Bildirim
Güç hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
güreş -
vg guc agirlikli antrenman yap. vg daha cok guclendirecektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
power antrenmanları var. örneğin 8 tekrar yapabileceğin max ağırlığı 2 katına çıkarıp 3-4 tekrar yapmak gibi.
sıçrayarak yarım squat yapmak gibi.araştır bi bu tür antrenmanları -
Bu hafta hocamla konuşacağım hacim almak istemiyorum sadece güçlü ve çevik olmak . Dediğinizi yapıp araştırcam kendime bi program yaparım -
teknik derken ne teknigi? guclenmek icin agirlik antrenmani yapabilirsin ama guc ve dayaniklilik antrenmani yapicaksin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güreş tekniği hocam -
Güreşçilerinde Salonlarda Ağırlık Rutinleri yokmu sanıyorsunuz? İman gücüylemi güçleniyorlar bu Sporcular =) Güreştede,Sprinter bir koşucuda,Halterciside,Gülle atan bir Atlette,Bilek Güreşçiside ağırlık antrenmanı yapar,Güçlenmek için,patlayıcı güç ve dayanıklılık için veya kondisyon için.. Hedefine ve amacına göre,yaptığın spora göre birçok Ağırlık Çalışma sistmeleri var.. Siz eğer bir Sporla ilgileniyorsanız ve bu Sporda güçlenmek istiyorsanız o spora yönelik GÜÇ antrenmanları yapmalısınız.. Fakat hiçbir Spor dalı ile ilgilenmeyip sadece Güçlenmek istiyorsanız,ozaman Powerlifter tarzı antrenman sistemlerine bakın...
Kıscası Güçlenmek istiyorsanız,güç antrenmanı yapmalısınız .. -
Powerlifter yaptırcak hoca yok bence kimse uğraşmaz araştırdığıma göre powerlifter yaparken hocanın basşında beklemesi gerekmiş . -
4 set 10 tekrar yapıyorum ağırlıklarıda arttırdım -
Ne alaka illa hocanın başında beklemesiyle,nerden görüyorsunuzda böyle sabit kalıyorsunuz bu tür bilgilere merak ediyorum,Partnerinizin olması yeterli veya hareketi yaparken ne olur ne olmaz diye salondan birinden yardım istersin arkanda durması için,eğer fail olursan gelip senle kaldırır ağırlığı,rack kısmına geri koyarsın olur biter ... Ayrıca %100 powerlifter antrenmanı yapın demiyorum ben zaten.. Powerlifter tarzı güç antrenmanları diyorum,yani yüksek ağırlık düşük tekrar aralığı,uzun dinlenme süresi gibi.. Google a yazıp Babylover Starting Strength veya Stronglifts 5x5 yazıp araştırabilirsin.. -
Anladım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X