Şimdi Ara

Golf mü Toledo mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni üyeyim. Şuanda çok büyük kararsızlık içersindeyim. 20.000 TL ye kadar zorlayabiliyorum,, geçen yıllarda Golf 1.8 20V binmiştim, aslında çok da memnundum ama şimdi Toledo 1.8 20V lere aklım kayıyor, hiç binmedim??? özellikle yakıt çok önemli, öğretmen adamız sonuçta :(( bir de Toledo TDİ ler var tabi!!!??? benimkisi hem az yaksın hem iyi kaçsın hesabı... bu konuda bilgisi olanları tavsiyelerini çok acil bekliyorum. Ptsi veya Salı günü alıcam arabamı, arabasızım aciiilll...

• ben de aynen sizin durumdayım. 20 bine kadar araç bakıyordum en başta golf toledo focus vs. eleye eleye TOLEDOYA karar kıldım. araçların ikisinide kullanmadım. sadece piyasadan izlenimlerim ve internetten yaptığım araştırmalar sonucu tercihim TOLEDODAN yana !..

neden ;
    çünkü o fiyat aralığında alabileceğin en donanımlı , en konforlu araç !.. yoltutuşu ve yakıtı gayet tatminkar. Golfte toledonun donanımı yok !.. TOLEDO da zaten vw. sayılır BORA ile aynı motor ve yürür aksama sahipmiş. 1.9 dizelleri oldukça atik ve yakıtı çok idealmiş. 1.6 benzinli motorları iki çeşit 8 v. ve 16v. , 16 v. ler gidiş ve yakıt olarak oldukça tatminkar olduğu söyleniyor !..

TOLEDOların bence tek dez avantajları belli bir piyasaları yok. insanlar kafalarına göre fiyat biçiyorlar. 2004 model temiz bir signoya 21 isteyende var 25 isteyende !.. fiyatları neye göre belirliyorlar anlamış değilim !..

ben şuan için kollamaktayım, fiyatı ve aracın durumu kafama yatan bir araç düşürdüğüm an TOLEDO alacağım ALLAH C.C. izni ile !.. SAYGILAR !..

• Walla öyle ama yine de malesef benim acil karar vermem gerekiyo! kullanan arkadaşlar varsa LPG li Golf 1.8 ve Toledo 1.8 ile Toledo TDİ yakıtlarını karşılaştırmalarını rica ediyorum. sonuçta ikinci el satışını ben pek kafama takmıyorum enaz 3-5 sene binerim sonrada zarar etsede bindiğime sayarım. mesela sahibinden.com da 98 Golf 1.8 var beyaz LPG li 160.000 km de araç çok temiz hiç boyasız ve sunroof vs dolu bir araç 18.500 e bırakyo,,,birde 2001 TL Toledo 1.8 var o da LPG li o araçda çok gösterişli bal köpüğü renginde içi de bej o da 160.000 km de, 4 parça boya var diyor sonuçta bozuk bir araba değil yani,,son olarak bir de 2003 TDİ Toledo ar sunroof lu hız sabitleyicili vs. çok diri bir araç 120.000 km de bel altı boyalı, o da kasa olarak çok güzel duruyo ama benim tek sıkıntım şehir içi performans ve özellikle yakıt, zaten şehirlerarası hiç yol yapmıyorum!!!??? Geçen sene otomatik TDİ Boram vardı (90lık) yakıtı beni çok yoru şehir içi 300 binin altına düşmüyodu, çok da zor sattım, şimdi Toledo TDİ de öyle olursa diye çok korkuyorum o yüzden de benzinli LPG liler daha mantıklı gibi sanki,, ama gerçekten çok kararsızım hangisini almalıyıımmm...:(((((

