Şimdi Ara

gözlük kullananlar denize gözlükle mi giriyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
14.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben gozluksuz 30cm uzagi bile bulanik gördüğüm icin gözlükle giriyorum denize. Siz kör yüzmeyi mi tercih ediyorsunuz yoksa gözlük mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gözlük Kullanıcıları Denize Nasıl Girer?

Gözlük kullanan kişiler, denize girerken bazı önlemler almalıdır. Bu önlemler, hem gözlerinizi korumak hem de rahat bir yüzme deneyimi yaşamak için önemlidir.

Numaralı Gözlükle Denize Girmek

Numaralı gözlük kullananlar, denize girmek için birden fazla seçenekleri vardır. Bunlardan biri, yüzer gözlük kullanmaktır. Yüzer gözlükler, reçeteli lenslerinizin üzerine takılır ve gözlerinizi sudan korur. Diğer bir seçenek ise kontakt lens takmaktır. Kontakt lensler, gözlerinizi daha net görmenizi sağlar ve yüzerken gözlük kullanma ihtiyacını ortadan kaldırır.

Deniz Suyu Gözlüğe Zarar Verir mi?

Tuzlu deniz suyu, gözlüklerinize zarar verebilir. Cam veya plastikten yapılmış gözlükler, deniz suyuna maruz kaldığında çizilebilir veya kırılabilir. Ayrıca, deniz suyu gözlüklerinizin metal parçalarını da paslandırabilir. Bu nedenle, denize girmeden önce gözlüklerinizi çıkarmak veya onları korumak için önlem almak önemlidir.

Miyoplar Denize Nasıl Girer?

Miyoplar, uzaktaki nesneleri bulanık gören kişilerdir. Denize girerken, iyi görebilmek için gözlük veya kontakt lens kullanmaları gerekir. Yüzer gözlükler veya kontakt lensler, miyopların denizin keyfini çıkarmalarına yardımcı olabilir.

Deniz Suyu Güneş Gözlüğüne Zarar Verir mi?

Deniz suyu, güneş gözlüklerinin metal parçalarını paslandırabilir ve kaplamalarına zarar verebilir. Bu nedenle, deniz suyuna maruz kalmasını önlemek için güneş gözlüklerinizi çıkarmak veya onları suya dayanıklı bir kılıfla korumak önemlidir.

Genel olarak, gözlükle denize girerken gözlerinizi korumak için gerekli önlemleri almak önemlidir. Yüzer gözlükler, kontakt lensler veya su geçirmez kılıflar, denizde güvenli ve keyifli bir deneyim yaşamanıza yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Lens.
  • Gözlerin kaç derece? Miyop, astigmat?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gözlükle giriyorum ama

• Gözlüksüz tabi ki de

• Gözlüksüz giriyorum. 2.5 derece miyop var, astigmat da var. Uzaktaki yazıları okumada (15metre) ve insan yüzlerini net görme konusunda sıkıntı oluyor o kadar. Uzaktaki nesneleri hafif bulanık da olsa görebiliyorum, sorun olmuyor denizde.

• Lensle giriyorum bi şey olmuyor. Tuzlu su gözlüğe zarar verebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gözlükle denize mi girilir kardeş

• Deniz suyunun kimyasalı gözlük camlarına zarar verir. Gözlükle gireni ilk defa görüyorum.

• 2.5 numara miyop var bende de :D Lensle giriyorum bir sıkıntısı olmadı şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Gözlerin kaç derece? Miyop, astigmat?

2.5 derece miyop fakat gözlüğü çıkarınca maksimum 1 cetvel mesafeyi seçebiliyorum. Denizde lens takmaya da korkuyorum açıkçası kayar falan başıma dert almak istemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLoser1

quote:

2.5 derece miyop fakat gözlüğü çıkarınca maksimum 1 cetvel mesafeyi seçebiliyorum. Denizde lens takmaya da korkuyorum açıkçası kayar falan başıma dert almak istemedim

Sadece miyop olduğuna emin misin?

• Seni gidi seni

• ben de 4.75 miyopum, son zamanlarda artarak devam etti dereceler.denize girmekten zevk alamıyorum artık, gözlüksüz giriyorum.gözlükle nasıl giriyorsun hocam dalsan dalamazsın :D hiç girmem daha iyi, deniz eksik kalsın
  • Numaralı deniz gözlüğü falan yok mu hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eüzerixinintegrali

ben de 4.75 miyopum, son zamanlarda artarak devam etti dereceler.denize girmekten zevk alamıyorum artık, gözlüksüz giriyorum.gözlükle nasıl giriyorsun hocam dalsan dalamazsın :D hiç girmem daha iyi, deniz eksik kalsın

Hocam yaş kaç?

• Yav gözlükle denize mi girilir. Lens de tehlikeli. Mecbur kör takılıyorum ben
  • quote:

quote:

ben de 4.75 miyopum, son zamanlarda artarak devam etti dereceler.denize girmekten zevk alamıyorum artık, gözlüksüz giriyorum.gözlükle nasıl giriyorsun hocam dalsan dalamazsın :D hiç girmem daha iyi, deniz eksik kalsın

Hocam yaş kaç?

20
  • quote:

quote:

quote:

Hocam yaş kaç?

20

25 yaşına kadar yolu var. Sonra durur derecen bu süre içinde bilgisayar tv telefonla fazla haşır neşir olmamaya çalış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheLoser1

quote:

Sadece miyop olduğuna emin misin?

Az astigmat da var dedi doktor ama miyop lensi kullaniyorum normalde bana yetiyor. Denizde gözlükle daha cok rahat ediyorum fakat aynı anda yanlız ben gözlüklü olduğum için sinir oluyorum çok garip duruyor diye...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.