Şimdi Ara

Güneş Enerjisi ile Araç Kamerası kaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun zaman önce verdiğim taşınabilir şarj cihazı bugün elime ulaştı.

Powerbank cihazı kapasitesi 12000 MAH şarj olmasa bile en az 8-9 saat götürmesi gerekli gündüz vakitleri de güneş enerjisinden faydalandığı için uzun süre kayıt imkanı sağlıyor.
    Resimleri gelir gelmez çektiğim için öyle ortaya koydum 1-2 gün içersinde powerbank cihazını en sağ köşeye altına kaydırmaz koyarak sabitleyeceğim kabloyuda köşeden gözükmeden kamera cihazına takacağım tamamlanınca resimleri atarım sırıtacak bir görüntü olmayacaktır.

Güneş paneli çok iyi biraz güneşte bıraktım hemen şarj olmaya başladı fakat güneşte doğal olarak yavaş şarj oluyor araç kamerasına yetiyor gibi yine testleri tamamlayınca sonuçları yazarım.Hızlı şarj özelliği ile telefonunuzu hızlı şarj edebiliyorsunuz.

Powerbank cihazı :http://tr.aliexpress.com/item/Hot-sale-Solar-Power-Bank-12000MAH-LED-lighting-Portable-Outdoor-Work-PowerBank-for-CellPhone-IPAD-HTC/32380118841.html?detailNewVersion=&spm=2114.13010608.0.60.ZWebfi

1 tane de bagaj için alacağım arkayı çekmesi için

Güneş Enerjisi ile Araç Kamerası kaydı Güneş Enerjisi ile Araç Kamerası kaydı Güneş Enerjisi ile Araç Kamerası kaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 20 Temmuz 2016; 13:11:32 >

• Hocam cihazı değerli bişey sanıp çalmasınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi createemir -- 20 Temmuz 2016; 12:59:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Hocam cihazı değerli bişey sanıp çalmasınlar

O ihtimal de var tabiki ama en sağ da köşeye yaslayacağım ışığını belki elektrik bandı ile gizlerim çok dikkat çekeceğini sanmıyorum
  • Hocam bir bilgisayar mühendisliği öğrencisi olarak o panel o pili çok uzun sürede doldurur diyorum. Günler sürer.

• Fikir güzel mantıklı hocam, hatta görüyorum arttırıyorum bende, konsola güneş paneli direk boylu boyunca uzatılır, kablo ile görünmeyen bir powerbanka ordan da kameraya. Yoksa çok mu alengirli oldu ne

•  Güneş Enerjisi ile Araç Kamerası kaydı

hocam daha verimli katlanabilir solar paneller de var. fiyatı 65$ civarı. belki işine daha çok yarar. 60Ah lik de bir aküyü bagaja yerleştirip, aküyü şarj edecen, ordan da kamerayı besliyecen. ufak powerbank lar size yeterli gelmeyebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.