Şimdi Ara

Golf 2009 - 2010 farklar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Vw Golf alacağım kısmetse. 2010 model bir araç almak istiyorum fakat çok pahalı geldi. 2009 almayı düşünüyorum oyüzden. 1.4 TSI 122hp Comfortline olacak. Acaba 2009 ile 2010 Golf arasında dış görünüş farkı var mı? 2010 da makyajlandı mı Golf? Ve de bu aracın 2009 ile 2010 u arasındaki farklar nelerdir?

Yardımcı olur musunuz lütfen? Teşekkürler.

• golfün hangi kasasında değişiklik var ki hepsini aynı yapmıyorlar mı? yani pek belli olmuyorda:))
  • Şu an güncel kasanın içi daha kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

golfün hangi kasasında değişiklik var ki hepsini aynı yapmıyorlar mı? yani pek belli olmuyorda:))

aynı ya değişiklik yapmıyolar al 2009 u
  • insanların büyük kısmı hangi golf 2004 hangisi 2010 ayırt edemiyor.
    illaki golf alacam diyorsan kafana göre takıl,prestij standart sonuçta
    kimse çıkıpta c sınıfı arabanın prestijimi olur demesin,golf alıyorsunuz beyefendi

benim marka takıntım yok diyorsanda ben sana megane 3 öneririm
  • 2009 golf parasına 0 km araç alınabilir bence biraz araştırın ama golf güzel arabadır.
  • Teşekkür ederim hepinize. Bayadır araştırıyorum. Civic'de karar kılmıştım fakat şöyle bir ikilemle karşılaşınca Golf almaya karar verdim.

Civic 2010 model 1.6 motor , ortalama 6.6 litre yakıt yakıyor(ki bunun doğru olmadığını ve bundan daha fazla yaktığını söylüyorlar) ve bir depo yakıt ile en fazla 400-500 km gidebiliyor. Ve 100 km'ye 10.3 saniyede ulaşıyor.

Golf 1.4 Tsi 122hp araç ise ortalama 6.2 litre yakıt yakıyor ve bir depo yakıt ile şehir içinde bile 1 depo yakıt ile 600-650 km yol gidiyor. Ayrıca 100 km hıza 9.5 saniyede ulaşıyor.

Bu 2 aracın ise fiyatları yaklaşık olarak aynı.

Golf'ün hem daha performanslı hem de daha tasarruflu olduğunu gördüm. Ayrıca Vw bir Alman arabası ve diğer araçlara olan üstünlükleri az çok ortada.

Acaba ben haksız mıyım? Çok mu basit düşünüyorum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2007-2009 Sportage nasıldır?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2009 ile 2010 arasında fark yok,aynı kasa Golf 6.

Araca gelince dediğin gibi özellikle iç mekan ve yalıtım çok iyi. Donanım olarak bazı eksikleri mevcut ama senin için ne kadar önemli bilemem elbette incelersin VW sitesinden.

1.4 TSİ güzel motor ama yakıt pahalı olunca bir anlamı kalmıyor.Muadili olan dizel araçlara göre parasal olarak yaklaşık 2 katı yakıt parası ödüyorsun işte.

Eğer kafana yattı ise ben al derim.Civic te çok ucuz bir araç değil sonuçta.
  • 2009 ve 2010 arasında fark yok.Gayet kaliteli bir model,Astra'yı henüz inceleyemedim;ama diğer rakiplerinden daha iyi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

2009 ve 2010 arasında fark yok.Gayet kaliteli bir model,Astra'yı henüz inceleyemedim;ama diğer rakiplerinden daha iyi bence.

Astranın bagajı çok daha küçük,arka taraf daha basık,ağırlık olarak daha ağır,iç mekan plastik kalitesi daha düşük özellikle arkada,otomatik benzinlileri daha fazla yakıyor.En belirgin farklar bunlar.Gerisi ıvır zıvır farklar işte ( Xenon vs vs) ki genelde Astra da daha fazla donanım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 23 Nisan 2010; 22:26:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Querorz

Merhabalar;
    Ben Vw Golf alacağım kısmetse. 2010 model bir araç almak istiyorum fakat çok pahalı geldi. 2009 almayı düşünüyorum oyüzden. 1.4 TSI 122hp Comfortline olacak. Acaba 2009 ile 2010 Golf arasında dış görünüş farkı var mı? 2010 da makyajlandı mı Golf? Ve de bu aracın 2009 ile 2010 u arasındaki farklar nelerdir?

