Şimdi Ara

gtx770 almalımı yoksa gtx780 için beklemelimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Vatan indirimini görünce tereddüte düştüm yarın zotac 770 amp edition almalımıyım yoksa 1 ay daha beklesem 780'ler 1600tl civarına düşermi ?

ayrıca 780'E vereceğimiz paraya değermi yoksa 770 idealmidir ?

şu an için intel hd graphics 4600 kullanıorum çokda kötü değil açıkcası....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrvirus -- 27 Temmuz 2013; 21:31:29 >

• Onboard tan (eşekten) inip ata bineceksin 770 tabiki.
  • Haha orası öyle tabiki , kıyaslama anlamında söylemedim sadece 780 beklemeye değerse idare ederim anlamında dedim
  • jrvirus kullanıcısına yanıt
    Bence 780 beklenmeye deger bır kart.Amd 9xxx serilerını cıkarınca nvıdıada fıyatta oynamalar olacak.Ayrıca hd 4600 ile gtx 770 arasında esek at muhabbetı degılde, esek den merceden sl 320 e bınmek gıbı bsey olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 27 Temmuz 2013; 21:37:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Headbanger_Kerry

Bence 780 beklenmeye deger bır kart.Amd 9xxx serilerını cıkarınca nvıdıada fıyatta oynamalar olacak.Ayrıca hd 4600 ile gtx 770 arasında esek at muhabbetı degılde, esek den merceden sl 320 e bınmek gıbı bsey olur
    780 gibi kartların anlamı SLI'da çıkıyor bana sorarsan. Fiyatları çok yüksek, "780'le SLI yapayım, ulaşılabilecek en iyi performansa ulaşayım" diyenlere hitap ediyor sadece.
    Tek kart olarak anlamsız buluyorum, 650 dolar yurtdışı fiyatı bile çok yüksek.

1600 TL'ye ikinci elden 2 tane 4 GB 670 alınır, SLI yapılır, Titan'ı büyük farkla geçersin. "Uzun süre kullanmayacağım, Maxwell çıkınca değişirim" dersen 2 GB model de olur, iyice ucuza gelir.

CoH2 rezaletini saymazsak, SLI çok başarılı. Scaling yüksek, microstuttering yok, problem falan da çıkarmıyor.

Yannız, anakartının ikinci PCI-E slotu 2.0 4x sanırım. Bu durumda SLI başarısı düşecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 27 Temmuz 2013; 21:47:57 >

• Headbanger_Kerry kullanıcısına yanıt

tamam tamam aşağılamayın

şu an için LOL , grid 2 , mortal kombat komplete edition , L.A. Noire vs oynatıo 1080p'de medium ayarlarda yani bana zaman kazandırır en azından

ya zaten henüz custom gtx780ler piyasaya çıkmış bile değil fiyatlar konusunda beklentim olduğu için beklemeliyim gibi gelio bana

• quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

780 gibi kartların anlamı SLI'da çıkıyor bana sorarsan. Fiyatları çok yüksek, "780'le SLI yapayım, ulaşılabilecek en iyi performansa ulaşayım" diyenlere hitap ediyor sadece.

1600 TL'ye ikinci elden 2 tane 4 GB 670 alınır, SLI yapılır, Titan'ı büyük farkla geçersin. "Uzun süre kullanmayacağım, Maxwell çıkınca değişirim" dersen 2 GB model de olur, iyice ucuza gelir.

CoH2 rezaletini saymazsak, SLI çok başarılı. Scaling yüksek, microstuttering yok, problem falan da çıkarmıyor.

Yannız, anakartının ikinci PCI-E slotu 2.0 4x sanırım. Bu durumda SLI başarısı düşecektir.

anakartın özelliklerine baktığımda crossfire destekli yazıo sli yazmıo pek anlamam ama nedir ne değildir

• quote:

Orijinalden alıntı: jrvirus

quote:

anakartın özelliklerine baktığımda crossfire destekli yazıo sli yazmıo pek anlamam ama nedir ne değildir

Alıntıları Göster
    4gb'lık gigabyte'in windforce modelini almak şu an için mantıklı hacı :) ileride SLI yaparsın. tabi bütçen yetiyorsa 780 al kesinlikle ama şu anda 770 windforce çok ideal duruyor ;)

• quote:

quote:

dortlu crossfire destegi var ama sli destegi yok anakartinda.ilginc z87 gibi bir anakartta olmasi lazimdi.

http://www.asus.com/Motherboards/Z87MPLUS/#specifications

gtx780'in fiyati ekimde amd'nin yeni kartlari ciktiginda duser anca daha once dusecegini sanmiyorum.vatanda 650 liraya 7950 var ya da ikinci el bu paraya gtx670 alabiliyorsun bu kartlar 3 monitor filan kullanmiyorsan fazlasiyla yeterli bence.1100 lira 770'e vermek acaip gereksiz seneye ilkbahar gibi nvidia da yeni kartlarini cikaracak.gtx770'in kesinlikle 1100 lira edecegine inanmiyorum ama yokluktan ortaligi bos bulunca bu fiyatlara satiyorlar seneye pisman olursun 1100 lira verdigine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

quote:

quote:

dortlu crossfire destegi var ama sli destegi yok anakartinda.ilginc z87 gibi bir anakartta olmasi lazimdi.

