Şimdi Ara

GTA 5 6 GB RAM SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    6GB DDR3 1333 MHZ RAM
    AMD PHENOM X4 955 (3.8 GHZ)
    1 GB 650Tİ
    500 WATT XİGMATEK PSU

Oyunu high settingse aldığım zaman ilk 20 30 dk sıkıntısız 40 50 civarı fps veriyor. Sonra bu birden düşmeye başlıyor oynanmayacak bir seviyeye geliyor.Bunun sebebi RAM'in yetersiz olması mı ? yoksa Ekran kartının belleğinin az olması mı ? Nasıl bir yol izlemeliyim ?

NOT:Kesinlikle ısınma sorunu yok işlemci için akasa venom soğutucu kullanıyorum maximum 55 60 derece keza ekran kartı da öyle.

• Nvidia geforce experince indirin kurun grafikleri ayarlasin oyle birde boyle deneyin grafik ayarlarini kendiniz yapacaksaniz graphics kisminda video memory nin cok cok ustune cikmayin muhtemelen 1 gb ekran karti ramini asiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurulu hocam zaten. Normal ayarlarda 60 fps alıyorum. Youtube benzer kartlarda çoğu insan high settings de çok rahat oynayabiliyor olması canımı sıktı gerçekten. oyun açıkken ram kullanımı 5 küsürlerde ben ram dan olduğunu düşünmüştüm ama ona ne diyorsunuz ?
  • ottomanizm1191 O kullanıcısına yanıt
    ekran kartin 128 bit oldugu icin yapiyor.ramle alakali bir durum yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama hocam 650 ti ile youtube da çok iyi sonuçlar alan kayıtlar var o kadar da bir dip kart olduğunu düşünmüyorum birde asusun OC li sürümü tamam çok iyi bir kart değil ama benim istediğim fizik testi felan değil basit detaylar high yeterli. Zaten ilk başlardada bu ayarlarda rahat oynuyorum. Dediğin gibi 128 bitten olsa o fps leri hiç alamayacağımı düşünüyorum
  • 128 bitle alakası yok fazla ısınmadan olabilir belki
  • Oyunun her bölümü bilgisayara aynı yükü bindirmez. Daha büyük alanlarda normalde olmayan yavaşlamalar yaşaman normal..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 GB ram 4 GB gözüküyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.