyi. Hatta gereksiz derim. (Bende taş fabrika üretiminde olmakta)
    Birkaç yerde suyun ezilerek çıkarıldıktan sonra 24 saat içinde kullanılması yazmakta. Diğer türlü muhtemel özelliklerini kaybetmekte.
    http://www.girabolu.gen.tr/girebolu_nasil_hazirlanir.html

Eğer bu meyve vişne gibi saklanabilir özelliği varsa çok iyi olur. Böyle bir durum var ise ben meyve olarak almaya talibim:))

Evde oturup mutfağı dağıtmak için de elime bir bahane geçer Meyve olarak fiyatı da siz makul olarak zaten belirlersiniz.

Velhasıl ben alıcıyım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeravalar -- 28 Ağustos 2014; 3:30:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 LT YUDUM YAĞ 18 TL YANMIYOR..
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Böbrek acayip sıkıntı veriyor, ilk mahsulden acil sipariş geç hocam.
  • Bende bobrek tasi felan yok.
    Ama yinede tatmak istiyorum.

3-4 yaslarindayken kayserilk bir komsumuz ikram etmisti.
    Tadi hayal meyal aklimda.

O Eski gunu yad etmek ve farklilik olmasi acisindan, bende aliciyim.

Bu mesajla birliktw takipteyim :)
    Hayirli isler bol kazanclar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı satışlar ben de satış başlayınca denemek için alabilirim.satış başlayınca PM lutfen

• ende takıpteyım kargo fıyaı cok onemlı degıl satıs basladıgına haberımız olsun
  • İlgim alakam yokta mesaj çok hoşuma gitti up.

• makul kargo fıyatı olursa
    ve cok su karıstırılmassa
    almak ısterız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 dukkani acmanizi tavsiye ediyorum
    Herkezde 20/11 cek var.
    Tam kullanilacak urun/cek...

Sallamatik olayi felanda var.
    Kredi larti puanlarida kullanilabiliyor.

Bu tur olanaklar satisi artirir @E.Sanchez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro26 -- 28 Ağustos 2014; 4:26:21 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tadi nasildir ? tarif edebilecek varmi acaba.

• Ben de uzun süredir böbreklerimden sıkıntılıyım. Ama ben de meyve sıkıldıktan sonra suyunun kısa sürede tüketilmesi gerektiğini duydum. Net bir bilgi verebilir misiniz?
  • evet tadı ve kıvamı güzel olursa alırız ilk önce 5 alırız denemek için baktık tadı kötü almayız ama iyi çıkarsa 10 litre daha alırız tabi inşallah diyelim . bunun receli felan oluyormu yada marmelatı ?
  • Topraam hayırlı işler, böyle bir konu için geç bile kalmışsın!
    İlk mesaja şekerle hazırlama tarifinde ekle, hem üretici hem tüketici olarak en iyi sen bilirsin karışımı
    Memlekette yüzüne bakmazdım büyük şehirde iyi para ediyor aktarlarda bulunuyor burada. 5ltlik pet bidonlarda satıyorlar sıkılmamış halini 15tlye.
    Sıkılıp taze içilme olayini bi araştır eğer doğru ise sende sıkmadan gönderirsin.
    Tekrar hayırlı satışlar..

Dip not: sucuk-pastırma özellikle ev yapımı (hatta isteğe özel baharat ayarlama) sucuk satışıda bekliyorum hemşerilerimden

• Fatura fis yoksa konu ikinci ele

• quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

Fatura fis yoksa konu ikinci ele

arkadadaş( böbrek avcisi )kesecek diyor.
    okumadinmi.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.