http://www.asus.com/Motherboards/Z87MPLUS/#specifications

gtx780'in fiyati ekimde amd'nin yeni kartlari ciktiginda duser anca daha once dusecegini sanmiyorum.vatanda 650 liraya 7950 var ya da ikinci el bu paraya gtx670 alabiliyorsun bu kartlar 3 monitor filan kullanmiyorsan fazlasiyla yeterli bence.1100 lira 770'e vermek acaip gereksiz seneye ilkbahar gibi nvidia da yeni kartlarini cikaracak.gtx770'in kesinlikle 1100 lira edecegine inanmiyorum ama yokluktan ortaligi bos bulunca bu fiyatlara satiyorlar seneye pisman olursun 1100 lira verdigine.

Alıntıları Göster
    bence 9000serisini bekleyin hem özel tasarımlı gtx780ler piyasaya çıkmış olur hemde rekabet olcağı için belki fiyatta indirimlerde söz konusu olabilir aceleniz yoksa bekleyin

• 780 ozel tasarim cikmayacaktir. Yoksa coktan cikardi ve titan fiyatina gelirdi
    Normal kullanici icin 770 fazlasi ile yeterli, beklemek bence zaman kaybi
  • aynen biraz acele ile pc toplayınca böyle bir sorun çıktı aslında ince eleyip sık dokuduğumu düşünüyorum toplarken ama beklemediğim yerden geldi sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_KHA

780 ozel tasarim cikmayacaktir. Yoksa coktan cikardi ve titan fiyatina gelirdi
    Normal kullanici icin 770 fazlasi ile yeterli, beklemek bence zaman kaybi

bildiğim kadarı ile msi lightining 780 i ağustosda çıkaracağını duyurdu , benim endişem yeni nesil konsolların çıkması ile oyunların 1 basamak ilerleyeceği ve elimizdeki donanımların patlama ihtimali yüzünden..
  • Arkadaşlar birde benin 1 sorum olucak
    Bazı kartlardA gtx 780 11 yazıyor bazılarında 11.1 yazıyor anlamı nedir acaba
    elindeki donanım konsollardan daha iyi olduğu için patlar elinde evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archspire

elindeki donanım konsollardan daha iyi olduğu için patlar elinde evet
    780 lede Titan gibi ısınıyor maalesef hatta özel soğutucuları bile , 770 zaten 680 nin aynısı ... elinde ne var bilmiyorum ama 7x serisi tavsiye etmiyorum
  • patlamadan anladığın nedir bilmiyorum ama sıfırına 1700 lira verdiğin kartı 4 ay sonra 1000 liraya satamazsan o kart patlamış demekdir
  • quote:

patlamadan anladığın nedir bilmiyorum ama sıfırına 1700 lira verdiğin kartı 4 ay sonra 1000 liraya satamazsan o kart patlamış demekdir
    forumda bir üye 1550tlye gigabyte gtx 780 satıyor, düşşünürsen bir bak derim. Daha aşağı bir fiyata bulabileceğini sanmıyorum birkaç ay sonra bile, 2 yıl garantili ayrıca
    hocam sen başkalarına bakıp acele etme sonuçta para senin cebinden çıkıyor dediğin gibi şimdi 1000-1500tl den kart alıp 3-5 ay sonra fiyatının düştüğünü görmek üzücü birşey. Ayrıca şuan zaten piyasadaki oyunlar belli çok sevdiğini bir oyun olurda ekran kartı almak için acele edersin öyle bir durumunda söz konu olcağını sanmıyorum sonuçta amd9000serisi bf4-cod ghost-ac black flag-rome total war2 gibi oyunlarla piyasaya aynı anda çıkıcak gibi birşey onun için acele etmeye gerek yok 1-2 ay daha beklersin parana göre en iyi performansı sunan kartı alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

hocam sen başkalarına bakıp acele etme sonuçta para senin cebinden çıkıyor dediğin gibi şimdi 1000-1500tl den kart alıp 3-5 ay sonra fiyatının düştüğünü görmek üzücü birşey. Ayrıca şuan zaten piyasadaki oyunlar belli çok sevdiğini bir oyun olurda ekran kartı almak için acele edersin öyle bir durumunda söz konu olcağını sanmıyorum sonuçta amd9000serisi bf4-cod ghost-ac black flag-rome total war2 gibi oyunlarla piyasaya aynı anda çıkıcak gibi birşey onun için acele etmeye gerek yok 1-2 ay daha beklersin parana göre en iyi performansı sunan kartı alırsın
    gtx770 windforce 3x

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.