Şimdi Ara

gmail hesabı alırken doğrulama sms si ücretli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
48.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gmail almak isterken cep telefonunuzu verin oraya doğrulama kodu vereceğiz yazıyor. bu doğrulama kodu ücretli mi bilen var mı acaba

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gmail Hesabı Açarken Doğrulama SMS'inin Ücretli Olup Olmadığı

Gmail hesabı açarken doğrulama SMS'i almak için standart ücretler uygulanır. Bu, mesajın gönderildiği ülkenin standart SMS ücretlerinin uygulanacağı anlamına gelir. Ancak, operatörüne bağlı olarak ek ücretler de uygulanabilir.

Google Doğrulama Kodu Standart Ücreti Ne Kadar?

Google doğrulama kodu SMS'lerinin standart ücreti, operatörüne ve bulunduğun ülkeye göre değişir. Genellikle, birkaç kuruş ile birkaç lira arasında bir ücret uygulanır.

Doğrulama Kodu Ücreti Ne Kadar?

Doğrulama kodu ücreti, standart SMS ücretlerine tabidir. Ücret, operatörüne ve bulunduğun ülkeye göre değişebilir.

Gmail Standart Ücret Ne Kadar?

Gmail hesabı açmak ücretsizdir. Doğrulama SMS'i alırken uygulanan ücretler, operatörünün standart SMS ücretleridir.

Google SMS Ücreti Ne Kadar?

Google SMS ücretleri, operatörünün standart SMS ücretlerine tabidir. Detaylı bilgi için operatörüne başvurman önerilir.

Özetle, Gmail hesabı açarken doğrulama SMS'i almak için standart SMS ücretleri uygulanır. Bu ücretler, operatörüne ve bulunduğun ülkeye göre değişebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4638581F3

Bu mesaj silindi.
    kesin dimi hocam. durduk yere bi mail için sms parası vermeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

kesin dimi hocam. durduk yere bi mail için sms parası vermeyelim

Alıntıları Göster
    ücretsiz.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    gmail alırken artık cep numarası mı isteniyor. yaklaşık 1 ay önce aldım bir hesap youtube için böyle bişi istemedi benden yeni getirdiler sanırım bu özelliği ..
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    teşekürler ilgilenen arkadaşlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

teşekürler ilgilenen arkadaşlara

Alıntıları Göster
    Zaten gelen mesajdan ücret talep edemezler, çünkü rastgele numaralar yazılırsa sorun oluşur. Üyelik için bizden mesaj talep ederlerse o zaman ücrete tabi olur.. Bende aylar önce hesap alırken cep numaramı bıraktım ve bana onay kodu geldi o kodu ilgili yere yazarak hesabımı aldım. İyi geceler..

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ücretsiz. Dh den gelenlerde ücretsiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    amma cimri adamsın ücretsizde hadi ücretli oldu 2 kontör vermek zor geliyor.adamlar 5 gb lık depolama alanı ve mail hizmetini sana bedava veriyor 2 kontörü çok görüyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanbaba

DH mesaj mi gonderiyo ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

quote:

Orijinalden alıntı: volkanbaba

DH mesaj mi gonderiyo ya :)

Alıntıları Göster
    Evet ücretli arkadaşlar. Gmailin Açıklaması :

Kısa mesajlarınızın veya sesli mesajlarınızın ücreti, paketinize ve sağlayıcınıza göre değişir, ancak muhtemelen standart kısa mesaj ve çağrı ücretinizden farklı olmayacaktır. Ayrıntılar için cep telefonu sağlayıcınızla iletişim kurun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkiguclu

Kısa mesajlarınızın veya sesli mesajlarınızın ücreti, paketinize ve sağlayıcınıza göre değişir, ancak muhtemelen standart kısa mesaj ve çağrı ücretinizden farklı olmayacaktır. Ayrıntılar için cep telefonu sağlayıcınızla iletişim kurun.
    Bu açıklamayı nereden buldunuz ? Mesajı gönderen biz değiliz, onlar ...
  • Ücretsiz ama bazen istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnyeaRx

Ücretsiz ama bazen istiyor
    Mesajı gmail'in bilgi sayfalarından buldum. İsterseniz yarın bakar link atarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkiguclu

Mesajı gmail'in bilgi sayfalarından buldum. İsterseniz yarın bakar link atarım.

Alıntıları Göster
    Gelen mesaj ücretsiz tabiki.
  • Ücretli Olsa ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanAkyüz

Ücretli Olsa ne olur?
    Telefon onayı yapmadan üyelik almanın bir yolu yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Telefon onayı yapmadan üyelik almanın bir yolu yok mu?

Alıntıları Göster
    telefon onayı uyelik için zorunlu değil ama ek guvenlik onlemi olarak kullanmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sumak

telefon onayı uyelik için zorunlu değil ama ek guvenlik onlemi olarak kullanmanızı tavsiye ederim.

Telefon onayı yapmadan üye olamıyorum. O bölümü atlayamıyorum. Daha iki hafta önce üye olabiliyordum. Bir sorun mu var, yoksa sistem mi değişti yeni?
  • quote:

quote:

Telefon onayı yapmadan üye olamıyorum. O bölümü atlayamıyorum. Daha iki hafta önce üye olabiliyordum. Bir sorun mu var, yoksa sistem mi değişti yeni?

Alıntıları Göster
    son bikac hafta içerisinde yeni adres almadıgım için bilemiyorum ancak zorunlu yapmamışlardır diye tahmin ediyourm.

• quote:

quote:

artik cep numarasi girmek zorunlu. ayrica gelen sms ucretsiz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.