Şimdi Ara

Gün boyu yorgunluk hissi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uyku düzenim iyi akşam 22'de yatıp sabah 7'de kalkıyorum , Kahvaltımı düzgün yapıyorum , spor yapıyorum ama nedense bir türlü anlayamadığım bir yorgunluk hissiyatı var.Yorgunluk diyorum ama uyku değil yatınca uyuyamıyorum yani bambaşka birşey. Kilolu ve güçsüz kuvvetsiz biri değilim spora oldukça ilgim fazla ama nedense yorgunum. Kardeşim yataktan fırlayarak kalkıyor ben ölü gibi kalkıyorum yataktan kalkmasam 3-4 saat daha uyuyacağım.Uyku apnesi gibi hastalıklarım yok, Demir - vitamin eksikliğim yok hepsinden alıyorum. Arkadaşlarla akşam dışarı çıkıyoruz hepsi yanımda adeta pire gibi enerjikler ben ise esneyip duruyorum.Bıktım artık enerjik olmak güçlü hissetmek hissediyorum.Sizce bunun nedeni nedir ?

• Ketojenik diyet arastir

Bol yagli (dogal zeytinyagi. Tereyag)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mastürbasyonu çok yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce fizyolojik olarak sorun varmı ona bakmalısın emin olmak için için dahiliyeye gidip kan değerlerine baktırmalısın.

yukarda yatınca uyuyamıyorum demişsin bana kalırsa esas mesele bu yatakta durman demek yatman demek değildir. uyku çok önemlidir. kronik uyku bozukluğunuz varsa uyku polikliniğine gideceksin. türkiyede bu heryerde yok. uyku polikliniği ruh ve sinir hastalıkları hastanelerinde yeni yeni açılmaya başlanıyor. hepsinde yoktur ama çevrendeki herhangi bir ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gidersen yinede daha iyi yardımcı olurlar normalde herhangi bir hastanedeki psikiatri servisleride bakar ama en iyisonucu ruh ve sinir hastalıkları hastanelerinden alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Knepper

Ketojenik diyet arastir

Bol yagli (dogal zeytinyagi. Tereyag)

Hocam ben 2 haftadır ketojenik diyet yapıyorum uykum düzene girdi. O yüzden sanırım. Akşam 3 te yattım sabah 10 da kendiliğimden kalktım ve çok iyi uykumu aldım. Eskiden 14 saat uyku yetmezken artık 7 saat çok rahat uyuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.