Şimdi Ara

Göbeğimden Çok Utanıyorum Acil Eritmek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaşım 16 boyum 1.72 kilom 72kg. Göbeğimin bana hakaret olduğunu düşünüyorum... Çok fazla kompleks yaptım. Geçen sene fitnessa gittim 3 ay bir süreyle; 6.5cm omuz, 4cm kol, 10cm göğüs geliştirdim. Bel artımıştı yanlış hatırlamıyorsam. Boyumun uzamasını engelledi... Bu haftanın başında diyete başladım tatlıyı kestim, karbonhidrat neredeyse tüketmiyorum. Akşamları evde 20-25 dakikalık bisiklet sürüyorum, toplam 40 barfix çekiyorum, 40ar kere iki kola 5kglik dumbell çalışıyorum. 50şerden 2 periyot bük bük yapıyorum. 6 tane farklı karın hareketi yapıyorum. Bu işi çok ciddiye aldım, bunun alışkanlık olmasını ve üstümü çıkardığımda utanç duymak istemiyorum. Önerebileceğiniz değişik ev antremanları ve protein deposu olan blender mixleriniz varsa yardımcı olabilir misiniz?
    Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Herkesin istediği vücuda kavuşmasını diliyorum.

• Öncelikle merhaba
    Bol bol kardio yapmanız lazım yağların gitmesi için bu bisiklet olur koşu olur farketmez yeterki minimum süresi 45 dakika olsun .
    5 Kg dumbell ile internetten .gif şeklinde videolar var onlardan yararlanabilirsin hangi hangi hareketler yapılıyor diyo araştır .
    Bol protein tüket karbonhidrat al ama kompleks olarak al kaliteli yani antremanın sürelerin 45 dakika olsun , benim tavsiyem kendine program çıkarcağına
    Ya insainty workout ya da p90x progrmamından birine başla .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Öncelikle merhaba
    Bol bol kardio yapmanız lazım yağların gitmesi için bu bisiklet olur koşu olur farketmez yeterki minimum süresi 45 dakika olsun .
    5 Kg dumbell ile internetten .gif şeklinde videolar var onlardan yararlanabilirsin hangi hangi hareketler yapılıyor diyo araştır .
    Bol protein tüket karbonhidrat al ama kompleks olarak al kaliteli yani antremanın sürelerin 45 dakika olsun , benim tavsiyem kendine program çıkarcağına
    Ya insainty workout ya da p90x progrmamından birine başla .

Teşekkür ederim hocam tavsiyelerinizi deniycem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.