Yardımcı olur musunuz lütfen? Teşekkürler.

09 ve 10 kasa golflerin dış görünüş olarak hiç bir farkı yok ikiside aynı size önerim 0 km almanız çünkü golfun 2 elinin fiyatları bile bazı ilanlarda 0 kmden bile pahalı olabiliyor
  • Teşekkürler arkadaşlar.

Tenekekutu, ben uzun km ler yapmayacağım için benzinli almam gerektiğini düşünüyorum. Benzinli araçlar için de bu performansla bu kadar az yakan bir araca daha rastlamadım gerçekten. 9.5 sn de 100 km/h yapacak kapasiteye sahip olup da km de 6.2 lt yakan bir araç var mı başka? Yattı yani kafama.
    Warrior Sako, çok haklısınız. Ben 2. eli bu kadar değerli olan bir araç görmedim daha. En mantıklısı 0 km almak.

Aslında bir kaç soru daha sormak istiyorum Golfle ilgili.

Ben kırmızı veya mavi bir araç almak istiyorum. Şimdi sitesinde Metalik renkler için 900 tl fark görünüyor. Peki ben eğer Opak renkler içinde bulunan Tornado kırmızısı bir araç veya Sedefli renkler içindeki grafit mavi almak istersem ozaman hiç bir fark ödemez miyim? Sonuçta bu saydıklarım metalik renkler değiller. Sanırım bu saydığım renkler için de extra bir ücret isteniyor çünkü piyasada kırmızı veya mavi bir araç bulmak neredeyse imkansız. Neden olduğunu da anlamış değilim.

Ve eğer ben standart olmayan renklerden birini seçersem bu özel yapım araç kategorisine mi girer? Siparişten sonra aracın elime geçmesi ne kadar bir zaman alır?

Renkler konusunda detaylı bir bilgilendirme yapabilirseniz çok memnun olurum.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Querorz

Teşekkür ederim hepinize. Bayadır araştırıyorum. Civic'de karar kılmıştım fakat şöyle bir ikilemle karşılaşınca Golf almaya karar verdim.

Civic 2010 model 1.6 motor , ortalama 6.6 litre yakıt yakıyor(ki bunun doğru olmadığını ve bundan daha fazla yaktığını söylüyorlar) ve bir depo yakıt ile en fazla 400-500 km gidebiliyor. Ve 100 km'ye 10.3 saniyede ulaşıyor.
    Golf 1.4 Tsi 122hp araç ise ortalama 6.2 litre yakıt yakıyor ve bir depo yakıt ile şehir içinde bile 1 depo yakıt ile 600-650 km yol gidiyor. Ayrıca 100 km hıza 9.5 saniyede ulaşıyor.

Bu 2 aracın ise fiyatları yaklaşık olarak aynı.

Golf'ün hem daha performanslı hem de daha tasarruflu olduğunu gördüm. Ayrıca Vw bir Alman arabası ve diğer araçlara olan üstünlükleri az çok ortada.

Acaba ben haksız mıyım? Çok mu basit düşünüyorum?

İki aracında alacakları yol mesafeleri birbirine yakın olacaktır. Bir tanesinin 400-500 yaparken diğerinin 650 yapması bu fabrika değerleriyle çokta doğru olmaz. Honda civic ve golf karma kullanımda ortalama 600 ile 700-750 km arası bir mesafe sunacaktır. İki araçtan tavsiyem sağlamlık, sorunsuzluk, tasarım ve fiyat yönünden civic performans, yakıt, konfor yönündende golftür.

• Acr teşekkürler. Benim araştırmalarıma ve gözlemlediklerime göre fabrika verisine bakıldığında Civic Golf'ten daha fazla yakıyor fakat kullanıcılar bu verilerin yanlış olduğunu ve Civic'in bundan daha fazla bile yaktığını söylüyorlar. Benim anladığıma göre Golf 1.4 Tsi 122 hp ile Civic arasında ciddi bir tüketim farkı olması lazım. Golf'ten vazgeçer miyim bilmiyorum fakat Civic'den vazgeçtiğim kesin şu an için.

Arkadaşlar 2 mesaj üstteki renkle ilgili sorularıma henüz cevap alamadım fakat gerçekten bilmem gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.