Şimdi Ara

gülme krizine girdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelike bu konu alay amaçlı falan açılmamıştır, gün içerisinde forum içinde yaşanmış olan bir komediyi paylaşmak istedim sadece.

bi arkadaş: "İsviçre Federal Mahkemesine başvuracağız" diye konu açmıştı bi süre önce, ama açıklama falan yoktu sadece arkadaşın kendi yorumu vardı ilk mesajda. ben dahil herkes konuyu ironi zannedip "yok daha neler" tarzı yorumlar yazarak güldük eğlendik.

sonra ntvspor a girmemle şoka uğradım, açıklama ironi değil gerçekmiş hemen konuya tekrar bakayım dedim tarayıcı geçmişinden ama bir de baktım ki KONU KAPANMIŞ admin de konuyu ironi zannetmiş

• fıkra gibi valla
  • Mizuhara mıydı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen admin de dalga geçiliyo sanıp kapattı konuyu
  • uefa'yı hala isviçre'de bir dernek sanıyorlar galiba. umarım fenerbahçe camiası bu yönetim anlayışından kurtulur, tamam aziz yıldırım zamanında fenerbahçe'nin kabuk değiştirmesinin mimarıdır ama 6-7 yıldır da kulübe zarar veriyor.
    açıkçası biz rezil haldeyken, oyuncularımızın paralarını ödeyemezken farkı açamamanızın nedeni de aziz yıldırım'ın şahsı ihtiraslarıdır. o zamanlar bunu söylerken arkadaşlar "olur mu öyle şey, takımı ne hale getirdi" diyerek bana kızarlardı, halbuki fenerbahçe 2002'den sonra açık ara ligi göğüslemeliydi her sene.

neyse, fazla uzatmaya gerek yok. 2 yıldır taraftarlarına sahte umutlar veriyorlar, isyanı mümkün olduğunca erteliyorlar. artık iş son raddeye geldi, cas da aleyhte karar verdi. be kardeşim savaş kaybeden ülkelerin yöneticileri, savaş bitiminde ülkeyi terkeder ki barış anlaşmaları sırasında ülkenin eli daha da zayıflamasın. en azından o olayların sorumluları oturmaz o masaya. fenerbahçe'yi rahat bırakmayarak kulübe çok büyük zarar verdi aziz yıldırım.

• daha ne kadar rezil olucaz acaba,dur bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cas davasi acilmadan soylenmisti. reddedilirse isvicre yerel mahkemelerine gidecegiz diye. uyuyan sizsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgaseren1907

cas davasi acilmadan soylenmisti. reddedilirse isvicre yerel mahkemelerine gidecegiz diye. uyuyan sizsiniz

türk mahkemeleri onaylamış, uefa onaylamış, cas onaylamış. isviçre mahkemeleri bozacak ?
  • quote:

cas davasi acilmadan soylenmisti. reddedilirse isvicre yerel mahkemelerine gidecegiz diye. uyuyan sizsiniz

Konunun senin dediğin şeyle alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

türk mahkemeleri onaylamış, uefa onaylamış, cas onaylamış. isviçre mahkemeleri bozacak ?

Bozacagini sanmam ama aciklanmisti.

@Ramuli neyle alakasi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

türk mahkemeleri onaylamış, uefa onaylamış, cas onaylamış. isviçre mahkemelerini yedirmeyiz
  • @Mizuhara

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.