Şimdi Ara

golf5 mi, ford focus hb ghia mı,opel astra cosmomu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2004 ve üzeri araba bakıyorum yaza evlenicem evlenmeden arabayı kapatmak istiyorum.25bine kadar çıkıyorum.golf 5 comfortline çocukluğumdan beri hayalim,focus 2 hb ghia nın içini çok beğendim, astra cosmoyuda arkadaşım tavsiye etti.yakıt olarak benzin ve tüpe uyumlu araç bakıyorum.bu model arabaların dizelleri hem çok pahalı hemde kilometreleri çok fazla.başka tercihlerede açığım şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler...

• Lpg ile uyum konusunda hitler motorlu Golf diğerlerine göre önde gelir.Diğerleri de uyumludur ama daha erken sübap yeme ihtimalleri var.Bana göre içlerinde en kaliteli araç cosmo Astra dır.İçi biraz takoz gibidir ama kalitelidir.Konfor konusunda da Focus ve Golf'ün arasında bir yerlerdedir.
  • golflerin 102 beygirliklerine lpg oluyormuş heralde ama onların piyasasıda uçmuş resmen.cosmolarda donanım olarak zengin ama sürüş olarak focus ve golfe daha konforluymuş heralde.
  • birde toyota corolla hb var.tabi bunların hepsinin modelleri 2004-2006 arası daha yüksekleri 30dan başlıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    Hyundai İ30 mu Opel Astra mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.