Şimdi Ara

GÜVENLİ SÜRÜŞ TEKNİKLERİ MUTLAKA OKUYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Viraj dönerken aracın arka kısmı savrulursa ne yapabiliriz?
    Yolda bir viraja hızlı girdik veya yol yağış ve mıcır nedeniyle kaygan... Bu tip durumlarda merkezkaç kuvveti nedeniyle aracın arkası savrulmaya başlayacaktır.

Böyle bir durumda yapılması gereken şey daima direksiyonu aracın kaydığı istikametin aksi yönde çevirip kontra vermektir. Bu direksiyon hareketiyle aracın kayması durdurulabilir.

Kayma durduktan sonra direksiyonu eski konumuna getirerek doğru istikamete doğru gidebiliriz.

bayağı güzel bilgiler var devamını kopyalayamadım ama sitenin adresini koydum umarım faydalı olur
    http://benimhayat.blogspot.com/

• Yararlı bir konu olmuş, teşekkürler hocam.
  • teşekkürler hocam faydalı olduysa ne güzel
  • Valla herşeye tamamda hızlı şekilde mıcırlı yola giripde mıcıra kaptırıpta takla atmayanı ben görmedim daha en güzeli yavaş ve dikkatli kullanmak ve her hangi bir tehlikede soğuk kanlı olmak en iyisi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Valla herşeye tamamda hızlı şekilde mıcırlı yola giripde mıcıra kaptırıpta takla atmayanı ben görmedim daha en güzeli yavaş ve dikkatli kullanmak ve her hangi bir tehlikede soğuk kanlı olmak en iyisi bence.

Avatarda ki köpek seninmi hocam?
  • güzel paylaşım teşekkür ederiz
  • demirbükey in eğitimlerine gitmek lazım aslında... aile araçları bazı durumlarda çok tehlikeli olabiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

İyi kurtarmış arabayı.

Sendemi Toyotacısın hocam.

• Bi pist olsada bu teorikte okuduklarımızı denesek..

GÜVENLİ SÜRÜŞ TEKNİKLERİ MUTLAKA OKUYUN
  • :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.