Şimdi Ara

Haksızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar ben bir maddi hasarlı kazaya karıstım olay şoyle ben otopark gırısınde beklerken ondekı aracı baska bır araç sıkıstırdı ondekı araç gerıvıtese takıp ben aracıma onden çarptı daha sonra olay yerınden kaçtı bende polıs aradım.Daha sonra çarpan kısı karakola gelıp evraklarını ve ıfadesini vermıs fakat ıfadesınde banada plakasını ve modelını alamadıgım araç onden carptı onun etkısı ıle arkadakı araca carptım ve hatam yoktur yazmıs bunun ıcın sıgortası benım aracımı yaptırmıyor nereye ıtıraz edebılırım bı yardım ???

• Direkt avukat
    Sizin tutanakta size çarpan kişinin suçsuz olduğu yazıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hyr karsı taraf olay yerınden kactıgı ıcın tutunak tutulmadı sadece polısın ıfadesı var oda benım dedıklerıme gore yazdı
  • Adliyeye gidip trafik mahkemesine basvurucaksiniz. Baska bir cozum yolu yok malesef

• oda çok uzun surur tahmınce :S
  • Olay yerinden kaçtığı için bir yığın ceza yer
    Bir şekilde bir avukat arasın bu kişiyi anlaşma yolunu o da tercih edebilir
    Bu arada siz onun suçsuz olabileceğini burası dahil yazıyorsunuz bunları kullanabilir aslında üç aracın karıştığı kazalarda sonuçta o çarpan araç tek suçlu olabiliyor hakikaten
    Diğer araç sadece sıkıştırdı mı yoksa çarptı mı size çarpana

• Bir arkadasim buna benzer bir kazaya karışmıştı.kırmızı ışıkta beklerken arkadan bir arac bizim arkadaşa çarpıyor, çarmanın etkisiyle arkadaşta öndekine çarpıyor. Bizim arkadaşa çarpan aracın sigortası her iki aracında masrafını karşılamıştı.

• ewt ondekı araç çarptı ama carptıktan sonra o gerı vıtese takıp gelıp bana carptı bırde en ondekı aracın kım oldugu bellı degıl oyle bırde var :S
  • adam geri vitese takip çarpmiş işte suclu o .gerisi sizi baglamaz.

• anladım mecburen mahkemelık olucaz yanı
  • Geri vitese takıp çarptığını nasıl ispatlayacaksınız?
  • yanımda halam ve kuzenım vardı bırde carpan kısı 86 yasında bunun bana bır faydası olur mu ?
  • Tabii faydası olur, ne kadar kalabalıksanız o kadar fayda. Bir de yaşlı, hasta, engelli, zenci, farklı ırk ve dinden olanlarla, farklı mahalleden gelenlere karşı üstünlüğünüz vardır. Bölge racasına söyleyin ilgilenecektir.

Siz nerede yaşıyorsunuz?
  • Mahkeme yolu gözüküyor gibi
  • çanakkalede kipa otoparkında oldu olay
  • geçmiş olsun,

Anladığıma göre sizinkisi zincirleme kaza. Aradaki adamın pek bir hatası yok. Asıl hatalı vurup kaçmış, adamla beraber vurup kaçandan şikayetçi olabilirsiniz. Mağaza girişi olduğu için kamera varsa görüntülerden bulunabilir, ikinizin de masrafını öder.
  • işte kamera yok adamda vurduktan sonra aracından bıle ınmedı gıttı elımde olan tek sey bana carpan kısı
  • kipanın güvenlik kameraları yoksa kanıtlayamazsın boşuna uğraşma, araç içi kameraya geçersin artık en kısa zamanda
  • allah havale edıcez artık nabalım elden bir şey gelmıyo polıs dıyosun bir şey yapamazsın dıyor gıt savcılıga suc duyurusunda bulun dıyo
  • Geçmiş Olsun.. 100-150TL.lik bir araç içi kameranız olsaydı.. O adamı meeeletirdiniz de..

Almayınca olmuyor...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.