1 ay önce teknosadan samsung np550p5c-s02tr notebook aldım.aletin özellikleri çok iyi fakat o özelliklerden bir türlü oyunlarda faydalanamadım
PC'yi gta iv ve max payne 3'te denedim.max payne 3'ü belirli bir süre(10 dakika kadar) hiç kasmadan oynuyorum fakat o süreden sonra adamın üzerine nişan almak bile imkansız hale geliyor.
GTA IV'te ise en düşük grafiklerde bile adamı hareket ettiremiyorum.bundan yıllar öncesinde gta vice-city oynarken kasan dandik bilgisayarım geldi aklıma resmen.Bu sistemin böyle problemler yaşatması normal mi sizce?
He bi de nvidia optimus teknolojisiyle ilgisi var mıdır?ben baktım oyunlarda nvidia graphics devrede oluyor ama GTA IV'ün benchmark testlerinde intel(R) hd4000 olarak görüyor.saçma sapan bir durum var yani.Nvidia denetim masasından yüksek performanslı grafik işlemcisini seçerek de gta iv'e ayrıcalık vererek de denemelerimde aynı problemi yaşadım.
Yardımlarınızı bekliyorum..Teşekkürler
nvidia yı devreye sokmakla ilgili bir problem var anlaşılan.Ama benım bir sözüm vardır laptop oyun laptobu olmayınca oyun oynanmaz laptoplarda... :S
evet sağ tıklayıp nvdia denetim masasından,nvidia'yı kullanması için yüksek performanslı grafik işlemcisini kullanı seciyorum
Aynı problem bendede var ve hala devam etmekte. Bilgisi olan lütfen paylaşsın..
sıcaklıkları kontrol ettin mi
hogcada
kullanıcısına yanıt
hocam yaklaşık 95-96 derecede çekirdek sıcaklıkları cıktı karsıma.şaka gibi yani.servise götürdüm ısınmadan ötürü kapanmıyosa bilgisayarda sorun yoktur gibisinden saçma sapan konuştu. Kısacası ben hata yaptım siz yapmayın samsungtan uzak durun @hogcada