• toledo 1.9 tdi kullandım, bir yakınımın..
    araç atik,yakıtı az,sağlam kesinlikle öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycapslock -- 11 Eylül 2010; 2:06:27 >
  • otomatik çok yakar !.. otomatik borana göre bu 1.9 tdi doledo sana hiç yakmıyor gelebilir !..
  • bir de malum Kayseri kış memleketi,, kışın dizel arabayla sorun yaşarsın diyolar...??? gerçekten de geçen kış TDİ Boram bikaç gün üst üste sabahları çalışmadı rezillik (belkide aküden vs. bi problemi vardı bilemiyorum tam), çocuk hanım ortada kaldık :((( ama tabiki bu Kayseri de dizel arabaya binilmez anlamına gelmiyor!!! yani birisi bana net bir şekilde şunu al hocam pişman olmazsın derse dua edicem walla...:::
    1. 1998 Golf 1.8 20 V, manuel, LPG li, 160.000 km, sunroof lu, beyaz, boyasız hatasız,,, 18.500 TL...???
    2. 2001 Toledo 1.8 20V, manuel, LPG li, 160.000 km, bej, 4 parça boyalı değişen yok,,, 18.000 TL...???
    3. 2001 Toledo 1.9 TDİ, manuel, 130.000 km, bej, belaltı boyalı değişen yok,,, 18.500 TL...???
  • 3. seçenek seni mutlu eder,iyiki almışım dersin. ama temizse tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 4 mü? Kadjar mı?
    4 yıl önce açıldı
    Corolla mı Megane mi?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün tamamen şok içindeyim!!! Forumdaki arkadaşların da tavsiyesine uyarak Toledo TDİ de kara vermiştim ki, şase no ve plakadan yaptığım araştırma sonucu şuanda 115.000 km de olan bu aracın 2008 yılında 130.000 km de servise girdiğini öğrendim. bununla da kalmayıp sağ ön airbag in tamir gördüğü vs. vs. ve hala bu aracı satan arkadaş sahibinden.com da bu aracı sadece belaltı boyalı orijinal diye satışa sunuyor (G. Antep te ilan no su da 30075569 açın bakın)!!! yani zaten zor karar vermiştim şimdi iyce güvenim de sarsıldı. TDİ de bu tür oyunların çok olduğunu, bu yüzden de temiz bir 1.8 20 V Toledo nun LPG ile daha mantıklı olacağını söylüyor ustalar...???
    Tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum. haftaya okullar açılıyor ben hala arabasızım!!! Peşin para 20.000 TL ye kadar eşinizde dostunuzda çevrenizde düzgün bir araç varsa yönlendirmenizi bekliyorum...........
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetsel38

Bugün tamamen şok içindeyim!!! Forumdaki arkadaşların da tavsiyesine uyarak Toledo TDİ de kara vermiştim ki, şase no ve plakadan yaptığım araştırma sonucu şuanda 115.000 km de olan bu aracın 2008 yılında 130.000 km de servise girdiğini öğrendim. bununla da kalmayıp sağ ön airbag in tamir gördüğü vs. vs. ve hala bu aracı satan arkadaş sahibinden.com da bu aracı sadece belaltı boyalı orijinal diye satışa sunuyor (G. Antep te ilan no su da 30075569 açın bakın)!!! yani zaten zor karar vermiştim şimdi iyce güvenim de sarsıldı. TDİ de bu tür oyunların çok olduğunu, bu yüzden de temiz bir 1.8 20 V Toledo nun LPG ile daha mantıklı olacağını söylüyor ustalar...???
    Tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum. haftaya okullar açılıyor ben hala arabasızım!!! Peşin para 20.000 TL ye kadar eşinizde dostunuzda çevrenizde düzgün bir araç varsa yönlendirmenizi bekliyorum...........

Gaziantep'ten araba alırken 2 kere düşünün derim ben. Oradan alacağınız arabayı iyi soruşturun ve baktırın.

• peki bu kayıtlara nerden ulaştınız
  • araba almamışsan temiz gol 1.6 comfortline almanı tavsiye ederim
  • golf ü öneriririm eğer almadıysan hala .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.