< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeremiKılarksın -- 24 Temmuz 2019; 10:22:24 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeremiKılarksın -- 24 Temmuz 2019; 10:22:24 > |
Adı üstünde ' işçi arabasi' Almanya'da işçi sınıfı daha kolay araç alabilsin diye üretilen bir marka vw . Ama bizim ülkede göklere çıkarılıyor. Sonra direksiyon derisi soyulunca veya DSG patlayınca burada ağlıyorsunuz!
|
Kronik sorunu olmayan marka şu anda yok o kadar net. bunun almanı Japonu Fransızı kalmadı ne yazık ki.
Yalnız yıllardır vag grubunu seven Ve kullanan biri olarak psa ve hyundai grubunun sorunsuzluk olarak japonların özellikle peugeotun vw’den kalite olarak daha iyi yerlere geldiğini söyleyebilirim. B8 kasa passatda da işlevsel ve konforlu bir araç olduğu halde artan km’ye bağlı çokça kronik sorun var. |
Birazdan gelecek benim aracımda hiçbiri yok diyecekler. Trol, st, fanatik adını siz koyun.
|
Benim aracımda yaşanan sıkıntılar değil bunlar, Golf kullanıcılarının çoğunun yaşadığı sıkıntılar. Tabi ki abinizin aracında hepsi yaşanacak diye bir şey yok.
|
63 Ay , 112 Bin kilometredir 2014 1.4 TSİ Highline Manuel Golf kullanıyorum, meğer ne çok arızası varmış aracımın (!)
Siz de olmasanız kim bilir daha kaç yüz bin kilometre farkına varamadan kullanacaktım bu illet arabayı ![]() |
Oo beyler hoşgeldiniz çok işçi çıkarıyorlarmış sizin plazalarda aman iyi çalışın ezdirmeyin
|
Hocam abimde 2013 model golf 1.4 var biz böyle bir arıza görmedik saydiklariniz arasında 3 tane söyledi.
Araba 97 binde ? Bence sizde var sıkıntı veya sizin arabada , 27kronik sıkıntıyı neye göre belirlediniz acaba çok merak ettim şuan golf de bu kadar kronik sorun olsa şu forumda muhakakk görürdüm. |
Adam kafasına göre forumlarda duyduğu kişisel sorunları toplayıp Golf un kronik sorunları diye yayınlamış 17 sazan da buna + vermiş
![]() ![]() Hatta güzel konu diyen Vw düşmanları bile var Bu konu tutmasında teknik konular mı tutsun Allah aşkına ![]() ![]() |
ne berbat arabaymış bu böyle, aman aman
iyi ki bu konuyu açıp bizi bilgilendirdiniz evet her golf 7 de bu sorunlar vrmış tam bir çöp maalesef |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 23 Temmuz 2019; 17:55:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 23 Temmuz 2019; 18:50:49 > |
|