Şimdi Ara

GTX 1050 TI HALA KULLANILIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar yaklaşık 3700 tl'lik bir bilgisayarda gtx 1050ti seçimi yaptım sistem şu şekilde:
    ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI
    MSI B250M PRO-VDH Intel B250 Soket 1151 DDR4 2400MHz VGA&DVI&HDMI Anakart
    Intel Core i5 6500 Soket 1151 3.2GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci
    MSI GeForce GTX1050 Ti 4GB OC GDDR5 128Bit NVidia DX12 Ekran Kartı
    CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Kırmızı DDR4 2400MHz CL16 Dual Kit Ram
    WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
    Corsair 120GB Force LE SATA 3.0 SSD (560MB Okuma / 530MB Yazma)

Sistem bu şekilde işlemciye özel fan almalımıyım yoksa işlemcinin kendi soğutucusu bana yeter mi ? ekran kartı seçimim doğrumu ? ve güç kaynağından biraz şüpheliyim 80 plus bronze sertifikası var ama genede incelerseniz çok teşekkür ederim ilk defa acemi bir bilgisayar topladım görüşlerinizi merak ediyorum profosyonel yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acubens -- 5 Mart 2017; 23:52:1 >

• O paraya 1060 6gb gelir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığa bakarsak sanki 1050ti, 3-4 nesil önceki kart. Hala kullanılır mı dan kastiniz nedir?

Aslinda 3700 TL'ye rx 480'li ve ya 1060'lı sistem toplanabilir. Tabii bir kac parçadan kısman lazım. Misal.en basiti bu sistem için 600w PSU gereksiz. 500w fazlasıyla yeterli.

Bunun haricinde madem b250 anakart aldın işlemciyi de i5 7500 yap bence. Aralarında fazla bir fiyat farkı yok sanıyorum.

• İstediğinizi seçin;

----------

----------

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• xxkowboyxx X kullanıcısına yanıt
    1050ti hala kullanılır mıydan kastım yeni nesil oyunları kaldırır mı sorusu gibi birşeydi. 1060 sığdırmaya çalıştım ama olmadı sana zahmet aynı özelliklerde 1060 lı bir sistem toplarmısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acubens

1050ti hala kullanılır mıydan kastım yeni nesil oyunları kaldırır mı sorusu gibi birşeydi. 1060 sığdırmaya çalıştım ama olmadı sana zahmet aynı özelliklerde 1060 lı bir sistem toplarmısın ?

Şuan mobildeyim hocam, parça fiyatlarını birebir bakamıyorum.

• 3700 lira verip 1050 ti kullanmazdım ben olsam.Rx470 filan almaya çalışın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    boş bir zamanında bilgisayardayken bakabilirsen çok mutlu olurum hocam dediğim gibi ilk acemi bilgisayar toplayışım yardıma ihtiyacım var ama 1060 6gb lık sistem 3700 tl yi çok geçmezse sevinirim yani 3760 falan olabilir ama :D Bu arada işlemciye özel fan almalımıyım kendi fanı yeter mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acubens -- 6 Mart 2017; 0:21:41 >
  • ozaman 16 gb ram kullanamıyorum ve ben bilgisayara iyice çöpleşene kadar upgrade yapmayı planlamıyorum 8 alıp sonra 8 takmak gibi bir düşüncem yok zaten oyunlarda gelişiyoru bi 4 5 yıla minimum 16 gb isteyen oyunlar çıkacağı için geleceğe baktım biraz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acubens

boş bir zamanında bilgisayardayken bakabilirsen çok mutlu olurum hocam dediğim gibi ilk acemi bilgisayar toplayışım yardıma ihtiyacım var ama 1060 6gb lık sistem 3700 tl yi çok geçmezse sevinirim yani 3760 falan olabilir ama :D Bu arada işlemciye özel fan almalımıyım kendi fanı yeter mi ?

Tabii ki elimden geleni yaparım. İntelin carpan kilitli islemcileri icin stok soğutucu yeterlidir. Ha daha da soğuk ve daha sessiz olmasını istiyorsan orası ayrı.

• Rami upragde yapmamak ıcın 16 gb yapıcam diosın ama aldığı. Ekran kartı çok daha erken degısecek 1050ti şuan ıcın 1080p cozunurlukte ve medium ayarlarda oyunları calıstırır rx 470 ya da 1060 takarsan performans farkı ciddi artar ram almak en kolayı rami 8 yap ekran kartına bakiye aç

• tamam değerlendireceğim
  • techniquest35 nickli üye en iyi seçenekleri sunmuş size, gerisini dikkate almayın derim.
  • 8ram al diger 8i 3 ay 5 ay sonra 1 sene sonra ne zaman tam ihtiyacin var o zaman da takarsin o parayi ekran kartina ayir.ben oyle yaptim.hatta ben tek ssd aldim simdilik hdd yi de sonra alirim dedim ordan artirdiklarimi islemci ekran kartina ayirdim.en onemli 2 parca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    topladığı sistemlerin en ucuzu 3939 tl gibi birşey benim o kadar param yok
  • Acubens A kullanıcısına yanıt
    700-800 lira arasında RX 470 4 GB modeli vardı yanılmıyorsam bazı alışveriş sitelerinde göz atabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinerji.gen.tr - 3.754,73 TL
    Duruma göre fiyat daha inebilir

• Meniz kullanıcısına yanıt
    vatandan toplayabilir misin ben vatandan alacağım çünkü
  • Son performans testleri vasatın altında kalıyor.

Witcher 3 gibi oyunlarda GTX 1060 ciddi fark yaratıyor.İmkanın varsa para biriktir ucuzlarsa 1070 bile alabilirsin.
    hocam topladınmı pc yi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.