< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ekrana dusen push mesajina basmis olablrsn o sira gundemde
|
Farkında olmadan geçmişsiniz diyor ama birşey yapmıyor, enteresan.
|
Lütfen okuyan herkes Vodafone'a iyice sövebilir mi? Ben buraya yazsam içimden geçenleri ban yerim.
dolandırıcı firma herkes ten 79 TL topluyor. Müşteri hizmetleri o kadar agresif ki mecbur odeyeceksiniz diyor yanlışlıkla basmış olabilirsiniz diyor Bakın tekrar ediyorum ; Müşteri hizmetleri diyor ki ekrandaki teklife yanlışlıkla basmissiniz, sistemden görebiliyorum ama bizi ilgilendirmez cayma bedeli 79 TL ödemek zorundasiniz diyor!! Allahini seven konuyu yukarı taşısın. |
Yaw he he Vodafone dolandiriyor seni, senin iznin onayin olmadan sittin sene seni faturasizan faturaliya gecirmez, muhtemelen pop up reklamlara tikladin sucu vodafone'na atiyosun
|
Sorun sadece vodafone da degil, otomatik odeme islemlerinin cogunda bu hata var ve sorun bankalardan kaynaklaniyor yillardir bankalar bu sorunu cozemedi
|
Benim de başıma geldi. Aradım bana doğum tarihimi doğum yerimi sordu. sonra ekrana gelen mesaja tıklamışsınız dedi.
Şifre yok imza yok onay yok nasıl olur dedim. ıvır zıvır bişeyler dedi. Telefon sizin sorumluluğunuzda dedi. cevaben öyleyse neden doğum tarihimi ve yerini sordunuz arayan numara belli dedim. yaklaşık 5-6 saniye sezsizlikten sonra yasal sorumluluk dedi. yaaa işte dedim :) |
Valla ben hiç bir firmaya kızmıyorum artık, maalesef bizi bu duruma getiren, vatandaşını soyulması için kuruluşlara fırsat veren hükumetin suçudur.
Bizi bu durumlara düşüren yada emeği olan herkesin Allah bin belasını versin. |
Aynen. Bizi bu adi şerefsiz firmalara bizi madara ettiren herkesin Allah cezasını versin.
Çoluk çocuğun rıskını soyuyor adiler, biz de mahkeme hakem heyeti ugrasalim. 5 gündür huzurum kaçtı vallahi müşteri hizmetlerinde ki insanlar azarlıyor bizi inanabiliyor musunuz? Dikkatli olsaydınız ekrana gelen teklife onay vermezdiniz mecbur cayma bedeli ödeyeceksiniz diyorlar. Yani bakın yine insafliyiz 79tl soktuk ya 500 lira soksaydik bir anda dua edin diyorlar resmen. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|