Bildirim
halısaha maçında yapılmaması gerekenler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
heyecan yapma benim gibi çapraz bağları yırtarsın 17 yaşında sakat kalırsın -
ısınmadan maça başlama.çok yorma kendini Allah korusun..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi ısın
nefes alip vermeyi unutma [agzindan]
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kaleci değilsen el yapmayacaksın -
Bencil oynama, küfür etme, her şeye yorum yapma yeter.
oha millet savaşa gidiyor gibi yazmış sanki. ne olacak arkadaş kendini fazla yormazsın . toplara ayağını sokmazsın olur biter. -
defansta durmayı düşünüyorum zaten olabildiğine koşmamaya çalışacağım ama maç sonuçta ister istemez koşacağım.her hafta yapacağız ilerde açılırım ama ilk maçtan çekiniyorum sakatlanmaktan ve maç esnasında tutulmaktan.bizim takımın en ufak üyesi23 yaşında ben25 en büyüğümüz 32 karşı takım 18 20 yaş arası.tabi onlar idmanlı duöam olacağız çoluk çocuğa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katamuk -- 26 Nisan 2013; 22:04:42 > -
ilk 5 dakika ısınma turları falan yap saha içinde depar atma -
pas bekleme git kendin topu al -
Asla ve asla pas atacak biri varken uzaktan şut çekme.Kramponla kovalanma ihtimalin var
quote:
Orijinalden alıntı: Péacock
Bencil oynama, küfür etme, her şeye yorum yapma yeter.
bunu yazmak için girmiştin , saygılar -
Hocam maç tan önce ayran içmeyin.
kollektif oyna
yav ne olucak bir şey olmaz ısınarak çık maça yeter, ben g.t göbek saldım ama köpek gibi koşuyorum her hafta yaptıktan sonra alışıyor insan -
allah ne verdiyse aban kaleye.
Futbol aslında basittir.
rakip gelirse bas ittir.
Hakem görürse -
Geri dönemiyceğin için ileri çıkmiycaksın.
Gelen toplara birden dalma, çalım atabilen adamlar üstüne geldikçe geri çekil ki "bu adam biliyo lan" dedirtip topu kap.
İki üç tane top çal, maç sonunda "helal abime sahalara döndü yıldızlaştı defansta kraldın" desinler.
10 numara bile olsan ruhen, bu maçta gizlen.
Sonra adın patatese çıkar benden söylemesi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X