Arkadaşlar jazz marka aracıma g.year markalı bir lastik alacağım . fiyatta öenmli olduğundan dolayı bu markayı düşündüm ama g.year ile ilgili tam fikrim olmadığımdan kullanan ama gerçekten kullanan ( yani duyan fikri olan değil kullanan ) arkadaşlardan fikir almak istiyorum . aracımda b.stone turanza var . g. yearın okadar konforlu olmayacağını biliyorum ama balon yapma kısa zamanda yarılma gibi şikayetlerle karşılaşırmıyım kulanan arkadaşlara sormak istiyorum . şimdiden teşekkürler.
20.000 km' dir kullanıyorum.Daha önceki lastiklerim de Michelin Energy serisiydi.İkisini kıyaslamak gerekirse;
-Efficient Grip daha sessiz.Özellikle ilk 10.000 arabamı tanıyamadımSonradan biraz arttı tabii. -Michelin' ler habire patlardı.Bu henüz patlamadı. -Yol tutuş olarak gayet güzel şimdilik.Daha başarılı. -Yuvarlanma direnci Michelin' den yüksek gibi geldi bana, yokuş aşağı hızları kıyaslarsam.
Selam,
goodyear efficientgrip sessiz ve yumuşak bir lastiktir. turanzadan daha konforludur ve ıslak yolda tutunması daha iyidir. michelin enerjiden ise her konuda iyidir.
dolayısyla kendi tecrübelerim ile size tavsiyem olumludur. biraz daha konfora önem verirseniz nokian h modeli de hoşunuza gidecektir.