Şimdi Ara

Göğüs genetiğim ve formum hakında yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bu son dönemde göğüs genetiğim morelimi bozuyor sizce nasıl ve ilerde gelişince kiminkine benzer acaba şimdiden yorumlarınız için teşekkürler (4 ay 1 haftadır yapıyorum önceden 9 ay yaptım ama ara vermek zorunda kaldım 2 sene covid yüzünden ve 16 yaşında 183 boyunda 62 kg yim ,sağ kol 38.5 cm sol kol 34.5 cm sol çok küçük tekrar büyütmeye çalışıyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sırtım ve +1 fotoğraf
    Fotoğraf konusunsda biraz abartım çünkü tam net yorum yapa bilmenizi istiyorum

Göğüs genetiğim ve formum hakında yorumGöğüs genetiğim ve formum hakında yorum

• Bir anormallik yok göğsünde. Şu seviyede iyi olup olmadığını tam olarak söyleyemezsin zaten, daha çok yolun var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki daha çok yolum var biliyorum, sadece göğüsü bana yakın genetikte gelişmiş biri varmı göğsüm büyünce nasıl gözükecek merak etim. Yorumun için teşekkürler

• merhaba, göğüs konusunda endişeleriniz var ise antrenmanda yaptığınız göğüs hareketlerini önemle seçin. Hep aynı göğüs hareketlerini yapmak bile şekil vermede sorun yaratır. Yaşınız daha çok küçük ve gelişim devam edecek. İyi ve profesyonel bir program ile vücudunu daha doğru geliştirebilirsin. Kas kütlene bakılırsa güzel bir durumdasın. Daha ilerisi için bilgili biri tarafından yönlendirilmeli gibi duruyor.

• Programımı hazırlayan çetin demir zaten gençlik ve spor il müdürlüğü Antrönörü yorumunuz için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.