Şimdi Ara

GÜNDÜZLERİ FAR YAKMAK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR TRAFİKTE ONLARCA ARAÇ GÖRÜYORUZ AMA BUNLARDAN NEREDEYSE YARISI GÜNDÜZLERİ FARI AÇIK BIRAKIYOR BU NE ANLAMA GELİYOR

BİRİ BU KONUDA BENİ BİLGİLENDİREBİLİR Mİ ACABA ?

Ha bu arada sürekli farları açık bırakmak akünün ömrünü yiyormuş ?? Cevaplarınızı bekliyorum.

• Araç calistigi zaman farlar acil kalsa bisey olmaz. Calismadigi zaman farlar aciksa biter

Ben gündüz akşamda yolda giderken farlar aciktir

Gündüzleri yolda giderken km ibresi filan görünmesine diye isiklari aciyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

Araç calistigi zaman farlar acil kalsa bisey olmaz. Calismadigi zaman farlar aciksa biter

Ben gündüz akşamda yolda giderken farlar aciktir

Gündüzleri yolda giderken km ibresi filan görünmesine diye isiklari aciyom
    Cruze'da far sensörü sadece iç aydınlatmayı ayarlıyor, dışlar sürekli açık mesela ben böyle biliyorum. Sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cooLpapa

Cruze'da far sensörü sadece iç aydınlatmayı ayarlıyor, dışlar sürekli açık mesela ben böyle biliyorum. Sıkıntı olmaz.

Alıntıları Göster
    Puntoda zaten gündüz farları var ama yine de açarım hava kapalı zamanlarda ekstradan görülme olsun diye.
  • Farkındalık sağlamak amacıyla yapılır. Sabah saatlerinde yağmurlu zamanlarda özellikle açık bırakırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Farkındalık sağlamak amacıyla yapılır. Sabah saatlerinde yağmurlu zamanlarda özellikle açık bırakırım.
    Gündüz farı hariç ben normalleri de sisleri de yakıyorum hem fark edilmek hem de hoşuma gidiyor
  • Yağmurlu havalarda özellikle arkadan gelen gri araçlar farkedilmiyor. Yagmurlu ve kapalı havalarda her zaman açıktır benim farlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayrullahKNY

Gündüz farı hariç ben normalleri de sisleri de yakıyorum hem fark edilmek hem de hoşuma gidiyor

Bende geceleri hava açıkken sis farı açık dolaşanlara ayar oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

quote:

Hocam ön sisler göz almaz(Orjinal olursa) , ben arka sisleri açanlara ayar oluyorum gece gözü kör eder o kıpkırmızı ışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayrullahKNY -- 27 Aralık 2014; 17:12:26 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

quote:

Hocam ön sisler göz almaz(Orjinal olursa) , ben arka sisleri açanlara ayar oluyorum gece gözü kör eder o kıpkırmızı ışık

Alıntıları Göster
    Auto konumunda ben de hep . Zaten farlar kapalı olduğu zaman bile öndeki ledler hep yanıyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Auto konumunda ben de hep . Zaten farlar kapalı olduğu zaman bile öndeki ledler hep yanıyor .

Alıntıları Göster
    Hava kapandığında sıkıntı olmaması ve farkındalık olması amacıyla ben de açarım. Geçenlerde birisi farın açık olması mazotu da harcar dedi. Çok şaşırdım ama inanmadım tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

Hava kapandığında sıkıntı olmaması ve farkındalık olması amacıyla ben de açarım. Geçenlerde birisi farın açık olması mazotu da harcar dedi. Çok şaşırdım ama inanmadım tabi.

Farlar ve araçta kullandığınız her elektrik etkeni yakıtı etkiler. Hesabı yapılacak kadar olmadığı için üzerinde durmaya değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

Farlar ve araçta kullandığınız her elektrik etkeni yakıtı etkiler. Hesabı yapılacak kadar olmadığı için üzerinde durmaya değmez.

Alıntıları Göster
     GÜNDÜZLERİ FAR YAKMAK ?

Böyle bir kampanya vardı. Görünürlüğü artırmak için açıyorum ben de. İç gösterge aydınlatması zaten bağımsız olduğu için sıkıntı yok.

• Benim araçta farlar kapalı da olsa bile böyle yanıyor
     GÜNDÜZLERİ FAR YAKMAK ?

• Güneş aracın arkasından geliyorsa farları yakmak görünürlüğü oldukça arttırıyor. Bazı kazmalar gibi ayarsız farlarla ya da akşam kedi gözleriyle dolaşmayın da gündüz far yakılmamasına razıyız :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

Güneş aracın arkasından geliyorsa farları yakmak görünürlüğü oldukça arttırıyor. Bazı kazmalar gibi ayarsız farlarla ya da akşam kedi gözleriyle dolaşmayın da gündüz far yakılmamasına razıyız :)
    normalde kamyonetimde gündüz farı mevcut. gündüz far yakmıyorum. ancak yağmurlu ve puslu havalarda far yakıyorum. sis farını ise çok çok mecbur kalmadıkça kesinlikle açmıyorum. gerek yok. bir de haybeden ceza yemeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISU

normalde kamyonetimde gündüz farı mevcut. gündüz far yakmıyorum. ancak yağmurlu ve puslu havalarda far yakıyorum. sis farını ise çok çok mecbur kalmadıkça kesinlikle açmıyorum. gerek yok. bir de haybeden ceza yemeyelim.

Alıntıları Göster
    20 Kasım 2014 gününe kadar gündüzleri far yakmazdım hatta ne kızardım gündüz güneşli hava da far açana. 20 Kasım 2014 günü itibarı ile gündüz farı dönemi başladı yeni arabam ile. Arabada led'lü gündüz farları mevcut ve marşa basınca kendiliğinden yanıyor. Yani ne yalan söyleyeyim, hoşuma da gitti. Boşuna kızmışım bunca yıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

20 Kasım 2014 gününe kadar gündüzleri far yakmazdım hatta ne kızardım gündüz güneşli hava da far açana. 20 Kasım 2014 günü itibarı ile gündüz farı dönemi başladı yeni arabam ile. Arabada led'lü gündüz farları mevcut ve marşa basınca kendiliğinden yanıyor. Yani ne yalan söyleyeyim, hoşuma da gitti. Boşuna kızmışım bunca yıl.

Alıntıları Göster
    Büyüyüp ehliyet alma yaşına geldiğinde, ehliyet kursuna gidersen, bunun faydasını açıklarlar.

Farınızda, yolunuzda açık olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Büyüyüp ehliyet alma yaşına geldiğinde, ehliyet kursuna gidersen, bunun faydasını açıklarlar.

Alıntıları Göster
    Gündüz uzunlarla gezen,altındaki arabayı çok lüks bilen sonradan görmelerle dolu Ankara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Alıntıları Göster
    gündüz farına karşı değilim. ancak gece yetmiyormuş gibi, gündüz de beynimin içine işleyen ışıklandırmalarla araçlarının daha havalı olduğunu düşünenler var. tam tersi gece ışık yakmayanlar da var. dün bir dönüşte üzerine yanlışlıkla sürdüğüm, karanlıktan içinden karanlıkça gelen bir araç sellektör yaparak görünülürlük sağlamaya çalıştı. farlarının yanmadığının farkında değildi sanırım. bir de yağmurlu havalarda ıslak yoldan dolayı parlayan süslü sis farcıları var. dur kalk trafikte arka sisleri açanlar mı dersin. çok cahiliz çok.

GÜNDÜZLERİ FAR YAKMAK ?

GÜNDÜZLERİ FAR YAKMAK ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.